Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 853
- 854
- 855
- 856
- 857
- …
- 2228
- chevron_right
Paskat, mans sapnis dabūt šādu kvēpu pa saviem galiem. Varbūt kāds var pastāstīt kā to var izdarīt nesalaužot neko.
Izskatās iespaidīgi, es tik tā. Labāk kad neko neredz un ir atgāzes labas nekā melns kvēps.zuze91 rakstīja:Riktīgi cool. 90% dīzeļa pa glušaku ārā.
Nepārproti.
Man jau patīk šitie smokestacks un roaling coal ,bet nejau nu uz vieglā. Pikapi jā,vieglais ? Kautkā nevisai.
Man jau patīk šitie smokestacks un roaling coal ,bet nejau nu uz vieglā. Pikapi jā,vieglais ? Kautkā nevisai.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Pikapi ar melno dūmu izskatās naidīgi, tur vārdu nav.zuze91 rakstīja:Nepārproti.
īpaši patīk 2:30 minūte.
Kādam kupejas platās arkas ?
http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-E36-COUPE ... 2c886154f9
http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-E36-COUPE ... 2c886154f9
Esmu.EJANSONS rakstīja:kaads ir krasojis griestus??
Auto pārvadājumi pa Eiropas valtstīm pa patīkamām cenām. Sīkāka infromācija-PM vai 20010711
un kaaa? ar ko krssoji?uareindanger rakstīja:Esmu.EJANSONS rakstīja:kaads ir krasojis griestus??
EJANSONS rakstīja:un kaaa? ar ko krssoji?
Lauku variants - Ar baloniņu.EJANSONS rakstīja:un kaaa? ar ko krssoji?
Bet nu rezultāts apmierina.
Auto pārvadājumi pa Eiropas valtstīm pa patīkamām cenām. Sīkāka infromācija-PM vai 20010711
Ka tik nebija kkāda audumu krāsa ? Ķipa nepaliek tik asi tie griesti
kas notiek ja pieskaras? nost nelip?uareindanger rakstīja:EJANSONS rakstīja:un kaaa? ar ko krssoji?Lauku variants - Ar baloniņu.EJANSONS rakstīja:un kaaa? ar ko krssoji?![]()
Nelīp, viss čotka, ja akurāti sataisa.EJANSONS rakstīja:kas notiek ja pieskaras? nost nelip?uareindanger rakstīja:EJANSONS rakstīja:un kaaa? ar ko krssoji?Lauku variants - Ar baloniņu.EJANSONS rakstīja:un kaaa? ar ko krssoji?![]()
Vakar paladu garām Style 5 R17 labā stāvoklī ss.lv pa 120E...
Kad zvaniju bija jau pārdoti, vel pārjautāju vai tiešām pa 120
Kad zvaniju bija jau pārdoti, vel pārjautāju vai tiešām pa 120
Nav ne jausmas, bet es tavā vietā meklētu xbox ar kinect'u, ja gribētu sev spēļu konsoli 
Xbox nepiedāvā Granturismo 5 vai 6 .
un Forza motorsport nav tik liela auto vai trašu izvēle kā GT.
un Forza motorsport nav tik liela auto vai trašu izvēle kā GT.
Man tieši otrādāk,! Nak to pleisi ar visu GT Gribu Forzu un tādēļ jāpērk xbox!
un jebkurā gadījumā xbox'am lielāka spēļu izvēle
Beautiful Mechanical Wonder
sliecos piekrist par xbox. + kinect ir reāls party crusher agregāts, var ar draugiem iztizloties un izsmieties līdz desām 
Kr4 sačakarējām man visu saprašanu
Argumenit par GT6/5 vai forza5
edits
izrādās forza motorsport 5 vajag xbox one kas ir 300 eiras +
Argumenit par GT6/5 vai forza5
edits
izrādās forza motorsport 5 vajag xbox one kas ir 300 eiras +
-
find_in_page
- chevron_left
- 1