Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 855
- 856
- 857
- 858
- 859
- …
- 2228
- chevron_right
Everts tu jobanā suņa sūda smaka. Mahuja tā jādara ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Vajag šodiem 4x 205/55 R16 riepas un vietu kur var izvalcet centru!! 
Ar kko jāsākkristapsk94 rakstīja:Un pie reizes savu pirmo soda punktu ari esi dabujis, :d
- ikey07
Ir,ir. Dziivoju netalu no Oslo.Arno rakstīja:Ir te kāds kas pa Norvēģiju dzīvojas?
Aizej Opim pasūkā un nomierini kišku, kaut kāds agresīvs esi ibiozuze91 rakstīja:Everts tu jobanā suņa sūda smaka. Mahuja tā jādara ?
Vai tiešām mums jālasa šitāds cūcības?...
Bet varbūt kāds man var palīdzēt ja ir aizm.el. logi un izmērīt aizm. el.logu podziņas pozīciju. no augšējā kreisā stūra.
Kā arī, ja es ar siltu ūdeni un pūlveri mazgāšu durvju paneļus ( auduma daļu ), viņiem līme neatnāks vaļā?
Bet varbūt kāds man var palīdzēt ja ir aizm.el. logi un izmērīt aizm. el.logu podziņas pozīciju. no augšējā kreisā stūra.
Kā arī, ja es ar siltu ūdeni un pūlveri mazgāšu durvju paneļus ( auduma daļu ), viņiem līme neatnāks vaļā?
- ikey07
Zuze pirmais sāka 
Nebija gadijumā jau no otras puses iepresēta tā kontūra pogas vietai?ikey07 rakstīja:Vai tiešām mums jālasa šitāds cūcības?...
zuze un everts iespējams vienīgie lietotāji kuriem nekad nav bijis savs e36 , bet visbiežāk uzturas un aprunā citus forumā. 
Auto pārvadājumi pa Eiropas valtstīm pa patīkamām cenām. Sīkāka infromācija-PM vai 20010711
Man pagalmā stāv divi sedani , un tas jau ir izrunāts,bildēs ar autiņiem,bildēs ar tehniskām pasēm un bildēs ar atslēgām .... 
Edit : ja vispār skatās 2012 gada. sezonas noslēgumā visi varēj apskatīt , 2013.gada sezonas atklāsānā 4.5h stāvēja abi un melnais pat tika dzīts pa trasi, 2014.gada atklāšanā pelēkais stāvēja atklāšanā 4h. Un sazin cik sabraucienos/minimeetingos bijuši. Bet takā es neskraidu katram pakaļ bļaujot - skatieties tas esmu es , reku mans e36. Nebrīnos ka ir tādi kas domā ka nav ne e36 ne paša.
Edit : ja vispār skatās 2012 gada. sezonas noslēgumā visi varēj apskatīt , 2013.gada sezonas atklāsānā 4.5h stāvēja abi un melnais pat tika dzīts pa trasi, 2014.gada atklāšanā pelēkais stāvēja atklāšanā 4h. Un sazin cik sabraucienos/minimeetingos bijuši. Bet takā es neskraidu katram pakaļ bļaujot - skatieties tas esmu es , reku mans e36. Nebrīnos ka ir tādi kas domā ka nav ne e36 ne paša.
Pēdējais labojis ValtersZ - 09 Aug 2014, 15:49, kopā labots 2 reizes.
Zuze melo, pieradi ka 2, man 4 stav tikai lidz pagalmam 3,5 tukstosi km taka sudigi bus satri snapu uzrasot.
Et tu macitaj paradi kur es kadu citu iznemot manu milo esmu apdirsis. Jafiltre ko bazare.
Et tu macitaj paradi kur es kadu citu iznemot manu milo esmu apdirsis. Jafiltre ko bazare.
Jums abiem diviem gadījumā nav jāguļ bērnudārzā diendusa, nevis jāsēž pie kompja?
tukši vardi, es ari varu sacerēt pasacinu par dajebko, nav bildes nav E36zuze91 rakstīja:Man pagalmā stāv divi sedani , un tas jau ir izrunāts,bildēs ar autiņiem,bildēs ar tehniskām pasēm un bildēs ar atslēgām ....
Ter jau ta lieta ka diendusa beigusies
Precizu laiku uzņēmi? Kāds tevi arī redzēja?zuze91 rakstīja:Man pagalmā stāv divi sedani , un tas jau ir izrunāts,bildēs ar autiņiem,bildēs ar tehniskām pasēm un bildēs ar atslēgām ....
Auto pārvadājumi pa Eiropas valtstīm pa patīkamām cenām. Sīkāka infromācija-PM vai 20010711
Nē zini uzņēmu laiku precīzi sekunde sekundē. Nē neredzēja un ar nevienu nerunāju un vispār slēpjos Lietuvas pagrabā un nekas tāds nav bijis. Un neviens forumā mani nekad nekur nav redzējis. Un vispār man nav tiesību. Kur nu vel auto. Taks ieslēdz domāšanu ... 
Pēdējais labojis ValtersZ - 09 Aug 2014, 17:23, kopā labots 1 reizi.
Jā ieslēdzat domāšanu, savadāk meistaram ar mufti neveicas, moska rokas no dirsas aug???
Sodien varbut kads brauca no sejienes Minirallija Marienburga (tb Aluksne) ?
P.S es atradu kompota bampera moldingus
varu atdot (varbut) 
P.S es atradu kompota bampera moldingus
Pieprasu nobanot lietotāju Valča par divkosīgu darbību !!!
Kas Tu tāds, lai šeit kko pieprasītu?everts rakstīja:Pieprasu nobanot lietotāju Valča par divkosīgu darbību !!!
P.S. Ko tad šis tādu izdarījis?
Kas tu tāds lai man ko pieprasītu paskaidrot, siekala.
Mazāk zini, ciešāk guli.
Mazāk zini, ciešāk guli.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 855
- 856
- 857
- 858
- 859