Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 897
- 898
- 899
- 900
- 901
- …
- 2228
- chevron_right
Man pāris reizes šitā ir bijis. No kā tas?Hazard rakstīja:Nav gadijumā vairāk mitrajā laika tas? Un kad pieškil neliekās ka uz 3 cilindiem stradā, rīstās. Uzgazejot, nedaudz uzsildot viss ok?
Varbut ir kads kurs var ieteikt kadu kas var disku salabot , kante izlabot un iztaisnot!!!
Varbūt kādam ir 4(četras) liekas spidometra lampiņas ? Derot arī no OBC ja pareizi sapratu.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
es itka esmu skaidra un neko daudz nepipeju varbut saostijos riepu dumus bet Aluksne snieg sniegs
tad ari sekoja komanda galva kad vajag notit pakalas riepas bet ta ka man vienritenis sanaca tikai vienu nogazet
ja ja zinu kad kvalitate dirsa bet bildei nevar neticet
tad ari sekoja komanda galva kad vajag notit pakalas riepas bet ta ka man vienritenis sanaca tikai vienu nogazet
ja ja zinu kad kvalitate dirsa bet bildei nevar neticet
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
mazbudzeta drifta sezona visiem patik
riepas nedilst un jaudu nevajag vispar
riepas nedilst un jaudu nevajag vispar
Sniegs jau patīk, sāls nepatīkikey07 rakstīja:...ej prom ar savu sniegu, nevienam viņš nepatīkt![]()
Nepiesauc to brīnumu arī pie mums Pierīgā.AndzaK_LV rakstīja:es itka esmu skaidra un neko daudz nepipeju varbut saostijos riepu dumus bet Aluksne snieg sniegs![]()
ja ja zinu kad kvalitate dirsa bet bildei nevar neticet![]()
Neoficiāli esmu slims. 
atnakusi 1 jauna ziņa bet netieku pie tas 
rada sita --> You have 1 private message currently on hold because of full folder.
Release all on-hold messages… they will be re-sorted into the appropriate folder if enough space is made available.
padzēsu ziņas tagad vieta laikam kadi 60% aizņemti ? help
rada sita --> You have 1 private message currently on hold because of full folder.
Release all on-hold messages… they will be re-sorted into the appropriate folder if enough space is made available.
padzēsu ziņas tagad vieta laikam kadi 60% aizņemti ? help
Uzspied uz teksta release on hold....
Paldies nepamaniju 
Varbūt kāds var ieteikt fotogrāfu induviduālai un/vai pāra fotosesijai?
Kāds varētu fiksi apgaismot mani un pateikt kā var noņemt vējstiklu sedanam? 
jāgriež ārā, viņš ir pielīmēts 
Un kā ar aizmugurējo stiklu?
tas pats
izgrieshana ir interesanta
janonjem uzlikas un ar kko jaizurina cauruminjs,lai stiepli var izbast cauru un tad tik uz priekshu
izgrieshana ir interesanta
janonjem uzlikas un ar kko jaizurina cauruminjs,lai stiepli var izbast cauru un tad tik uz priekshu
ar kompatu pa brugji
Tātad sanāk, ka, ja ņem abus stiklus laukā, tad abi ir jāpērk jauni, jo vairs nav lietojami?
Paši stikli, ja nav bojāti, jāpērk nav. Tik pa jaunam jālīmē iekšā.
Tad labi, paldies

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 897
- 898
- 899
- 900
- 901
- …