Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 851
- 852
- 853
- 854
- 855
- …
- 2228
- chevron_right
Tikko pabraucu ar 1.8 Focusu, sapratu ka man vajag vairāk jaudas ar steigu 
- ikey07
Ļoti labi!
Forumā viens tirgoja 1.8is`kas komplektu.
Forumā viens tirgoja 1.8is`kas komplektu.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Uz septembri būs pieejams mans 1.8is pilns swap. Pieļauju kad pat komplektā būs izplūde visā garumā tik bez gala bunduļa un arī kardans. Cena būs no 150-180e robežās.
Es laikam viņu tirgošu nost, skatīšos kādu is kupeju.
Jo lai saglābtu tagadējo vajag daudz ieguldīt, sanāk visu laiku labot/ielikt kko kas citiem ir pašsaprotamas lietas. t.i el.lūka un logi.
pat ja es lieku swapu, rupji rēķinot tie ir 250 euro, ta es labāk salieku galus kopā un nopērku kko ap 1300 euro, jo gribas kko, ko ir vērts celt.
Jo lai saglābtu tagadējo vajag daudz ieguldīt, sanāk visu laiku labot/ielikt kko kas citiem ir pašsaprotamas lietas. t.i el.lūka un logi.
pat ja es lieku swapu, rupji rēķinot tie ir 250 euro, ta es labāk salieku galus kopā un nopērku kko ap 1300 euro, jo gribas kko, ko ir vērts celt.
- ikey07
Ja bundz ir tiasna un +-ok (nav puviklis pedejais bet neliela rusiņa ir un nav 100x metinaa) tad jau ir vērts ieguldīt, jo labu kupeju 1.8is ir reti, savējo meklēju 4 mēnešus un tpt ir kur ieguldīt. 1.8is swapu ieliec, nomaini eļļu, ielej tosolu un stures pastipr. šķidr un brauc.
Šobrīd vienīgā rūsa ir uz haubes un brilles pa lielam. Bet gribas kko ar drusku vairāk ekstrām, sākumā likās "kruti" būtu e36, tagad gribas kko vairāk
savādāk maz to podziņu salonā, uzlikšu jauno izpūtēju un krēslus varbūt pāries doma tikt vaļā 
- ikey07
labak pats ieliec tas extras
kads ir e36 disku centra diametrs, vajadzigs prieks flanciem cipa..
kads var ieteikt kur var nopirkt flnacus par ok. cenam.. vajag pabiezus..
Klāviņam nav?
Wu-ryder, bet nebūs ātri jan nav jau uzstaisīti, šim darba daudz.poweredbygirts rakstīja:kads var ieteikt kur var nopirkt flnacus par ok. cenam.. vajag pabiezus..
Ar Dogmu varēja sarunāt. Ja nemaldos cena kkad bija ap 30 Ls.LASTKING rakstīja:Varbūt kāds zin.cik aptuveni izmaksā pilanā OBC uzstādīšana no nulle ?
Vērts celt ir tikai māju savā privātīpašumā!ikey07 rakstīja:Es laikam viņu tirgošu nost, skatīšos kādu is kupeju.
Uztaisa Kāds sadaļu pērku, laboju, gribu visu pa lēto, klientūra netrūks
Puikas vēl nav sapratuši ka nav dzīvē tāda salikuma LĒTI un LABI
Puikas vēl nav sapratuši ka nav dzīvē tāda salikuma LĒTI un LABI
Kas notiek ? Drifteri tirgo savus kaujas zirgus.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
30€ZzevsS rakstīja:Ar Dogmu varēja sarunāt. Ja nemaldos cena kkad bija ap 30 Ls.LASTKING rakstīja:Varbūt kāds zin.cik aptuveni izmaksā pilanā OBC uzstādīšana no nulle ?
Pāriet uz nopietnākiem kaujas zirgiem.zuze91 rakstīja:Kas notiek ? Drifteri tirgo savus kaujas zirgus.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 851
- 852
- 853
- 854
- 855
- …
- 2228