Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 882
- 883
- 884
- 885
- 886
- …
- 2228
- chevron_right
WTF???zuze91 rakstīja:Dievs no grābsties http://www.tvnet.lv/auto/jaunumi/524737 ... zpildijuma
FWD BMW.un 3 stobri![]()
![]()
![]()
Vai tikai nebija tā, ka ar tām divām amortiņa skrūvēm sagāzumu regulēja?... Vai tas bija jau B4. Vairs neatceros...naljanke rakstīja:Esi bijis ilūkstē? Ka tik droši vari apgalvot to, par to ko nemaz neesi lietas kursā?
Zuze, nē visu mainīt nevajag, vienīgi tie kuri gāja līdz 90ajam gadam, stupicu nevarēja atsevišķi noskrūvēt, iet līdz ar visu amīti
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Kāds zin kādās cenās tagad ir R15 disku krāsošana? Ir kāds kas no foruma ar to nodarbojas? Interesē pārkrāsot style 5.
cik atceros, tur tie caurumi nav ar iespēju pabīdīt to amīti, sagāzums regulējas ar apakšējo šarnīrumarux rakstīja:Vai tikai nebija tā, ka ar tām divām amortiņa skrūvēm sagāzumu regulēja?... Vai tas bija jau B4. Vairs neatceros...naljanke rakstīja:Esi bijis ilūkstē? Ka tik droši vari apgalvot to, par to ko nemaz neesi lietas kursā?
Zuze, nē visu mainīt nevajag, vienīgi tie kuri gāja līdz 90ajam gadam, stupicu nevarēja atsevišķi noskrūvēt, iet līdz ar visu amīti
nu bet jā, tiem kuriem ir šāda veida priekšējie amīši, tiem jau piekare gandrīz kā b4, jo vecajiem stabilizatora stieņa atsaite stiprinās pie plaukta, bet jaunākiem b3 , kā arī b4 jau nāk pie amīša
Pasaules gals tuvojas. :/
malacis beidzot roza style5 busZzevsS rakstīja:Kāds zin kādās cenās tagad ir R15 disku krāsošana? Ir kāds kas no foruma ar to nodarbojas? Interesē pārkrāsot style 5.
Ļoti iespējams, ka būs rozā!AndzaK_LV rakstīja:malacis beidzot roza style5 busZzevsS rakstīja:Kāds zin kādās cenās tagad ir R15 disku krāsošana? Ir kāds kas no foruma ar to nodarbojas? Interesē pārkrāsot style 5.
Tikai jāatrod pie kā nokrāsot.
Ja man ir oriģinālā bmw signalizācija, man vajadzētu būt centrālajai uz atslēgas, takā ar tālvadību?
Un kā rīkoties gadījumā, ja nopērkot auto, man iedeva pliku atslēgu, bez nekādām pogām?
Jāpārliecinās, ka tev tiešām ir oem signalizācija. Ja ir, tad var mēģināt citu atslēgu piekodēt un pārbaudīt, bet problēma tāda, ka nevarēsi piekodēt, jo nevarēsi aizdedzē iebāzt.
Es laikam turpināšu iesākto sarunu signalizāciju topikā!
Mtech 2 stūre, facelift reste...
Eu, tas tač 5 min gājienā no manas mājas, jaiet būs iečekot
Tieši melnas virsbūves detaļas meklēju 
so, kurš vāc ko? 
Tagad var par brīvu dabūt!ikey07 rakstīja:Žēl ka tā, nesen viņš ssā tirgojās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 882
- 883
- 884
- 885
- 886
- …
- 2228