Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 848
- 849
- 850
- 851
- 852
- …
- 2228
- chevron_right
Vot BMW sūdīgs tas metāla plaukts,nevar normālas jaudas tumbiņas ielikt
Kāds aizmugurē ir tas diametrs,vrb atceries ? :)
Kāds aizmugurē ir tas diametrs,vrb atceries ? :)
Visiem orģināli nāk NOKIA tumbiņas ?
Bet nu noteikti no tam 13cm tumbiņam neko nevar gaidīt ne ?
Bet nu noteikti no tam 13cm tumbiņam neko nevar gaidīt ne ?
Kur problēma ? Ir speiceri jeb starplikas un liec kāda izmēra vēlies.( tas ir bez urbšanas vai vīlēšanas vai griešānas).
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Nu pārādi kur tad tādas var nopirkt ? :)zuze91 rakstīja:Kur problēma ? Ir speiceri jeb starplikas un liec kāda izmēra vēlies.( tas ir bez urbšanas vai vīlēšanas vai griešānas).
ebays/amazon/ss/http://www.12volt-shop.lv/
Pats no koka var uztaisīt.
Pats no koka var uztaisīt.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
man tieši divi ir, nevaru izdomāt, likt viņus vai nē 
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Kads varbuut zin, ir kadam m3 dzinejs uz pardoshanu?nauda ir!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
jautajums tiem kas izmanto navigacijas,
kadu navigaciju lai perku? ieprieks esmu lietojis tikai tomtom navigacijas un vel ari telefonu navigacijas, bet tagad gribetu kadu tomtom ar free life time maps nu apmeram cena lidz kadiem 200-300 eiro jaunam
varbut kads var ieteikt kadu normalu navigaciju var ari kadu citu marku ka Garmin, bet velams lai balss norades butu Latviski.
kadu navigaciju lai perku? ieprieks esmu lietojis tikai tomtom navigacijas un vel ari telefonu navigacijas, bet tagad gribetu kadu tomtom ar free life time maps nu apmeram cena lidz kadiem 200-300 eiro jaunam
varbut kads var ieteikt kadu normalu navigaciju var ari kadu citu marku ka Garmin, bet velams lai balss norades butu Latviski.
Kāda vaina telefona navigācijai?aarchijs rakstīja:jautajums tiem kas izmanto navigacijas,
Auto pārvadājumi pa Eiropas valtstīm pa patīkamām cenām. Sīkāka infromācija-PM vai 20010711
nu nezinu, nav jau ne vainas ja brauka tikai pa latviju, bet tapat gribu labak atsevisku navigaciju, jo ja tu iesledz navigaciju telefona un tev kads zvana tad jau vairs ta navigacija nav tas, nu protams laiku atpakal tika braukts ari ar tomtom navigaciju kurai bija vecakas kartes ieksa un ar nokia n8 kurai itka bija jaunakas kartes un kad kads jaunais cels bija un tomtom ta cela nebija tad tika ieslegta n8 navigacija un visu normali izveda kur vajaga, bet tapat es uzskatu ka telefons nav isti domats prieks navigacijas un labak ir nopirkt normalu navigaciju neka noslogot telefonu.
Kāds nav reģistrējies e service info ? eserviceinfo.com
Tur tagad bargie reģistrēšanās noteikumi, kādi pirms 3 gadi nebija, vienkārši, vajag vienam maģim dabūt kodu.
Tur tagad bargie reģistrēšanās noteikumi, kādi pirms 3 gadi nebija, vienkārši, vajag vienam maģim dabūt kodu.
kadam magim tev kodu vajaga? esmu cita saita registrejies kur kodus var dabut magiem, bet ne visiem, taka uzraksti maga modeli serial number un vel ko tur vajadzeja un apskatisos vai varu dabut tev to kodu
Taja saitā bija līdzīgi. Vecais bavaria c3 reverse, vienam pensionāram jāizpalīdz.
65128352861
t4599819
BLAUPUNKT-HERKE GHBH
7644836340
65128352861
t4599819
BLAUPUNKT-HERKE GHBH
7644836340
varbut vari ielikt bildi ar to sanu kur tie visi numuri ir?
jo serial number iesakumam itka ir jabut ar diviem burtiem un pec tam aiziet cipari
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 848
- 849
- 850
- 851
- 852
- …
- 2228