Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 901
- 902
- 903
- 904
- 905
- …
- 2228
- chevron_right
Bez pateretājiem vai ar? Man bez ir kkādi 14 komats kkas. Tiklidz sarubī visu... zem 13.zuze91 rakstīja:Man nenokritās zem 13.6v
Sent from kiegelis using Tapatalk.
Nav pirmais, ir jau pārītis iepriekš bijuši :)Finks rakstīja:https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... flhbp.html
Beidzot kāds to ir izdarījis, E46 kompakts ar normālu purnu.![]()
![]()
Bet ideja neslikta, tik aizmugurē prasās all red.
MANS VIEDOKLIS-PRETIIGAAKU MASHIINU SAVU MUUZHU NEASMU REDZEEJIS!....TAS IR KAUTKAS VNK NEIZSKAIDROJAMS-cik liela koomaa jaabuut lai uz lentes uzliktu shaadu kuzavuKurlis rakstīja:Nav pirmais, ir jau pārītis iepriekš bijuši :)Finks rakstīja:https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... flhbp.html
Beidzot kāds to ir izdarījis, E46 kompakts ar normālu purnu.![]()
![]()
Bet ideja neslikta, tik aizmugurē prasās all red.
BMW_The Ultimate Repair Bill
Zem slodzes ar visu sarubūitu.
Bez slodzes 14.4
Bez slodzes 14.4
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Šodien tā diena kad braucu uz TA...
Vakar pirmo reizi liku atpakaļ amortizātoru, 1h nolamājos, tad izdomāju ka varētu pr. sabilizātora atsaiti atskrūvērt un plauktu uz domkrata uzlikt un ar samidu sejā 20 minūšu darbs, amortiņam atbalsti nedaudz garāki kā stock, moš tpc vajadzēja šadu tehnoloģiju, katrā ziņa kaut kas jauns apgūts..

e36
Sildīt auto - Cik ilgi un vai ir ļoti veselīgi? (interesē vairāk 6cyl,benzīna, viedoklis, ziema nāk)
Forumā tā arī neesmu spējis atrast viedokli par pareizu dzeses sistēmas darbību, jo katrs saka kaut ko citu, tādēļ vienkārši jautaju viedokli...
Forumā tā arī neesmu spējis atrast viedokli par pareizu dzeses sistēmas darbību, jo katrs saka kaut ko citu, tādēļ vienkārši jautaju viedokli...
Pēdējais labojis Kikaps - 01 Okt 2014, 13:27, kopā labots 1 reizi.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Hwz. Bet cenšos pasildīt pirms braukšanas arī siltā laikā. Dieseli vienmēr un dīzelim točna veselīgi.
Dizeli arī sildu ziemā kkur 5minūtes un tad kamēr dabūju darba temperatūru braucu bez slodzes - zemos rpm, benzīnu nesildu, bet arī braucu pa mierīgo kamēr motors dabū darba temperatūru.
e36
Vnk kmr nav uzsilis līdz darba temp, nedod grīdā. 
ir jau vēl eļļas temperatūra... :)
Es pats cenšos pasildīt kamēr adata ieiet zilajā zonā (aptuveni brīdī, kad nokrīt rpm, motors jūtās uzsilis), un pēc tam sēņoju līdz brīdim, kad mašīna sāk šķist "silta" (pedālis paliek atsaucīgs, stūre atsaucīga, robi slēdzas brīvi utt + motora t*, protams, ir pa vidu jau kādu brīdi) :)
Es pats cenšos pasildīt kamēr adata ieiet zilajā zonā (aptuveni brīdī, kad nokrīt rpm, motors jūtās uzsilis), un pēc tam sēņoju līdz brīdim, kad mašīna sāk šķist "silta" (pedālis paliek atsaucīgs, stūre atsaucīga, robi slēdzas brīvi utt + motora t*, protams, ir pa vidu jau kādu brīdi) :)
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It kā iesaka pēc piedarbināšanas praktiski uzreiz braukt, lai ātrāk eļļa uzsilst utt., bet tāpat domas, viedokļi dalās. Protams, nav ieteicams dot čadā, kamēr auksts dzinējs.
https://www.youtube.com/watch?v=BtTWgJ0xHKA
Kāds varbūt ir mēģinājis ? un ja ir, tad kādi panākumi ?
Varbūt ir kāds, kas ar to nodarbojās un zin šī procesa izmaksas ?
Kāds varbūt ir mēģinājis ? un ja ir, tad kādi panākumi ?
Varbūt ir kāds, kas ar to nodarbojās un zin šī procesa izmaksas ?
Izklausās pēc maucības.Kikaps rakstīja:ir jau vēl eļļas temperatūra... :)
Tak vienkārši brauc un kā jau teica, nesit čībā.
Nu tieshi taa, ziemaa kameer nokasa logus atstaj rucam, ja tie nav jaatiira vienkaatshi brauc, slodzee uzsilst aatraak tikai kaa jau te mineeja redlainaa nevajag uzreiz.... Nav jau vairs padomju laiki kad normaalas ellas nebija, no tiem laikiem daudzi miiti un leggendas radushaas....
Aizeju līdz mašīnai, iedarbinu, uzpīpēju un braucu. 
Es arī!ikey07 rakstīja:Šorīt pirmo rītu kasīju ledu nost, ziema klāt
Tākā skrāpīša vēl nau, tad nācās izmantot nevajadzīgu atlaižu karti
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 901
- 902
- 903
- 904
- 905