Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 937
- 938
- 939
- 940
- 941
- …
- 2228
- chevron_right
paņemsim visparastāko Motometer e36 paneli- kur tur ir plug un play chips ? ar ko tu nodarbojies?Hazard rakstīja:
Ja tu nezini ar ko nodarbojos un kadas man zinašanas, nedirs.
Nu ok, vel lodešanas prasmes vajagRons rakstīja:paņemsim visparastāko Motometer e36 paneli- kur tur ir plug un play chips ? ar ko tu nodarbojies?Hazard rakstīja:
Ja tu nezini ar ko nodarbojos un kadas man zinašanas, nedirs.
kas ta nu ? tikko teici plug un play.
tāpāc arī cilvēkam teicu, lai neklausās tavos ieteikumos. tagad izrādās panelis jājauc ārā un jākasa pretīga laka nost no 93C46 VAI 56 utt ?
pa lielam, tie laiku ir seeeeeeen pagājuši, ka kādam bij tieksme pāršūt e36 paneli. gadi 10-15 atpakaļ varbūt tas bij aktuāli.
ā un ja jums vajag pārkodēt koderi priekš e36, vēršaties pie lietotāja Yanks.
viņam ir TIS.
pa lielam, tie laiku ir seeeeeeen pagājuši, ka kādam bij tieksme pāršūt e36 paneli. gadi 10-15 atpakaļ varbūt tas bij aktuāli.
ā un ja jums vajag pārkodēt koderi priekš e36, vēršaties pie lietotāja Yanks.
Hazard rakstīja:Nu ok, vel lodešanas prasmes vajagRons rakstīja:paņemsim visparastāko Motometer e36 paneli- kur tur ir plug un play chips ? ar ko tu nodarbojies?Hazard rakstīja:
Ja tu nezini ar ko nodarbojos un kadas man zinašanas, nedirs.Man tas nesagadā problēmas
Diemžēl domāju ka lielākajai daļai tas sagādā problēmas.
Izņemot Zuzi kam abas kreisās 
audists nedraudzas ar galvu bisku
http://www.draugiem.lv/lvauto/gallery/? ... =372778574
Paga, vai tad nobraukums nestāv uz kompja? Spido maina, bet obraukums tak paliek.
Spidometru mainot uzrādas jaunā spidometra nobraukums.evaness2 rakstīja:Paga, vai tad nobraukums nestāv uz kompja? Spido maina, bet obraukums tak paliek.
Kārtējais debīliķis, kas neapmierināts ar savu dzīvi!Lomax rakstīja:audists nedraudzas ar galvu bisku
Rumbulā vispār vel kaut kas notiekas?:D
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Es nekad mūžā vairs nemainīšu bremžu klučus pats
Nafig man to.., tāds čakars, un beigās vēl izrādās ka nav atslēga lai atgaisotu :S
Nafig man to.., tāds čakars, un beigās vēl izrādās ka nav atslēga lai atgaisotu :S
- ikey07
kapec tev kkas jaatgaiso pec bremzhu klucu nomainas?
cik zinu,nonjem suportu,iznjem vecos klucus ara,iestum cilindriti,liec jaunos kluchus virsu,saskruve visu atpakalj un brauc.
cik zinu,nonjem suportu,iznjem vecos klucus ara,iestum cilindriti,liec jaunos kluchus virsu,saskruve visu atpakalj un brauc.
ar kompatu pa brugji
Ta ir viena no lietam ko man personigi bij viegli darit vecajam autinjam! Par reduktora mainu gan varetu pazliet padomat, bet kluci easy!ikey07 rakstīja:Es nekad mūžā vairs nemainīšu bremžu klučus pats![]()
Bet visa visuma neko neatminos par atgaisosanu, par suporta tirisanu gan pirms klucu liksananas..
Man nav samaitāts prāts. Man ir seksīga iztēle.... 
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
Man tas viens pads bij tik nodilis ka cilindrīts bija pā tālu ārā un viss šķidrums iztecējis, kā arī nācās to supportu noņemt pilnībā lai varētu to cilindrīšus iebīdīt atpakaļ 
- ikey07
tapec kluchi jamaina laicigi 
un atgaisoshana ari notiek sava seciba,ceru, ka tu tu zini
un atgaisoshana ari notiek sava seciba,ceru, ka tu tu zini
ar kompatu pa brugji
kads nezin kur uzperk autokatalizatorus pa labiem cipariem?
ir 1,7kg no bendzin dzineja
ir 1,7kg no bendzin dzineja
ar kompatu pa brugji
Teoriju zinu, tik besī ka nav garāža kur iebraukt, zb šitā tumsa un lietus, cerēju ka šodien varētu uz sabraucienu aizbraukt, bet nekur tālāk kā uz depo priekš īstās atslēgas aigaisošanai nebraukšu...
Nu tā sāpe izsāpēta
Nu tā sāpe izsāpēta
- ikey07
Pie reizes depiķī paņem caurspīdīgo šļauciņu (laikam 6 vai 7mm iekšējais diametrs).
Un gaisošana gan ir 2 cilv darbs, ja gribi kvalitatīvi atgaisot. :)
Un gaisošana gan ir 2 cilv darbs, ja gribi kvalitatīvi atgaisot. :)
Var, bet vislabāk un smukāk beigās gan ir divatā :) 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 937
- 938
- 939
- 940
- 941
- …
- 2228