Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 889
- 890
- 891
- 892
- 893
- …
- 2228
- chevron_right
Tukšgaitā raustas? Varētu būt ka zonde. Nesmird pēc atgāzēm?CloouN rakstīja:Kurš var ko ieteikt,man 1.8is loti raustas apgriezieni (taa ka tiesam loti) un saaka degvielu riit! Ja pirmstam pa shoseju bija 7litri tad tagad ir 10-11! Idejas?
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Brīvgaitas regulators. Gaisa masas mērītājs. Ieplūdes kolektors - zin kā, vecs motors, pa mūsu krutajiem ceļiem nokratījies ka uzgriežņi vaļīgi un gar blīvi piesūc gaisu. Kas vēl, ak jā, gofra plaisās un sūc gaisu kā visīti ar kolu.CloouN rakstīja:Kurš var ko ieteikt,man 1.8is loti raustas apgriezieni (taa ka tiesam loti) un saaka degvielu riit! Ja pirmstam pa shoseju bija 7litri tad tagad ir 10-11! Idejas?
man arī tā sou sou, bet zaķiem patīk. 
Zaķiem

tie eņģeļi tak acis kož ārā
labi ka vel spilgtumu viņiem var regulēt, savādāk čista aklu kādu var pataisīt
Ari liktu uz zondi .bet vel pastav iewpeja ka motors piesuc gaisu .bet pec pamat simtomiem zonderaudzha rakstīja:Tukšgaitā raustas? Varētu būt ka zonde. Nesmird pēc atgāzēm?CloouN rakstīja:Kurš var ko ieteikt,man 1.8is loti raustas apgriezieni (taa ka tiesam loti) un saaka degvielu riit! Ja pirmstam pa shoseju bija 7litri tad tagad ir 10-11! Idejas?
jā tas čista, bet uz zemāko spilgtumu būsblondaaa rakstīja:tie eņģeļi tak acis kož ārā![]()
Nu tad karini tos riņķus sev ap kaklu, lai zaķi tev pakaļ skrien!plaksteris rakstīja:man arī tā sou sou, bet zaķiem patīk.
Varbut ir kads, kas varetu uz paris stundam aizdot motora celamkranu? Parada nepaliktu.
Jā, to es labi zinu, jo pašreiz auto atrodas Bauskā uz citiem vnz. Vēlme ir uzzināt pagātni, CSDD māku 
nenoturējos..viens forumā ierkastīja, ka eņģeļi izgājuši no modes un panesāsraudzha rakstīja:Gateris! Vecīt enģeļi sen no modes izgājuši!plaksteris rakstīja:Ko jūs domājat par ko šādu ?Labi balti jā. bet nejau krāsaini...
p.s.
neaizmirstam, ka style5 ir mainstrīms un gavno
ko es aķi kabatā līdz nēsāšu?marux rakstīja:Nu tad karini tos riņķus sev ap kaklu, lai zaķi tev pakaļ skrien!plaksteris rakstīja:man arī tā sou sou, bet zaķiem patīk.Autiņam gan neizskatīsies īpaši glīti.
paskat . paskat, HAPO behai tīri ok izskatās.
Vsjakoje gavno končajetsa no "o" - Reno, Pežo, Volvo...kkk_24 rakstīja: p.s.
neaizmirstam, ka style5 ir mainstrīms un gavno
Secinājums viens.
Mainiet salona filtrus !
Mainiet salona filtrus !
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Man tāda navzuze91 rakstīja:Secinājums viens.
Mainiet salona filtrus !
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Same here 
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 889