Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 869
- 870
- 871
- 872
- 873
- …
- 2228
- chevron_right
huļi nomainīji nikuDj Plosky rakstīja:Kur tieši taisies likt?! Zini kā tie LED'i spīd? Ir kāds links uz tiem? Izskatās, ka tur kkādi rezistori jau ielodēti, līdz ar ko iespējams paredzēti lietošanai pa taisno autiņa borta spriegumā... Diezvai pardzēts tai katai lampiņai vēl savu draiveri likt...
Tip gabarītu vietā?! Nu var pieslēgt aķa, paskatīties cik liela strāva tiek patērēta?! Ja tie ir 5050 čipi, tad katram būtu jārij 60 mA, attiecīgi 3. gab 180 mA (ja visi čipi ir savienoti virknē, tas attiecīgi jāsaprot skatoties uz pašu to led lampiņu dzīvē). Ja ir tik, vai mazāk, teorētiski nekam nebūtu jādeg. Ja vairāk, varētu kādu rezistoru pielodēt vēl klāt (nomināls būs atkarīgs no tā cik pa daudz ir tās strāvas).. Karoč, ar LED viss nav tik vienkārši, JA grib, lai deg ilgi un smuki. :)
d[-_-]b
Vecais bija izdomāts ar steigu, ka tik būtu un to sen jau gribēju nomainīt.. A kas, jopt?!Burns rakstīja:huļi nomainīji nikuDj Plosky rakstīja:Kur tieši taisies likt?! Zini kā tie LED'i spīd? Ir kāds links uz tiem? Izskatās, ka tur kkādi rezistori jau ielodēti, līdz ar ko iespējams paredzēti lietošanai pa taisno autiņa borta spriegumā... Diezvai pardzēts tai katai lampiņai vēl savu draiveri likt...?
d[-_-]b
a nekā savu tā kā ar steigā izdomāju...

+1 es savu iepriekšējo niku norakstīju no gultņa kastītes darbā uz galdaBurns rakstīja:a nekā savu tā kā ar steigā izdomāju...![]()
ploskyjs jau plosās sen ar tādu niku, kurlo & uzmanības trūkuma cietēju vietnē
man nevajag lukturi, man vajag krusti, taisisu savus lukturus, bet paldies :)Edžis rakstīja:uzjautā KeXam tas varbūt pardos visus lukturus gatavus no sava bmwLomax rakstīja:cali, kads nepateiks, kas te taisija lukturu krustus ?
[quote="Dj Plosky"]"plosās"?! I'm too old for this shit!
[/quote
penši neklausās skaļu graboņu iekš veca bmw
da laabi, vnk uzreiz atsita atmiņā audio un :kaspitch:
penši neklausās skaļu graboņu iekš veca bmw
da laabi, vnk uzreiz atsita atmiņā audio un :kaspitch:
pēdējais vārds tavā postā ir mana, draugu "ķlička" tb iesauka

Nu tas jau audiointerneta pavēlnieks, gulēt nevar, a kādam internetā nav taisnība! 
Es klusi rādžiņu klausos, nezinu par kādu skaļu graboņu iet runa!
Es klusi rādžiņu klausos, nezinu par kādu skaļu graboņu iet runa!
d[-_-]b
audio forumos viņam nepatīk auni, un auni kas tēlo gudrus audio aunus 
Ja tu par manīm tad es nav pavēlnieks tik tāds mazs ierēdnis.
Paldies par to gudro skaidrojumu
no kura es sapratu ka vajag vinjas turēt rokā un tad domāt ko viņām vajag. 
Paldies par to gudro skaidrojumu
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Tev nav vienalga?
Laikam jau ka tā! Pēdējā laikā daudz tiek redzēti līdzīgi eksemplāri ar uzlīmēm!zuze91 rakstīja:http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... hxoee.html
Tiešām tās uzlīmes pa labi/kreisi dala ?
Jā, tā arī izskatās. Katrā ziņā no malas "patīkams" priekšstats rodas par e36.lvzuze91 rakstīja:http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... hxoee.html
Tiešām tās uzlīmes pa labi/kreisi dala ?
Nevaru atrast, kuram te bija 4cyl ļurbo? 
Kādreiz uzlīmes varēja iegūt katrs kurš atbrauca uz sabraucienu, tagad gan šis process ir sarežģītāks. Protams, iespājams pašam uztaisīt.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 869
- 870
- 871
- 872
- 873
- …
- 2228