Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 862
- 863
- 864
- 865
- 866
- …
- 2228
- chevron_right
Ok, vēl radās jautājums par VID. Kā tur ir, viņi sāk interesēties, ja kalendārā gada laikā pārdod 3 auto vai, ja šajā laikā vienkārši pieder 3 auto?
Vai tad taa ir es jau 2esmu pardevis un 3 auto uz mana varda sogad ir vell neko nav intresejusies viens auto tika pardods skaitot naudu uz konta liela summa bija tad jau vajadzeja vid but klat :d
Sprogis rakstīja:Ok, vēl radās jautājums par VID. Kā tur ir, viņi sāk interesēties, ja kalendārā gada laikā pārdod 3 auto vai, ja šajā laikā vienkārši pieder 3 auto?
Nuu, itkā tā esot, vienīgi vēl kkas par ienākumiem bija. Tākā neviens no ienākumu avotiem man nav īsti oficiāls, jautājums aktuāls.
Oficijali mani ienakumi ir ap 1tukstoti menesi bet reali uz konta vispar nekadas algas neienak konta apgrozijums jau 2gadus ir ap 15tukstosiem gada pagaidam dzivoju bez vida klatbutnes :d bet jutu driz buss klat buss smagi :d
Sprogis rakstīja:Nuu, itkā tā esot, vienīgi vēl kkas par ienākumiem bija. Tākā neviens no ienākumu avotiem man nav īsti oficiāls, jautājums aktuāls.
Latos man liekas bija ja ir vairāk kā 10k gadā ta vids čakarējas klāt. pagaidām iekļaujos zem tāka nezinu tieši.
- ikey07
Kur var nopirkt regulējamās atsaites lai ratus var sagāzt?
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Tu domā priekšas augšas amortizatoru atbalstus regulējamos ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Ja nekļūdos, tad pie lietotāja QSX.raudzha rakstīja:Kur var nopirkt regulējamās atsaites lai ratus var sagāzt?
Drosi ka pakallejas...zuze91 rakstīja:Tu domā priekšas augšas amortizatoru atbalstus regulējamos ?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nu jā ķegas aizmugurē arī bija. Par tām aizmirsu - sorry 
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Bauskā taisa A7. Sastrēgumi tikai 15km uz abām pusēm. 
Auto pārvadājumi pa Eiropas valtstīm pa patīkamām cenām. Sīkāka infromācija-PM vai 20010711
Tur ir pilnīgs 
Tas moments kad panelī iedegas akumlators un telefons izlādējies, un beig beigās nokritusi tik ģeneratora siksna , pfu noveicās! 
Jap šos pašusGunTixV rakstīja:Drosi ka pakallejas...zuze91 rakstīja:Tu domā priekšas augšas amortizatoru atbalstus regulējamos ?
Tas ir sīkums, vēl krutāk ir, kad neko panelī nerāda, bet viss pamazām paliek blāvāks, maģis rubās ārā, līdz paliec nekurienes vidū.raudzha rakstīja:Tas moments kad panelī iedegas akumlators un telefons izlādējies, un beig beigās nokritusi tik ģeneratora siksna , pfu noveicās!
Labi ka līdzi bija štrumentu kaste, pēc pastāvēšanas izdevās pielaist, piemetot testeri spriegums lēkāja. Siksna bija labi nospriegota, aķis jauns. Kaut kā 20km novilku. Rezultātā, pēc sprieguma stabilizatora mainīšanas un cita ģeneratora ielikšanas, konstatēju, ka izslīd siksna. Ieliku citu, viss ok.
Štrumu kastei vienmēr jābūt līdzi! 
forsh fails man vakar sanaca, Cesiis pie Statoila, staavu, runajos ar comiem, izdomajam braukt prom, griezhu atslegu, negriezh, vispar pat starteris nenotikskj...bet viss elektriba ir, viss tjip ok..
pacakareju klemmes, viss itkaa ok..aizsledzu, atsledzu signalizaciju, nu neiet..nu neko, stumjam, blin nu iestumt ar nevar...vel useris patins brauca garaam, prasija kas ta nu, es domaju hvz..
neko, nostumjam malaa, jaavelk prom..
pectam kko iznemu atslegu no aizdedzes, skatos, blin paneemis vienu to saguruzho atsleegu, bez aizmuguriites un viss saturs izkritis uz griidas
panemu otru normalo atslegu, protams viss kartibaa 
pacakareju klemmes, viss itkaa ok..aizsledzu, atsledzu signalizaciju, nu neiet..nu neko, stumjam, blin nu iestumt ar nevar...vel useris patins brauca garaam, prasija kas ta nu, es domaju hvz..
pectam kko iznemu atslegu no aizdedzes, skatos, blin paneemis vienu to saguruzho atsleegu, bez aizmuguriites un viss saturs izkritis uz griidas
Shitas labs!matissc rakstīja:forsh fails man vakar sanaca, Cesiis pie Statoila, staavu, runajos ar comiem, izdomajam braukt prom, griezhu atslegu, negriezh, vispar pat starteris nenotikskj...bet viss elektriba ir, viss tjip ok..
pectam kko iznemu atslegu no aizdedzes, skatos, blin paneemis vienu to saguruzho atsleegu, bez aizmuguriites un viss saturs izkritis uz griidas![]()
panemu otru normalo atslegu, protams viss kartibaa
es arii vakar Cesis biju,bet tevi kaut kaa nemaniju..
Instagram - Sandis_e36
Ews imo izkrita un nevarēji pielaist :)
Gadās :)
Gadās :)
jaa
es jau uz iisu bridi pabraukaaju, pectam liku nost, jo gribejaas

es jau uz iisu bridi pabraukaaju, pectam liku nost, jo gribejaas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …