Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 886
- 887
- 888
- 889
- 890
- …
- 2228
- chevron_right
Kāds varbūt varētu pateikt kāpēc no radiātora nāk dīvainas skaņas taka dūc īsti nevar saprast!!
Nekarst visu laiku normas robežās. Īsti nevaru saprast!
Nekarst visu laiku normas robežās. Īsti nevaru saprast!
Vienam līmējām ar šo. Sanaca gandrīz perfekti darot ko tādu pirmo reizi!baumanis rakstīja:Tiešām neviens nav taisījis melnos griestus? Vajag līmi zināt ar kādu limet, paņēmu bisonu kaut kādu ,nesanaca
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Need help...Vajag dabut jaunus sliekšņus,manejo kreiso aizbraķeja TA
...Katru milimetru izložņaja... tads idiots trapijas...tris 2 ielika...arejas stura šarnira brivkustiba, sliekšņis kreisais un balsta šarnirs.Kur var dabut par normalo cenu sliekšņus.Iepriekš paldies
Jautajums par sliekšņu dabušanu atkrit...tagad ir cits jautajums kur var parmetinat?
P.S. Visu atradu viss sarunats...
P.S. Visu atradu viss sarunats...
Pēdējais labojis DIF - 09 Sep 2014, 14:17, kopā labots 1 reizi.
Tikai is pie 4,5rpm beidz elpot 2.0 tikai saakZzevsS rakstīja:Es noteikti ņemtu 1.8is
Tāda pat jauda kā 2.0, padodas visādām modifikācijām, vieglāks utt.
Itkā nē... Čomam vienkārši mainīju.ZzevsS rakstīja:Krīze uznāca ka par tādu cenu mainīji?
es maku autocada, solidworka taisu mebeles 3d formata, pec tam autocada rasejumus. bet skatoties ko tev vajag sarasetBlusa rakstīja:Labrīt.
Ir kāds, kurš māk rasēt caur Solidworks vai kaut ko tamlīdzīgu?
ĻOTI STEIDZAMI vajag 2 rasējumus uztaisīt, nav nekas mega sarežģīts!
Parādā nepaliksim!
Nixon rakstīja:Itkā nē... Čomam vienkārši mainīju.ZzevsS rakstīja:Krīze uznāca ka par tādu cenu mainīji?
Tad es esmu "lašara", jo čomam mainīju pa velti!
+1Pacha rakstīja:Nixon rakstīja:Itkā nē... Čomam vienkārši mainīju.ZzevsS rakstīja:Krīze uznāca ka par tādu cenu mainīji?
Kā tur ir, oriģinālā panna no e36 uz e46 der? 
Man apnika šitais mierīgais stils, iesakiet kā padarīt viņu dusmīgāku un agresīvāku, doma ir noņemt tos kalpakus kamēr meklēju diskus un nolīmēt lampas ar melno plēvi.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
- ikey07
Sēdinājums + diski ar plauktu. 
Tas nebija tā, ka vnk palīdzēju mainīt... Viens pats visu sadarīju un laiks arī labs pagāja. Pa velti netaisos garāžā sēdēt.Pacha rakstīja:Nixon rakstīja:Itkā nē... Čomam vienkārši mainīju.ZzevsS rakstīja:Krīze uznāca ka par tādu cenu mainīji?
Touringa un kompota brille der sedanam?
Pēdējais labojis byrbyr - 10 Sep 2014, 16:26, kopā labots 1 reizi.
byrbyr rakstīja:Touringa brille der sedanam?
Kā ar kompota?
Tas patsbyrbyr rakstīja:Kā ar kompota?
Gut, gut 
Kādu bmw būtu labāk ņemt priekš drifta, iesācējam? Zem 2000. g.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 886
- 887
- 888
- 889
- 890
- …
- 2228