Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- …
- 2228
- chevron_right
super uzvara
es draugiem.lv arī prognozēju tieši šādu rezultātu un arī uzminēju divus vārtu guvējus
Prieks par uzvaru.
Prieks par uzvaru.
SKatos te daudz hokeja fanu
P.S Kāds admins moš var parvietot visu ar hokeju saistitos pedejos topiku uz topiku HOKEJS, paldies!
P.S Kāds admins moš var parvietot visu ar hokeju saistitos pedejos topiku uz topiku HOKEJS, paldies!
Pēdējais labojis oscar - 06 Mai 2012, 23:35, kopā labots 1 reizi.
Prieks par mūsejiem,beidzot
prieks ka musu dzeki speja sanemties un uzvaret tomer specigaku komandu
...
Un kaut ko ieguvi par uzminēto?Skudraa rakstīja:es draugiem.lv arī prognozēju tieši šādu rezultātu un arī uzminēju divus vārtu guvējus
Prieks par uzvaru.
Virtuālos punktus
Jā, nu jau man ir 180 virtuālie punkti un esmu labākais savu draugu lokā
Un galā ir kaut kāda balva?
Ko Tu cepies.. lai tak priecājas par to, ka ir uzminējis .. ne vienmēr nauda/manta priecēRENIO rakstīja:Un galā ir kaut kāda balva?
Nu labi labi.
Vienkārši vēlos saprast, kas tur notiek.
Vienkārši vēlos saprast, kas tur notiek.
Kāds varbūt ir lietas kursā.
Šonakt negulējās no rīta un lasu tvnet. Baumu līmenī tur rakstīts, ka uz dienvidu tilta jau ir stacionārais foto radars! Es tur regulāri 100+ eju! Galīgi negribētos kādu paparaci bildi ieraudzīt paskastītē!
Šonakt negulējās no rīta un lasu tvnet. Baumu līmenī tur rakstīts, ka uz dienvidu tilta jau ir stacionārais foto radars! Es tur regulāri 100+ eju! Galīgi negribētos kādu paparaci bildi ieraudzīt paskastītē!
Protams, ka ir jūtama (runājot pa 3,15). Braucot uz 100km/h, ir knpai 2100rpm, pie 2400-2500 ir apm. 125km/h, precīzi nepateikšu. Ja ar motoru, zondi viss ir kārtībā, tad simts punkti pa kādu 1L ekonomiskāk sanākkaliks rakstīja:ir jūtama atšķirība no parastā reduktora? ar 2.8 otrajam gals iestājas kaut kur pie 110km/h, sanāk daudz braukt pa piķi ārpus rīgas un domāju ka varbūt dīzeļa reduktors ir tieši tas kas man ir vajadzīgsdogMa rakstīja:Japierod, bet rekinies, ka ar 4. robu uz 60km/h tikai komfortabla brauksana :) Bet uz lielcela vispar afigenna!
Pa lielam, tikai japierod, ka tomer 1. robs vairs nav tikai izkustesanas, bet ari iespejams brauksana :)) 2. atrumam gals ap 120km/h.
Cik man zināms, tad nēRENIO rakstīja:Un galā ir kaut kāda balva?
Beidz beidz Liela daļa tur tā brauc 100+zeltinsh rakstīja:Kāds varbūt ir lietas kursā.
Šaubos ka tur tā fotto kaste ir,tad komplektā jabūt bulkuvāģim ar proppelleru! Ja nē viena pati stacionāri līdz 5dienas vakaram atrastos Daugavā vai skaisti izsmerēta :D:D
Labāk ar di*** pa krūmiem nekā ar purnu pa kokiem...
Pie stacionārajiem foto radariem šaubos vai stāvēs bulciņvāģis
Man sanāk 3k rpm 125km/h pēc spidometra, domāju , ka man ir 2.93 diferenciālisdogMa rakstīja:Protams, ka ir jūtama (runājot pa 3,15). Braucot uz 100km/h, ir knpai 2100rpm, pie 2400-2500 ir apm. 125km/h, precīzi nepateikšu. Ja ar motoru, zondi viss ir kārtībā, tad simts punkti pa kādu 1L ekonomiskāk sanākkaliks rakstīja:ir jūtama atšķirība no parastā reduktora? ar 2.8 otrajam gals iestājas kaut kur pie 110km/h, sanāk daudz braukt pa piķi ārpus rīgas un domāju ka varbūt dīzeļa reduktors ir tieši tas kas man ir vajadzīgsdogMa rakstīja:Japierod, bet rekinies, ka ar 4. robu uz 60km/h tikai komfortabla brauksana :) Bet uz lielcela vispar afigenna!
Pa lielam, tikai japierod, ka tomer 1. robs vairs nav tikai izkustesanas, bet ari iespejams brauksana :)) 2. atrumam gals ap 120km/h.
Tiem dīzēļa diferenciāļiem nāk lielās vai mazās pusasis? Un vispār kā ar uzlikšanu?
kas jums tas pa 3.15 kuram uz 100km/h ir 2100rpm
man ir 2300 rmp varbut blokis jaliek vai spidometrs manas lai butu uz 100km/h ir 2100rpm vai jauzliek tomer reduktors ar 2,9
man ir 2300 rmp varbut blokis jaliek vai spidometrs manas lai butu uz 100km/h ir 2100rpm vai jauzliek tomer reduktors ar 2,9
viņi tur runā par dīzeļa diferenciāli, ja nekļūdos 2.50
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- …