Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 867
- 868
- 869
- 870
- 871
- …
- 2228
- chevron_right
Ir kada pamaciba , ka pareizi reduktoru sametinat ? :)
Šitādus var nopirkt kaut kur, vai uz šrotu jābrauc? Man spidometrā kādi 10 trūkst. Gribētos, lai ir visas gaismiņas.raudzha rakstīja:ikey07 rakstīja:OBC ir savādākas man liekas, tādas pašas kā iekš analogās klimatkontroles.
Mainot apgaismojumu, vienam zaļajam nolūza ķepiņa. Tādu arī vajag.
kjmelnis rakstīja:http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... cgpjo.htmlikey07 rakstīja:Ir kādam idejas kādi diski varētu labi izskatīties bez sēdinājuma vai minimāla sēdinājuma?
Budžets kkur ap 150 eur.
Kam tev pilnu spidometru ar lampiņām, ja tev nav vajadzības viņiem, jo ne visiem auto ir tas, ko tās lampiņas attēlo- kvēlsveces, automātkārbas error lampiņa utt. Vienīgais, varbūt trūkst arī kāda vajadzīga un ieliekot degs, tātad ir šaize kkur.Norek rakstīja:Šitādus var nopirkt kaut kur, vai uz šrotu jābrauc? Man spidometrā kādi 10 trūkst. Gribētos, lai ir visas gaismiņas.raudzha rakstīja:ikey07 rakstīja:OBC ir savādākas man liekas, tādas pašas kā iekš analogās klimatkontroles.
pamacibaIKKI rakstīja:Ir kada pamaciba , ka pareizi reduktoru sametinat ? :)
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Kvēlsveces, jā, tās man nevajag :)Ginekologs rakstīja:Kam tev pilnu spidometru ar lampiņām, ja tev nav vajadzības viņiem, jo ne visiem auto ir tas, ko tās lampiņas attēlo- kvēlsveces, automātkārbas error lampiņa utt. Vienīgais, varbūt trūkst arī kāda vajadzīga un ieliekot degs, tātad ir šaize kkur.Norek rakstīja: Šitādus var nopirkt kaut kur, vai uz šrotu jābrauc? Man spidometrā kādi 10 trūkst. Gribētos, lai ir visas gaismiņas.
Check engine gribētu, lai deg. Izmēģināt triku ar aizdedzi un pedāļa nospiešanu 5 reizes. Kvēlsveces vai tad visos spidometros liek iekšā? Savādāk, man visu laiku liekas, ka man ir spidometrs no dīzeļa. Kā arī limiteris pie taho 4,5k rpm bļauj. Varētu būt no 6cyl? Man ir 4cyl. Check engine faktiski varu paņemt no aizmugurējām miglām. Tās man spidometrā nevajag. Vairāk lampiņu arī nav - eļļa, aķis, rocene, tālie, pagriezieni ... un tas, laikam, arī viss.
6cyl ir līdz 260km/h (arī ISam), bet 4 cyl līdz 240km/h... Softi arī atšķiras, ja 6 cyl dzinējam būs 4 cyl speedo, tad tahometrs griezīsies pāri redlainam. 
Pēdējais labojis Nixon - 21 Aug 2014, 13:03, kopā labots 2 reizes.
Skaidrs
Tāpēc es arī domāju ka ISAm ir 6cyl speedo , bet nebiju pārliecināts 
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Nez, Isa spiģiks man gāja uz riņķi
Nja,šogad maigi sakot švaki ar izbraukumiem uz Lv pilsētām
Protams, ka gāja, jo tas ir 4 cyl.-HAPO- rakstīja:Nez, Isa spiģiks man gāja uz riņķi
Pēc tavas pamācības čalis arī tā sametinātu
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 867
- 868
- 869
- 870
- 871