Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 875
- 876
- 877
- 878
- 879
- …
- 2228
- chevron_right
Ir jau maršruts, vākšanās vieta un viss parejais izdomāts preikš nosleguma? 
Arī labprāt uzzinātu kko par noslēgumu jau :) zinu tikai to ka 13.09.
No kontaktu topika - Renārs Kārkliņš, 29492081blondaaa rakstīja:Tauta, varbūt kāds zin lietotāja RennoK vārdu un uzvārdu? Steidzami vaig sazināties ar viņu, uz vēstulēm viņš šeit neatbild. Ja kāds satiek vai mana viņu kaut kur lūdzu nododiet, lai sazinās ar bembja īpašnieci! Lieta steidzama,ceru uz atsaucību.
paldies ,atradu jaumarux rakstīja:No kontaktu topika - Renārs Kārkliņš, 29492081blondaaa rakstīja:Tauta, varbūt kāds zin lietotāja RennoK vārdu un uzvārdu? Steidzami vaig sazināties ar viņu, uz vēstulēm viņš šeit neatbild. Ja kāds satiek vai mana viņu kaut kur lūdzu nododiet, lai sazinās ar bembja īpašnieci! Lieta steidzama,ceru uz atsaucību.
tel. neceļ.
Piezvani policijai, un pasaki ka auto nozagts.
Tad arī čalim vajadzētu ātri parādīties. 
Jums kādam ir bijis , ka braucot nobloķējas stūre? Ar ieslēgtu aizdedzi uz 50km/h? 
Nē, izrauj to sūdu nahuj no turienes ārā lai negadās dirsā.
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Rīt tā arī darīšu , man vēl dzīvot gribās. 
A ko tu darīji tajā momentā? Mēs kautkad sen domājām, ka snotiktu ja stūre nobloķētos līkumā 
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Un TA dabūsi 2 par to, ka nebloķējas stūre, izņemot atslēgu.LitrsALus rakstīja:Nē, izrauj to sūdu nahuj no turienes ārā lai negadās dirsā.
Ko gan var izdarīt ? Bremzēt protams, jo to huiņu ar spēku atlauzt nevar , vakar divatā mēģinājām
. Ja tehniskajā uzraus , tad nomainīšu visu mehānismu , pagaidām izlīdzējos ar urbi un plaķenēm , izvilku to atsperi ,kas sapisa visu vakaru 
švaki lauzēji, ja pa diviem nevarējāt 
un jā, ir redzēti 2nieki par to, ka nebloķējas stūre izņemot atslēgu, bet pats nekad neesmu redzējis, ka baudītu..
un jā, ir redzēti 2nieki par to, ka nebloķējas stūre izņemot atslēgu, bet pats nekad neesmu redzējis, ka baudītu..
Kobrā redzēju ka čalis viens pats atlauza 
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
nu atlauzt viņu nav atbilde, ņems kādā brīdī un nobloķēsies
Sent from my GT-I8150 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I8150 using Tapatalk 2
raudzha rakstīja:Kobrā redzēju ka čalis viens pats atlauza
Kobrā viss ir iespējamsraudzha rakstīja:Kobrā redzēju ka čalis viens pats atlauza
??Rolish rakstīja:Kurš manam sedanam var pārmetināt sliekšnus?
PM ar cenām.vēlams Rīga!!!!
Salamandra darbnīca cik zinu ar to nodarbojas, vēl par apelsīns auto dzirdētas labas atsauksmes.Rolish rakstīja:??Rolish rakstīja:Kurš manam sedanam var pārmetināt sliekšnus?
PM ar cenām.vēlams Rīga!!!!
sodien focejot auto, uzdzinu uz lielajiem svariem,
ehhh mans traktoritis pienemies svara
tehniskaja 1335kg bet uz doto bridi ir 1397kg vot ruksis tgd saprotu kur paliek 10l/100km 
ehhh mans traktoritis pienemies svara
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 875
- 876
- 877
- 878
- 879
- …