Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 896
- 897
- 898
- 899
- 900
- …
- 2228
- chevron_right
atvienojot gmm, pilnīgi nekas neizmainījās raustīšanās darbībā, rīt laikam cits gmm jāpamēģina
Kādam ir zināms kāds auto elektriķis par saprātīgām naudām? 
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
http://www.autoapsardze.lvError rakstīja:Kur var uztaisīt jaunu signalizācijas pulti ?
Nolūza tā daļa kuru piekabina pie atslēgām
@marux es reāli izgāzos kā veca sēta, sanāca visiem smejamamais materiāls, zinu par auto diezgan daudz, bet nu to, ma pečka ir saslēgta ar dzesēšanas sistēmu es toč nezināju! Ir smieklīgi jā, vet vajag arī kādreiz par ko uzjautrināties.
Kads zina ka ir pa ielu braukat ar keramisko sajugu?
Ar to šķīvi ir on/off
Svarīgs jautājums
Vai kompotam 1.6l der sajūga disks no m50b20 uz kārbas ass šlicēm un vispār
?
Svarīgs jautājums
Vai kompotam 1.6l der sajūga disks no m50b20 uz kārbas ass šlicēm un vispār
Tak viss ir čībāedzis rakstīja:@marux es reāli izgāzos kā veca sēta, sanāca visiem smejamamais materiāls, zinu par auto diezgan daudz, bet nu to, ma pečka ir saslēgta ar dzesēšanas sistēmu es toč nezināju! Ir smieklīgi jā, vet vajag arī kādreiz par ko uzjautrināties.
Nu ok, bet kā tad iepriekš biji domājis, no kā šī ņem karsto gaisu?edzis rakstīja:@marux es reāli izgāzos kā veca sēta, sanāca visiem smejamamais materiāls, zinu par auto diezgan daudz, bet nu to, ma pečka ir saslēgta ar dzesēšanas sistēmu es toč nezināju! Ir smieklīgi jā, vet vajag arī kādreiz par ko uzjautrināties.
Beigās atgaisoji, viss ok?
Kur var iegādāties vai kāds pārdod par sakarīgu ciparu sedanam jaunus sliekšņus? ap kādu summu grozās ?
Der info un arī piedāvājumi!
Der info un arī piedāvājumi!
Tā, gudrās galvas..kā sākās aukstais laiks nevaru pielaist autiņu, pirms kādām pāris nedēļām no rītiem nācās ilgi griezt (itkā degviela nebūtu) , bet kā palika nedaudz siltāks, lec no pusapgrieziena. Degvielas sūknis vai problēma kkur citur jāmeklē?
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Nav gadijumā vairāk mitrajā laika tas? Un kad pieškil neliekās ka uz 3 cilindiem stradā, rīstās. Uzgazejot, nedaudz uzsildot viss ok?
Nē, sajūta, ka degviela nepienāk. Parasti pārus x pa tukšo uzgriežot pieleca no pusapgrieziena, tagad palika vēl aukstāks un vēl grūtāk pielaist bija, līdz šai naktij, kad nepielaidy vispār un aķi sausu izgriezu, jo zb uznāca 
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Eu džeki, ir divi jautājumi.
*Kurš grib palīdzēt atrast vainu hu*i man centrālā never visas durvis vaļā?
*Un kā piestiprināt noņemamo āķi tā lai šamējais neizdomā piekabi atlaist
(Šodien piekabe vinnēja 1:0 viņas labā) uz 60km/h izdomāja braukt pati ar visu āķi kaut iepriekš pa to dra******* varēja lēkāt 2x cilvēki reizē ?
?
Dabūt visas durvis vaļā primārais, āķi kaut piemetināšu

*Kurš grib palīdzēt atrast vainu hu*i man centrālā never visas durvis vaļā?
*Un kā piestiprināt noņemamo āķi tā lai šamējais neizdomā piekabi atlaist
Dabūt visas durvis vaļā primārais, āķi kaut piemetināšu
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 
Cau! Kurs var kko pastastit par lambdu? Stasts tads-man ir 318is kupeja 93 gada! chalis merija spriegumu teica ka jaa zondei gals! kas tur par prikolu ar vadu garumiem utt!
Šio redzēju un domāju kā tas tajā vetā ir iespējams, vienģi šķērē no/uz statika ja nāk, reāli nav tur kur baigo ātrumu atīstit pārs metri no regulējama krustojuma, bet fakts paliek fatkts.
e36
Šito vakardienas joku mēs arī darbā domājām un neizdomājām, kā to koku varēja taranēt
Vienīgī jā nākot ārā no statoila pilnā ručkā mošk 
Powerā kkas par to bildi bija, ka velkot sabloķējusies stūre. 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 896
- 897
- 898
- 899
- 900
- …
- 2228