Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 894
- 895
- 896
- 897
- 898
- …
- 2228
- chevron_right
Pēc idejas, tas būtu sviests, ka liktu sodu, jo tad jau pa visu varētu likt, TA ir TA, bet tas, kas notiek uz ceļa ir pavisam, kas cits, viņai galvenais, lai nepārkāp noteikumus nevis, lai neliec nelegālas figņas, es nerunāju par radaru rādītāju.janeks rakstīja:Jap,Cp,HAPO vajadzeetu zinaatbyrbyr rakstīja:Domā CP?janeks rakstīja:Kaads var pastaastiit cik liek sodu par sarkaniem un ziliem enggelliem,ja vispaar liek?
Pēc idejas tas tieši ir pilnīgi pareizi, jo ceļu policija seko līdzi tam, vai auto ir atbilstošs dalībai satiksmē 
piekritu, bet viena lieta seit UK maksa dargak neka Latvija prieks e36 - LSDRudziņš rakstīja:Jā, dzīvojot šeit UK un paskatoties kas kā maksā, pēc tam ieejot LV forumos vai sludinājumos vienkārši bez iekšām var palikt.Lācis rakstīja:Ah, riebjas kad ieej foruma , pardod sadaļa un kkādi jauniņie saliek visu par kosmiskām cenām, un doma kad e36 rezerves daļās ir zelta vērtas. Un sudigakais tas kad ja vini saradīsies vēl vairāk, tad arī beigās cenas uzkaps līdz viņu kosmosam.
Jautājums:
No kādas citas automašīnas markas/ modeļa diski ir pielāgojami E36 Touringam (96. gads) ? Ar flančiem, bez... vai vispār ir iespējams?
Gan jau kādam ir pieredze ar šo.
No kādas citas automašīnas markas/ modeļa diski ir pielāgojami E36 Touringam (96. gads) ? Ar flančiem, bez... vai vispār ir iespējams?
Gan jau kādam ir pieredze ar šo.
Veicu automašīnu pulēšanas darbus, lieku nano pārklājumus uz virsbūvēm un stikliem.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.
Jautājumi droši uz 26198785 (vislabāk ar bildi uz whatsapp) vai PM.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.
Jautājumi droši uz 26198785 (vislabāk ar bildi uz whatsapp) vai PM.
Sistēmu kārtīgi atgaisoji? Lai visu sostēmu kārtīgi atgaisotu, ieteiktu to darīt slīpumā. Ja tas jau darīts, tad tie vārsti, kas motortelpā atrodas (digitālajai klimai -divi) vienkārši vislaik ir aizvērtā pozīcijā, tie jāmaina.edzis rakstīja:Ieliktu digitālo klimu, tgd saliku visu paneli un iedarbināju, lai uzsilst motors, paskatīties vai pūš siltu gaisu, diemžēl mans tests bija neveiksmīgs, jo silto gaisu viņa nepūta, kādi varētu būt iemesli?
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Umm, vispār neko neesmu atgaisojis! Ja runa iet par to zaļo škidrumu, biju domājis, ka tas ir kondiškam kkas. Moš tad man tur vajag tos šķidrumus saliet un atgaisot kā saki, tik kā tas pareizi jādara un kur to škidrumu dabūt?
edzis rakstīja:Umm, vispār neko neesmu atgaisojis! Ja runa iet par to zaļo škidrumu, biju domājis, ka tas ir kondiškam kkas. Moš tad man tur vajag tos šķidrumus saliet un atgaisot kā saki, tik kā tas pareizi jādara un kur to škidrumu dabūt?
Vai šeit ir kāds no Ventspils, kuram ir garaža vai vis maz jumts virs auto? :)
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
evaness2 rakstīja:edzis rakstīja:Umm, vispār neko neesmu atgaisojis! Ja runa iet par to zaļo škidrumu, biju domājis, ka tas ir kondiškam kkas. Moš tad man tur vajag tos šķidrumus saliet un atgaisot kā saki, tik kā tas pareizi jādara un kur to škidrumu dabūt?![]()
Vispirms parbaudi kas tev ir dzesesanas sistema, tosols vai antifreezs. Krasa arī svariga.
Ja tu doma zaļo skidrumu, kas ir kondishka jeb freonu tad pats dabūt nekur, un arī uzpildit pats nevari.
WTF, tikko mierīgi braucu un mašīna vnk noslāpst, mēģināju pielaist - nekā, noripoju malā, mēģināju vēlreiz un viss aizgāja un vairs negļukoja. Kas pa prikolu ?
- ikey07
Neesmu jau tāds muļkis, es saprotu, ka freonu es pats nevaru uzpildīt, kāds pečkai sakars ar dzesēšanas sistēmu?AndzaK_LV rakstīja:evaness2 rakstīja:edzis rakstīja:Umm, vispār neko neesmu atgaisojis! Ja runa iet par to zaļo škidrumu, biju domājis, ka tas ir kondiškam kkas. Moš tad man tur vajag tos šķidrumus saliet un atgaisot kā saki, tik kā tas pareizi jādara un kur to škidrumu dabūt?![]()
Vispirms parbaudi kas tev ir dzesesanas sistema, tosols vai antifreezs. Krasa arī svariga.
Ja tu doma zaļo skidrumu, kas ir kondishka jeb freonu tad pats dabūt nekur, un arī uzpildit pats nevari.
Kaut kas te nav līdz galam saprasts!
nu vecit sķiet ka tu tomēr esi muļķis! ka tad stradā pečk tavuprat, ja nav sakara ar dzesesanas sistēmu? uz elekrības?

Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Vaiiiiii.
Moz viņam malkas apkures krasnina, tai nevajag dzesēšanas skidruma klatbutni! 
ega rakstīja:nu vecit sķiet ka tu tomēr esi muļķis! ka tad stradā pečk tavuprat, ja nav sakara ar dzesesanas sistēmu? uz elekrības?![]()
Nevis saki kāds tu gribi būt, bet tad pastāsti kā tad tur tā sistēma īsti strādā? es gribētu zināt.
- ikey07
pirmkārt padomā ko raksti
, otrkārt pastudē netu ja esi tik gudrs!
Tad ar to arī sāc..
Un kapēc man kko studēt, ja pēc tava rakstītā es sāku domāt ka tu zini un vari padalīties, ne tikai saukāt citus..
Un kapēc man kko studēt, ja pēc tava rakstītā es sāku domāt ka tu zini un vari padalīties, ne tikai saukāt citus..
- ikey07
paaudzies! 
speciāli priekš tevis, neliela uzbūve ! un tagad vēl jūs divi gudriši pasakat ka nav sakara dzesēšanai ar pečku!
speciāli priekš tevis, neliela uzbūve ! un tagad vēl jūs divi gudriši pasakat ka nav sakara dzesēšanai ar pečku!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nav
tie ir vadi nav tas tosola trubas, 
tu vēl pasaki, ka PSRS laika katlumāja ar visu centrālo apkuri!

Tu tak teici lai pasaku kad nav sakarā ar skidrumu
Labi pietiks bezsakaru dzīt
Labi pietiks bezsakaru dzīt
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 894
- 895
- 896
- 897