Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 856
- 857
- 858
- 859
- 860
- …
- 2228
- chevron_right
Ja jau Tu mums šeit tāds ''Kings'' ka publiski uzstājies ar savām prasībām, tad paskaidro tautai ko šis noziedzies.everts rakstīja:Kas tu tāds lai man ko pieprasītu paskaidrot, siekala.
Mazāk zini, ciešāk guli.
Un vispār Viktor sēdi biksēs 
Ne jau Tev man norādīt kur sēdēt! 
Tā varētu būt 
Atkal jau, diršļaki. Nu ko var ņemties, vai jums nav poh, ko var ņemties par to zuzi ? Ja kas, esmu netālu no Madonas, rīt būšu Madonā, lai zuze ar mani satiekas, un es viņa auto nobildēšu, ja reiz te visi tādi aizdomīgi.
Nejau pierādījumus viņiem vajag,bet nodirst un provocēt. Pat ja man būtu visnolaizītākā kompresor emka uz D2 coilām ,viņiem nebūtu labi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
No Komentārs Ziņojumi
everts
on 10 Aug 2014, 13:50 Pediņiem pediņu problēmas, izdzēsies un tā būs visiem labāk mīkstais!!! Re: Jautājumi I
Cik jauki ne >?
everts
on 10 Aug 2014, 13:50 Pediņiem pediņu problēmas, izdzēsies un tā būs visiem labāk mīkstais!!! Re: Jautājumi I
Cik jauki ne >?
Jauki būt lupatai, atbloķē pm lai varam parunāt, domā kāds te tevi aizstavēs ha ha ha
es vismaz no fake profila sev reputāciju nedzēšu
tev jau nav jēgas no tās reputācijas, tā pat tu šeit esi superstārs
tev jau nav jēgas no tās reputācijas, tā pat tu šeit esi superstārs
Sūtīt: 10 Aug 2014, 15:01
No: zuze91
To: everts
Tu jau esi pediņš piesējies man ar fake profilu jo nav pautu parādīt savu purnu.
Cik jauki ne >?
No: zuze91
To: everts
Tu jau esi pediņš piesējies man ar fake profilu jo nav pautu parādīt savu purnu.
Cik jauki ne >?
Varbūt kādam Contourus http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... cgpjo.html par sviestmaizi? 
Nav mans sludinājums. Pamaniju, pašam nevajag , varbūt kāds vienkārši vēlas.
Nav mans sludinājums. Pamaniju, pašam nevajag , varbūt kāds vienkārši vēlas.
Auto pārvadājumi pa Eiropas valtstīm pa patīkamām cenām. Sīkāka infromācija-PM vai 20010711
Nav lieki līdzekļi,tā jau sen būtu braucis pakaļ.
Zuze nejauc nav lieku līdzekļu AR vispār nav līdzekļu

Kas tev tie par salpjajiem sapņiem zem sadaļas braucu arzuze91 rakstīja:Nav lieki līdzekļi,tā jau sen būtu braucis pakaļ.
jūs abi esat debīli..everts rakstīja:Kas tev tie par salpjajiem sapņiem zem sadaļas braucu arzuze91 rakstīja:Nav lieki līdzekļi,tā jau sen būtu braucis pakaļ.
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
nenoliedzu
it īpaši 1 no mums
kādam jau ir jāsamaisa gaiss šajā forumā
Nevis abi debīli ,bet everts ir psihiski slims.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 856
- 857
- 858
- 859
- 860
- …