Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 842
- 843
- 844
- 845
- 846
- …
- 2228
- chevron_right
Tieši tā,jo viņš ir pie kārbas :)
Armando kādās cenās viņi svārstās ? Un kā ar nomaiņas cenu ? :)
a nu skaidrs tagadArmando rakstīja:sajuga cilindram nau nekada sakara ar karbas nonjemshanu
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
nomainja prasa palist zem auto, atskruvet divas skruves, atskruvet slauku, pielikt jauno vietaa un atgaisot, ne vairak kaa stunda darbs, darot pasham.LASTKING rakstīja:Tieši tā,jo viņš ir pie kārbas :)
50 eiro jau noperk labu izspiedejcilindu
...
Strādā. (;
Šitais saucas pārdevām kādam, kas par mašīnu rūpēsies..
Sulbi teikt, bet sirds sāp skatīties, pēc kā tā mašīna tagad izskatās...

Sulbi teikt, bet sirds sāp skatīties, pēc kā tā mašīna tagad izskatās...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
- ikey07
es.TheAsTy rakstīja:tu?
Pēc garas karstas dienas jaizmet kāds līkums 
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
kuras mainas?reinissp rakstīja:es.TheAsTy rakstīja:tu?
As real as it gets
Zaibis ar klīneri mazgāt botēm zoles, lai dabūtu nost sakarsēto piķi. 
Iesakiet lūdzu kādu krāsotāju, kas varētu nokrāsot priekšējo bamperi un resti. Un cik tas apm. varētu izmaksāt?
jautājums vienkāršs, kā foršak aizbraukt no Jelgavas līdz Rigai mežparkam? ir divas idejas salu vai dienvidu tilts, ja pa dienvidnieku tad dārzciema iela, gunara astras iela, lielvārdes iela, džutas un tad viskaļu iela, vai braucu pa salu tiltu tad pa krasteni, 11 novembri, tad lidz ganibu dambim, tilta iela, un tad jau ir meza prospekts? ko iesakat? am brauksu loti agri ap 6.00 no rita
Sešos no rīta man liekas viens pīpis, kur googlemaps/navigācija rāda īsāku ceļu, tur i brauc. Ja vien te neiet runa ar kādu 100 g benžas ekonomiju vai ceļa veikšanu ar gudekli -100/-80 :)
d[-_-]b
eknomija poh, vnk prasu ka forsak aizbraukt 
Kobras pēdējā ''garā'' sērija, kaut kāds vājprāts, kāpēc jātaisa tādi pavērsieni.
Ļoti muļķīgs jautājums, par gaumi nestrīdās, es varētu tik pat labi, pateikt, kāpēc tam un tam būtu jāklausās tāda un tāda mūzika.
Pieļauju, ka daudzi skatās šo seriālu, kaut vai tāpēc, ka no otrās sezonas galvenais varonis brauca ar e36, tas protams nav vienīgais kritērijs. Arī agrāk neskatījos un nevarēju saprast, kā ko tādu var skatīties, bet nesen nez kāpēc sāku skatīties, un nu jau noskatītas vismaz 5 sezonas.
Pieļauju, ka daudzi skatās šo seriālu, kaut vai tāpēc, ka no otrās sezonas galvenais varonis brauca ar e36, tas protams nav vienīgais kritērijs. Arī agrāk neskatījos un nevarēju saprast, kā ko tādu var skatīties, bet nesen nez kāpēc sāku skatīties, un nu jau noskatītas vismaz 5 sezonas.
Pēdējais labojis Rob - 27 Jūl 2014, 15:32, kopā labots 1 reizi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 842
- 843
- 844
- 845
- 846
- …
- 2228