Šeit var papļāpāt !!!

Visas slēgtās tēmas u.c., kas vairs nav aktuāls.
CloouN
Ziņojumi: 26
Pievienojies: 23 Jan 2014, 13:48
Braucu ar: Nolipušu laku

24 Jūl 2014, 16:39

Visi raksta kkadus neapdomatus tekstus! Saprotat vienreiz ka viens ir noblatot mazajaam un nomest skersaam ar triicosam rokaam kipa "skaties kads kruts" pavisam kas cits ir maksla savaldiit masinu peec nomeshanas skersaam! Es gribu redzet cik daudziem no seit esosajiem pietiktu drosmes uz 120km/h noraut roceni un noturet sanslidi! Ielu driftotaji,gribat pablatot meitenem? Ejat stradat un pieradat sevi trasee!
Profila bilde
ValtersZ
Ziņojumi: 4697
Pievienojies: 15 Jūn 2011, 12:18
Braucu ar: Skaties pats.
Atrašanās vieta: Oslo
Reputācija: 3

24 Jūl 2014, 17:03

Attēls
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Profila bilde
everts
Ziņojumi: 379
Pievienojies: 02 Apr 2014, 20:42
Braucu ar: 215 HP
Atrašanās vieta: Kandava

24 Jūl 2014, 18:00

Blaa zuze nenoturejas. Brinumms ka nebiija sava sakama saja lieta :pupi:
EgilZ
Ziņojumi: 159
Pievienojies: 01 Mai 2011, 14:47
Braucu ar: 4ipotu traktoru
Reputācija: 1

24 Jūl 2014, 18:49

CloouN rakstīja:Visi raksta kkadus neapdomatus tekstus! Saprotat vienreiz ka viens ir noblatot mazajaam un nomest skersaam ar triicosam rokaam kipa "skaties kads kruts" pavisam kas cits ir maksla savaldiit masinu peec nomeshanas skersaam! Es gribu redzet cik daudziem no seit esosajiem pietiktu drosmes uz 120km/h noraut roceni un noturet sanslidi! Ielu driftotaji,gribat pablatot meitenem? Ejat stradat un pieradat sevi trasee!
štrunts pa trasi, bet jāpiekrīt par to ka retajam ir drosme paslīpēt normālā ātrumā, baigais jau prikols ripinoties uzšaut pa sajūgu vai pārgāzēt un "izslīpēt" līkumu ar 40-50, nu labi max 60 km/h, lielākajai daļai tik pakaļa paslīd kad jau līkums beidzies bet sevi sauc pa drifteri :rolleyes:

Man gan patīk pa līkumainu gruntenīti pastiept uz ātrumu, tipa rally style vot tur ir kaifs bremzes, gāze, sānslīde, vēl vairāk gāze, bremzes :lol: galvenais nenolaist ārtumu zem 130 :super: pēc pāris kilometriem nosvīdis un adrenalīns sakāpis mākoņos :lol: un tas viss ar e46 gludekli r18 235/35 ripuļiem ar vidēju proķi (tā kā skilu vēl var paaudzēt izvairoties no akmeņiem) un tikai un vienīgi pa zināmiem ceļiem un netālu priekšā čoms ar rāciju ziņo par notiekošo uz ceļa.... safety first :super: Gliemežu ielu drifts atdihaet :lol:
Profila bilde
ValtersZ
Ziņojumi: 4697
Pievienojies: 15 Jūn 2011, 12:18
Braucu ar: Skaties pats.
Atrašanās vieta: Oslo
Reputācija: 3

24 Jūl 2014, 19:08

Tas gan par granteni un zināmiem cēlim,bet uz tādām riepām :o

@fakeasseverts es neesmu drifteris nekad sevi par tādu neesmu uzskatījis.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Profila bilde
Wildutch
Ziņojumi: 969
Pievienojies: 06 Nov 2013, 18:36
Braucu ar: 328i
Atrašanās vieta: Liepāja

24 Jūl 2014, 19:51

ImageUploadedByTapatalk1406220660.103240.jpg
Ta notiek, ja aizraujas ar 'piechuratajam lampam' :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Profila bilde
Rob
Ziņojumi: 2474
Pievienojies: 14 Aug 2012, 01:25
Braucu ar: Orientblau Touring
Atrašanās vieta: Ogre-Madona-Cesvaine
Reputācija: 6

24 Jūl 2014, 19:52

EgilZ rakstīja: štrunts pa trasi, bet jāpiekrīt par to ka retajam ir drosme paslīpēt normālā ātrumā, baigais jau prikols ripinoties uzšaut pa sajūgu vai pārgāzēt un "izslīpēt" līkumu ar 40-50, nu labi max 60 km/h, lielākajai daļai tik pakaļa paslīd kad jau līkums beidzies bet sevi sauc pa drifteri :rolleyes:

Man gan patīk pa līkumainu gruntenīti pastiept uz ātrumu, tipa rally style vot tur ir kaifs bremzes, gāze, sānslīde, vēl vairāk gāze, bremzes :lol: galvenais nenolaist ārtumu zem 130 :super: pēc pāris kilometriem nosvīdis un adrenalīns sakāpis mākoņos :lol: un tas viss ar e46 gludekli r18 235/35 ripuļiem ar vidēju proķi (tā kā skilu vēl var paaudzēt izvairoties no akmeņiem) un tikai un vienīgi pa zināmiem ceļiem un netālu priekšā čoms ar rāciju ziņo par notiekošo uz ceļa.... safety first :super: Gliemežu ielu drifts atdihaet :lol:
Aizmirsi pieminēt tos brīžus, kad drauga ar rāciju nav, un mājup braucot izdomā tomēr uz koplietojamā ceļa kaut ko sev pierādīt. ibio drifteri. :rullz:
Profila bilde
Armando
Heineken
Ziņojumi: 6016
Pievienojies: 02 Mar 2011, 23:38
Braucu ar: e61
Atrašanās vieta: ireland
Reputācija: 72

25 Jūl 2014, 11:05

EgilZ rakstīja:
CloouN rakstīja:Visi raksta kkadus neapdomatus tekstus! Saprotat vienreiz ka viens ir noblatot mazajaam un nomest skersaam ar triicosam rokaam kipa "skaties kads kruts" pavisam kas cits ir maksla savaldiit masinu peec nomeshanas skersaam! Es gribu redzet cik daudziem no seit esosajiem pietiktu drosmes uz 120km/h noraut roceni un noturet sanslidi! Ielu driftotaji,gribat pablatot meitenem? Ejat stradat un pieradat sevi trasee!
štrunts pa trasi, bet jāpiekrīt par to ka retajam ir drosme paslīpēt normālā ātrumā, baigais jau prikols ripinoties uzšaut pa sajūgu vai pārgāzēt un "izslīpēt" līkumu ar 40-50, nu labi max 60 km/h, lielākajai daļai tik pakaļa paslīd kad jau līkums beidzies bet sevi sauc pa drifteri :rolleyes:

saakam jau staipit kraanus :pupi:
...
Profila bilde
raudzha
Ziņojumi: 649
Pievienojies: 04 Mai 2014, 14:25
Braucu ar: 2.5TDS
Atrašanās vieta: Saulkrasti

25 Jūl 2014, 11:17

EgilZ rakstīja:

Mašīnu jāt pa zeminieku nav forši :nenene:
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Profila bilde
everts
Ziņojumi: 379
Pievienojies: 02 Apr 2014, 20:42
Braucu ar: 215 HP
Atrašanās vieta: Kandava

25 Jūl 2014, 11:53

Masina ir tam domata lai vinu jatu neskirojot zemieks vai pikis. Ta ir un paliks tikai un vienigi metala cupa taka. zelot tur noteikti nav ko. :super:
Profila bilde
bembis e36
Ziņojumi: 692
Pievienojies: 23 Sep 2013, 19:30
Braucu ar: 328i,e39 523
Atrašanās vieta: limbazi

25 Jūl 2014, 11:53

uz 100 jau var ziema pa ielam,a uz pika vel vieglak noturet
AndrisOSX
Ziņojumi: 39
Pievienojies: 07 Jūl 2014, 10:37
Braucu ar: kupeju
Atrašanās vieta: Rīga

25 Jūl 2014, 12:05

bembis e36 rakstīja:uz 100 jau var ziema pa ielam,a uz pika vel vieglak noturet
re kur

http://apollo.tvnet.lv/zinas/bridina-vi ... jus/660156

varēsi uz 200 slidināties pa svīstošu asfaltu :D

P.S. tik dari to, kur nevienu citu nevar paraut līdz
EgilZ
Ziņojumi: 159
Pievienojies: 01 Mai 2011, 14:47
Braucu ar: 4ipotu traktoru

25 Jūl 2014, 13:37

evaness2 rakstīja:Aizmirsi pieminēt tos brīžus, kad drauga ar rāciju nav, un mājup braucot izdomā tomēr uz koplietojamā ceļa kaut ko sev pierādīt. ibio drifteri. :rullz:
jā ir bijuši arī tādi brīži, bet man mājup braucot nekādi nesanāk gruntis, uz gruntīm braucu tikai tad kad gribas paraļļot :hahaha: Tu domā kad cilvēkam uznāk vēlme pabraukt ātrāk un slīpāk, tā ir sevis pierādīšana :doh:
Armando rakstīja:saakam jau staipit kraanus

:lol: jā biški jau sākas
raudzha rakstīja:Mašīnu jāt pa zeminieku nav forši
kad kaut ko sajāj tad sataisi un nebūs problēmu ;)
everts rakstīja: ir tam domata lai vinu jatu neskirojot zemieks vai pikis. Ta ir un paliks tikai un vienigi metala
nekad nesmu uzskatījis ka mašīna ir kaut kas tik īpašs, lai tai dotu vārdu vai apķēries fočētos ar to. Kāda jēga nopirkt mašīnu un tad baidīties ar to kaut kur braukt, ka tik kāda buktīte nepāradas vai švīka.

tikai nevajag domat ka tagad nopērku mašīnu nojāšanai, līdzekļus galīgi nežēloju lai hadene negrabētu un lai mašīna neizkatītos pēc nojāta, sarūsējuša hlama ;)
Profila bilde
Armando
Heineken
Ziņojumi: 6016
Pievienojies: 02 Mar 2011, 23:38
Braucu ar: e61
Atrašanās vieta: ireland
Reputācija: 72

26 Jūl 2014, 11:01

kas tad mums te bija par aizkersanos? intresanti ka es laikam esmu pirmais kas ierakstijis kautko 26. dat.
vai ari man nerada parejos jaunos zinjojumus :lol:
...
Profila bilde
Pacha
Ziņojumi: 2086
Pievienojies: 10 Jan 2012, 20:28
Braucu ar: ...
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 5

26 Jūl 2014, 11:05

Armando rakstīja:kas tad mums te bija par aizkersanos? intresanti ka es laikam esmu pirmais kas ierakstijis kautko 26. dat.
vai ari man nerada parejos jaunos zinjojumus :lol:
Viss ir pareizi, bija kaut kas nokāries ;) :lol:
Profila bilde
Eglitis
Ziņojumi: 615
Pievienojies: 29 Mar 2013, 00:45
Braucu ar: apdauzītu hlamu
Atrašanās vieta: Garkalne/ Rīga

26 Jūl 2014, 11:13

EgilZ rakstīja:
everts rakstīja: ir tam domata lai vinu jatu neskirojot zemieks vai pikis. Ta ir un paliks tikai un vienigi metala
nekad nesmu uzskatījis ka mašīna ir kaut kas tik īpašs, lai tai dotu vārdu vai apķēries fočētos ar to. Kāda jēga nopirkt mašīnu un tad baidīties ar to kaut kur braukt, ka tik kāda buktīte nepāradas vai švīka.

tikai nevajag domat ka tagad nopērku mašīnu nojāšanai, līdzekļus galīgi nežēloju lai hadene negrabētu un lai mašīna neizkatītos pēc nojāta, sarūsējuša hlama ;)
[/quote]

ja dzelzis būtu dzelzis, Jūs brauktu ar VAG, kur ir 5l / 100km, visi esam autopedaras*i, kurš vairāk, kurš mazāk :lol:
Mlinarts
Ziņojumi: 549
Pievienojies: 25 Mai 2014, 22:07
Braucu ar: E91

26 Jūl 2014, 12:34

Cik maksā jauns galvenais sajūga cilindrs priekš 318IS ? un Cik aptuveni varētu būt nomaiņa ?
Attēls
Profila bilde
raudzha

26 Jūl 2014, 12:38

Tad labāk pie reizes arī maini jaunu sajūgu :D
Mlinarts
Ziņojumi: 549
Pievienojies: 25 Mai 2014, 22:07
Braucu ar: E91

26 Jūl 2014, 12:39

Kapēc ?
Attēls
Profila bilde
raudzha

26 Jūl 2014, 12:48

Nu ja kaut kad izbeidzas , nebūtu jāmaksā servisā vēlreiz par kārbas noņemšanu, cik zinu dažos servisos latos 40ls bij par to vien. Bet nu tas tā .