Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 933
- 934
- 935
- 936
- 937
- …
- 2228
- chevron_right
140.pants. Ceļu aizsardzības noteikumu pārkāpšana
"..Par ceļu .. bojāšanu, iznīcināšanu, piegružošanu, piesārņošanu ..
uzliek naudas sodu fiziskajām personām no septiņdesmit līdz trīssimt piecdesmit euro, bet juridiskajām personām — no septiņsimt līdz divtūkstoš deviņsimt euro.."
tā, lai vienreiz ir skaidrs čo pa čom
"..Par ceļu .. bojāšanu, iznīcināšanu, piegružošanu, piesārņošanu ..
uzliek naudas sodu fiziskajām personām no septiņdesmit līdz trīssimt piecdesmit euro, bet juridiskajām personām — no septiņsimt līdz divtūkstoš deviņsimt euro.."
tā, lai vienreiz ir skaidrs čo pa čom
Vienīgais kas tur tiek bojāts ir tavas riepas 
Kādas atsauksmes ir par e36 dīzeli? Tieši par 2.5 dīzeļdzinēju. Ir doma pirkt, bet cik labs tas dzinejs ir un kas viss vairāk sagādā galvas sāpes? :)
Dīzels kā dīzels. Sekosi līdzi viss būs labi.Ja tikai liesi un gāzīsi tad ātri būs remontu remonts remonta galā.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
driftaelks rakstīja:Kādas atsauksmes ir par e36 dīzeli? Tieši par 2.5 dīzeļdzinēju. Ir doma pirkt, bet cik labs tas dzinejs ir un kas viss vairāk sagādā galvas sāpes? :)
Pats uz kādu laiku braucu ar kvēpmobīli, nu nesūdzos. Nomaini tik sveces, eļļu, aķīti, filtrus un citus sīkumus kas varētu būt nemainīti no tālā 1942.g.
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Izklausās labi. Būdams students ar 325i sanāk dārgi braukt, bet pārkāpt no e36 uz citu auto negribas, tādēļ 325D būtu normāls variants. 
Pats uz laiku braucu ar sievai iegādātu 1.8tds`u un nesūdzos par jaudas trūkumu, nedzīvojos gan pa pilsētas ielām un neskrienos ar visiem pēc kārtas bet nu tieku gan no A uz B un patēriņš vnk brīnišķīgs(ar kāju kura nav krampī iekļaujas 5l/100)
Skrējos joka pēc ar 2.0vanos, mans 1.8tds tur līdzi godam. Ja esi students, iesaku 1.8tds.
Cik sieva ir pavizinājusies vēl nav izlēmusi vai grib šo e36 vai tomēr pārdot šo un iegādāties e46... bet nu dzīvosim redzēsim, noteikti ka pats visticamāk turpināšu vizināties ar e36
+ vēlos uzjautāt varbūt kāds vēlas man aizdot normālu dankrotu un atslēgu lai varu nomainīt vasarenes uz ziemenēm?
Skrējos joka pēc ar 2.0vanos, mans 1.8tds tur līdzi godam. Ja esi students, iesaku 1.8tds.
Cik sieva ir pavizinājusies vēl nav izlēmusi vai grib šo e36 vai tomēr pārdot šo un iegādāties e46... bet nu dzīvosim redzēsim, noteikti ka pats visticamāk turpināšu vizināties ar e36
+ vēlos uzjautāt varbūt kāds vēlas man aizdot normālu dankrotu un atslēgu lai varu nomainīt vasarenes uz ziemenēm?
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 
Sodien nedaudz sabesijos.nopirku osram silverstar spuldzes h7.ieliku un baigā huinja.redzamība tāda pati kā ar parastu lēto h7
ar kompatu pa brugji
Bezlēcu bochiniekiem nāk h7 man arī tā ir 
Jāliek ir OSRAM NIGHT BREAKER unlimited tad redzēsi atširību. Parastās lampas paliek parastās, neatšķirās no ķīnas ne ar ko 
H7 nightbreaker maksāja 20 eiro gabalā
Un man lampa ir ar lecu.
Būs jāizņem lampa un jāiztīra lecas
Un man lampa ir ar lecu.
Būs jāizņem lampa un jāiztīra lecas
ar kompatu pa brugji
ja ir lēcas, tad pastāv iespēja, ka viņas ir sadegušas un tīrīšana nelīdzēs
Skatos Straujumas interviju LNT 900 sekundēs... Ebal, un šāds cilvēks vada valsti???
Nevienu jautājumu nevar atbildēt, neko viņa nevar komentēt, konkrētus jautājumus vnk nefiltrē... 
Admini, nomainam foruma laiku. 
Tas ir jāmaina tev, nevis vadībai.
Lietotāja vadības panelis - Foruma iestatījumi
Lietotāja vadības panelis - Foruma iestatījumi
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
20 no 30 pareizi

Veicu automašīnu pulēšanas darbus, lieku nano pārklājumus uz virsbūvēm un stikliem.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.
Jautājumi droši uz 26198785 (vislabāk ar bildi uz whatsapp) vai PM.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.
Jautājumi droši uz 26198785 (vislabāk ar bildi uz whatsapp) vai PM.
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 933
- 934
- 935
- 936
- 937
- …