Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 879
- 880
- 881
- 882
- 883
- …
- 2228
- chevron_right
Aha, ari lietoju so opciju.zuze91 rakstīja:Cik ērti
One private message had been removed due to private message filters.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Atstāj suni mašīnā. Varbūt kāds sievu. 
kas tā ir par mīzēju taktiku?ZzevsS rakstīja:Aha, ari lietoju so opciju.zuze91 rakstīja:Cik ērti
One private message had been removed due to private message filters.
everts rakstīja:kas tā ir par mīzēju taktiku?
admini- aizvaciet to evertu no šā foruma, vnk jau kaitina, ka visur iepļūtī savas replikas!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Vajag funkciju ignora, kur neparāda viņa komentarus ja esi noblokejis 
To točna vajag!Hazard rakstīja:Vajag funkciju ignora, kur neparāda viņa komentarus ja esi noblokejis
Varbūt kāds varētu parādīt kondicioniera ventilatora pieslēgvietu, man vienkārši oriģināli nāk kondiš un radiators arī ir, tik vecais īpašnieks noskrūvējis pašu ventilatoru, tagad gribu zināt vai man viņu vispār būs kur pieslēgt, ja nopirkšu jaunu
Sveiki, es te vēršos ar tādu lūgumu, tā kā Rīgā dzīvoju pavisam neilgi, un būšu tikai pirmā kursa students, varbūkāds var izpalīdzēt ar gūltņa nomaiņu, tb. ar presi un instrumentiem, ja kāds tiešām ir tik labs un vēlas palīzēt, uzmet pm, parādā nepalikšu

Kur problēma, pilna Rīga servisiem, neesi jau Zilupes centrā kur nihuja nav.
Saksies skola puse foruma pazudis

Saksies skola puse foruma pazudis
naljanke rakstīja:Sveiki, es te vēršos ar tādu lūgumu, tā kā Rīgā dzīvoju pavisam neilgi, un būšu tikai pirmā kursa students, varbūkāds var izpalīdzēt ar gūltņa nomaiņu, tb. ar presi un instrumentiem, ja kāds tiešām ir tik labs un vēlas palīzēt, uzmet pm, parādā nepalikšu![]()
ja tu runa par pakaleja gultna maina kam tev presi? nenemot nost kachalku, var samainit gulti ar vitnstieni un paris saibam!
Bļe kā var tekstu uzsākt ar Sveiki mīlīši te ir džeki kas skrūvē autiņus vai Māmiņlubs
Sveiciens visiem mīlīšiem https://www.youtube.com/watch?v=CS9OO0S5w2k
Sveiciens visiem mīlīšiem https://www.youtube.com/watch?v=CS9OO0S5w2k
viewtopic.php?f=24&t=2724
Tik grūti atrast un apskatīties?
Tik grūti atrast un apskatīties?
Ko jūs te varat dirst viens otram virsū? Moš vispār vairāk nevajag sarunāties, jo visu tak tāpat var atrast google, vai pazvanīt uz 1188
Pedejas nedēļas laikā jau 4. reizi kāds prasa kad ir noslēgums. Ja būtu pirmā reize tad ir savādāk.
kads uzrakstat top 3 nez driftam 
ikey07 rakstīja:Ar "kad" manuprāt cilvēki prasa kur un kā.
Uz jautājumu "kad" var atbildēt tikai nosaucot laiku un datumu.ikey07 rakstīja:Ar "kad" manuprāt cilvēki prasa kur un kā.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 879
- 880
- 881
- 882
- 883
- …
- 2228