Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 911
- 912
- 913
- 914
- 915
- …
- 2228
- chevron_right
Kuram ir dzeltens kompakts ar paku un sunfloweriem, kas apstājās aiz manas kūts?
Nu tad arī no slēdža salonā jāatbrīvojas, jo, ja tās būtu butaforijas, tad slēdža tur nebūtu. :)Sidnas rakstīja:atvieno kontaktus,smuki nosleep kaut kur,un saki ka Butaforijas un tjipa nedeg!Hiperaktīvais rakstīja:Tauta, ja nu man ir reāls slinkums ņemt ārā migliniekus uz TA un vnk viņus nu nezinu ar izolācijas lentu aizlīmēt + izraut kontaktus un teikt ka nedegviņi saprastu mani ?
esmu taa darijis,un divas reizes tiku cauri..
man te viens gri pirkt visu aerodynamic paku
kada utu adekvata cena tadailietai??
priekshejais,aizmugurejaisamersun spoileriits
ar kompatu pa brugji
Ne ipasi vairak ka Mtech bufericipruss18 rakstīja:man te viens gri pirkt visu aerodynamic paku
Trakak cenas ir tikkai USA ne jau eiropa
Tagad cenas ir vairak jabalsta uz to cik cilveki ir gatavi maksat nevis cik tu varetu prasit
Instagram INDIGAIS
taa gan ir,bet pa parasta bampera cenu nu es tochu negribu atdot
ar kompatu pa brugji
atdod pa m3 bamperu cenu un viss.
nu tadu es ari cenu ieliku,70 euro,bet cilvekam likas pa traku 
ar kompatu pa brugji
nu tad lai iet d..st 
ir kads kurs varetu aizdot vai iznomat sadalenju metkam spectoolu?
ja kādam rītā diena brīva, auto ir braucams un pats spēj braukt, un grib kādu lieku eiro noplenīt, tad PM ātri
bet nu taksometra tarifs nebūs gluži 
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]ikey07 rakstīja:Spriežot pēc ssa izskatās ka daudziem šī bija pēdējā e36 sezona
Kur var nopirkt jaunus prieksejos lukturus?protuningu zinu,varbut ir kaut kas cits?!

Instagram - Sandis_e36
Pie Kļaviņa 
poweredbygirts rakstīja:ir kads kurs varetu aizdot vai iznomat sadalenju metkam spectoolu?
Vakar pirmo reizi dzīve biju preicīgs redzēt bendzīntanku, biju aizšavis uz ogres galu, braucot mājās pa tumsu kkur nomaldījos, plus noglukoja navigācija, sajūta interesanta, ka redzi tulīt bendža beigsies un brauc naktī kkur nezinu kur un 80km radiusā neviena bendzīntanka, kā atradu ceļu tā arī bendzīntanku, lēju ar smaidu sejā.. 
e36
Kāds ir licis uz e36 Mparallel R18 ? arkās neķeras un kāds platums riepām jāliek?
Lietotas BMW rezerves daļas, dzinēju piegāde pēc pasūtījuma
Protams ķersies. Vajadzes ar gumijas izmeriem spēlēties. Diski perfekti der e38 un e34/e32DKristaps rakstīja:Kāds ir licis uz e36 Mparallel R18 ? arkās neķeras un kāds platums riepām jāliek?
sakat man spečuki, kādas riepas likt uz r17, 8.5j, et~25 uz e34 ar rūpnīcas sēdinājumu, negribas baigo wheelgapu un strechot ari negribu. un meklet coilas vai citas atsperes ari nepiedāvāt. 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 911
- 912
- 913
- 914
- 915
- …
- 2228