Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 864
- 865
- 866
- 867
- 868
- …
- 2228
- chevron_right
Šis nav GT spoileris. Un wtf, kādi M3 ar gāzes iekārtām? 
Raksti gūglē e36 ltw wing..
Raksti gūglē e36 ltw wing..
Vecīt tas taču gateris
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
paga? vai tad tā nav orģinālā M3 GT NFS F&F limitētā paka???? 
Man izskatas pēc Individual gaterstyle 
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
nu nez.... čoms šitādu paku nopirka, autiņš uzreiz gāja labak, reāli labāk turējās pie ceļa un stabilāks palika, arī slīpēt bija vieglāk
Ridlihs šodien cirku apēdis!Ridlihs rakstīja:nu nez.... čoms šitādu paku nopirka, autiņš uzreiz gāja labak, reāli labāk turējās pie ceļa un stabilāks palika, arī slīpēt bija vieglāk
d[-_-]b
ja nonem to trako spoileri un lampas dzimtas ieliek + likvide nfs izpludi ,ka ari atgries menos moldingus tad ir bijis tiri sakarigs autins
Varbūt kādam ir kautkas zināms pa šo auto VNZ FD-2238 sudrabots sedans , vnk e36.lv uzlime loga ir. Un tagad ir drauga rokas.
Un vel jautajums , vai tas ir normali 2.0 motoram ar stock 3.45 uz 100km/h 3k aboroti un paterins ir 18L + ?
Un vel jautajums , vai tas ir normali 2.0 motoram ar stock 3.45 uz 100km/h 3k aboroti un paterins ir 18L + ?
Kāds nevar man uz 22.augustu izīrēt uz sutku busiņu? kaut kādu transportieri, karavellu, vivaro utt. ar 8 vietām kādu. ja kas, tad PM . paldies
Abaroti +/- normāli, bet patēriņš kosmisks.IKKI rakstīja:Varbūt kādam ir kautkas zināms pa šo auto VNZ FD-2238 sudrabots sedans , vnk e36.lv uzlime loga ir. Un tagad ir drauga rokas.
Man ar tas liekas , 1 nedelas laika 150+ eiro ieliets baka un tik 350+/- Km nobraukti. Tada sajuta , ka ar MB brauktuZzevsS rakstīja:Abaroti +/- normāli, bet patēriņš kosmisks.IKKI rakstīja:Varbūt kādam ir kautkas zināms pa šo auto VNZ FD-2238 sudrabots sedans , vnk e36.lv uzlime loga ir. Un tagad ir drauga rokas.
varbūt kāds var ieteikt,kur meklēt lambdas zondes releju ? izbraukāju vairākus autodaļu veikalus un nekur nebija 
Krietni lētāk būtu aizdzīt uz diagnostiku un paskatīties, kuri devēji beigti. Moš zonde.IKKI rakstīja:Man ar tas liekas , 1 nedelas laika 150+ eiro ieliets baka un tik 350+/- Km nobraukti. Tada sajuta , ka ar MB brauktuZzevsS rakstīja:Abaroti +/- normāli, bet patēriņš kosmisks.IKKI rakstīja:Varbūt kādam ir kautkas zināms pa šo auto VNZ FD-2238 sudrabots sedans , vnk e36.lv uzlime loga ir. Un tagad ir drauga rokas.
Normāls patēriņš ir 10/11l uz 100km.
šis jau tiešām ir kosmosā!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 864
- 865
- 866
- 867
- 868