Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- …
- 2228
- chevron_right
jip atceros ka kautkur jau bija rakstiits :)
ka lai atlime apsivkam vidus ????
meginaju noraut to vidu kas ir ar adu bet nenak nost
ka lai es ielimeju melnas apsivkas dzeltanas adas vidus no savejam ???
jautājums... kas ir šitais tāds?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
palasi diy sadaljaa par apsifku parlimesanu, mok noderes kaukas, bet vispar jau taa pagruuti vinjas naak nost, pratigi ar plakano skruvgriezi japles valjaa iespejams ka kartaa gaisa pistole so procesu varetu atvieglinatDj_Zii rakstīja:ka lai atlime apsivkam vidus ????
ko ta sis tadu sadarijis!?AgnisB rakstīja:O, Hazardam jau -9
...
apskaties pie paskaidrojumiem ko vins taadu ir sadariijis kapeec nopelniijis tos miinusis
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
NEKAS JAU TADS NAU, SAPIZDOJIES MAIZITES, SATAISIJIS KAUKADUS BRINUMUS UN SAMETIS PARIS BEZSAKARIGUS KOMENTUS BET SAVADAK JAU NEKAS ps sory pa kapslok, netik paarrakstit
...
oscar rakstīja:Viennozīmīgi 1mo, pašam tāds jau labu laiku ir, viss čotka nav saplīsis un nelokās ar kā pipele
Pasūtiju tādu breloku kā tev.
Var kāds ieteikt kādu kurš labi veic kompjūterdiagnostiku???Varbūt kāds no savējiem to dara?
Uzmet pm Ruu
Paldies uzmetu.. gaidu tagad atbildi!Man vajag jo ātrāk jo labāk.. ideāli būtu rīt uztaisīt.
Kāds var iedot lietotāja Driver kontaktus?Lūdzu..
Neticu ka neviens netaisa savām mašīnām kompjūterdiagnostiku... kur jūs to darat?iesakiet lūdzu.. vai tas tāds noslēpums?
moš kāds grib nakļeni http://www.ebay.com/itm/2x-old-BMWs-get ... 432wt_1037
coupe 2.8
Rīgā pie Driver, kontaktus gan lai kāds no zinātājiem ieraksta.Gunjka rakstīja:Paldies uzmetu.. gaidu tagad atbildi!Man vajag jo ātrāk jo labāk.. ideāli būtu rīt uztaisīt.
bļee. gribu!Martinez rakstīja:moš kāds grib nakļeni http://www.ebay.com/itm/2x-old-BMWs-get ... 432wt_1037
kurš te bija no Gulbenes?
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Jau sapratu ka Drivers taisa tikai neviens nedod kontaktusuteo rakstīja:Rīgā pie Driver, kontaktus gan lai kāds no zinātājiem ieraksta.Gunjka rakstīja:Paldies uzmetu.. gaidu tagad atbildi!Man vajag jo ātrāk jo labāk.. ideāli būtu rīt uztaisīt.
AgnisB : Hazardam jau -9 [/quote]
Armando: ko ta sis tadu sadarijis!? [/quote]
Kā ko sadarījis ???
1. Iekāpa vēmekļos,
2. solijās pied***t burku
3. solījās piemī***t pudeli
4. vēl draudēja pārdurt man riepas nu tā , tas tik nedaudz iesākumam
Armando: ko ta sis tadu sadarijis!? [/quote]
Kā ko sadarījis ???
1. Iekāpa vēmekļos,
2. solijās pied***t burku
3. solījās piemī***t pudeli
4. vēl draudēja pārdurt man riepas nu tā , tas tik nedaudz iesākumam
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
skarbais Hazards
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Kā jau Hazards teica viņam vajagot -50
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96