Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 874
- 875
- 876
- 877
- 878
- …
- 2228
- chevron_right
Bez tevis droši varu teikt ka daudz labāk, tev tiešām tas deguns ir tik garšs ka jāielien un kaut kas jaiekakā jebkurā topikā.zuze91 rakstīja:Nez kā šeit izskatīsies pēc pieciem gadiem ?
Tā ir taisnība ka kompoti mazāk rūsē ?:D
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Grūti spriest, bet pašlaik salīdzinot divas touring bundžas ar kompakta bundžu - jā, mazāk rūsē. 
Diez vai!raudzha rakstīja:Tā ir taisnība ka kompoti mazāk rūsē ?:D
Šķietama patiesība tajā varētu būt
viewtopic.php?f=10&t=413&p=286923#p286923
viewtopic.php?f=10&t=413&p=286923#p286923
- ikey07
Kompakti vienkārši jaunāki
2000 gada pakts redzēts ss`ā. Kupe forumā 99.gada.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Pirmā reģistrācija neskaitās
Kompaktus arī ražoja līdz 2000ajam. Production 1993–2000
zuze - visi trīs salīdzinātie auto (kurus es salīdzinu) ir ~viena gada (96.ais).
zuze - visi trīs salīdzinātie auto (kurus es salīdzinu) ir ~viena gada (96.ais).
Kompaktiem ir tā rieva kas sākas no durvs vidus, varbūt tā liek ūdenim aizplūst citur. 
- ikey07
Esmu redzējis gan afigenna sterilus kompaktus gan arī pilnīgis puvekļus un caurus kā siets, tā kā ne ar ko viņi neatšķiras no pārējiem modeļiem.
Tauta, varbūt kāds zin lietotāja RennoK vārdu un uzvārdu? Steidzami vaig sazināties ar viņu, uz vēstulēm viņš šeit neatbild. Ja kāds satiek vai mana viņu kaut kur lūdzu nododiet, lai sazinās ar bembja īpašnieci! Lieta steidzama,ceru uz atsaucību. 
Man kā jaunpienācējam dabisks jautājums par biedru mītingiem. Kad un cik bieži tāpat prikola pēc neoficāli tiek sabraukts kkur?
kautkur manīju ka visi gribētāji parasti čupojas uz plazas jumta un pēctam dur kautkur ielās. topiku nevarēju vai arī nemācēju atrast.
kautkur manīju ka visi gribētāji parasti čupojas uz plazas jumta un pēctam dur kautkur ielās. topiku nevarēju vai arī nemācēju atrast.
One of the most important factors of a car is the feeling you get ,while driving it.
viewtopic.php?f=4&t=10&start=4120
Šeit ir aktuālā info par to, kas un kad notiek vai nenotiek.
Šeit ir aktuālā info par to, kas un kad notiek vai nenotiek.
tas saucās ,kamēr ar pirkstu neparādīs tikmēr neieraudzīs. Paldies 
One of the most important factors of a car is the feeling you get ,while driving it.
Kurš manam sedanam var pārmetināt sliekšnus?
PM ar cenām.vēlams Rīga!!!!
PM ar cenām.vēlams Rīga!!!!
palīdzu Lindai
Linda rakstīja:Ja nu gadijumā baltā kupeja ar enģeļiem, kas šovakar izbrauca no selvera stāvvietas ir šeit - nākamreiz, kad gandrīz iepirdīsi man sānā vai gandrīz nosķisi priekšu kā tam volvo dabūsi starp acīmvaru garantēt. Vienīgais, ko vēl gribēju pateikt, ceru, ka tajā mirklī kad iebrauci, jo par slīpēšanu to nevar nosaukt, pretējās joslas apmalē tā kārtīgi aplocīji diskus
![]()
Man jau tā likās, ka divas reizes iepostējot būs par daudz
bet nu paldies. Lai gan likās, ka čaļi riktīgā hlamā brauca
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 874