Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 939
- 940
- 941
- 942
- 943
- …
- 2228
- chevron_right
cipruss18 rakstīja:bet protams ka nee
kroplenes, rokas izraut vajag ;/ rita iesu ar fari un svami mazgat.
bet tur jau tas prikols ka vietas daudz tur, un masinu atstaju tiesi zem loga, un bac.guzlis rakstīja:gan jau noparkojies kāda druškas kaimiņa vietā
Vienigais par ko varetu kads kko tadu izdarit, ta ir brauksana pa mitro celu. Bisku pabaudiju slidaino celu braucot pie draudzenes.
nu tad atkārto vēlreiz visu to pašu un skaties kurš ar eļļas kanniņu vazājas apkārt 
Aizbraucu uz tanku pielēju pilnu bāku un attapos ka makā nav kartes

Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Un kā tāda situācija beidzas? Liek atstrādāt beņu ? 
Nē , labi ka bija otra karte līdzi pazvaniju paziņam lai ieskaitaevaness2 rakstīja:Un kā tāda situācija beidzas? Liek atstrādāt beņu ?
priecajies kad degvielu lejot konstateji kad nav kartes nevis resturana ar meicu sezotraudzha rakstīja:Nē , labi ka bija otra karte līdzi pazvaniju paziņam lai ieskaitaevaness2 rakstīja:Un kā tāda situācija beidzas? Liek atstrādāt beņu ?Pat nezinu kas būtu ja nebūtu arī otras kartes , prasītu lai atved man kāds 30km
tad es ietu nošautiesAndzaK_LV rakstīja:priecajies kad degvielu lejot konstateji kad nav kartes nevis resturana ar meicu sezotraudzha rakstīja:Nē , labi ka bija otra karte līdzi pazvaniju paziņam lai ieskaitaevaness2 rakstīja:Un kā tāda situācija beidzas? Liek atstrādāt beņu ?Pat nezinu kas būtu ja nebūtu arī otras kartes , prasītu lai atved man kāds 30km
Tad varbūt pastāvētu iespēja dabūt vakariņas par brīvu, bet nu benzīnu neviens par brīvu neatdotu.AndzaK_LV rakstīja:priecajies kad degvielu lejot konstateji kad nav kartes nevis resturana ar meicu sezotraudzha rakstīja:Nē , labi ka bija otra karte līdzi pazvaniju paziņam lai ieskaitaevaness2 rakstīja:Un kā tāda situācija beidzas? Liek atstrādāt beņu ?Pat nezinu kas būtu ja nebūtu arī otras kartes , prasītu lai atved man kāds 30km
Auto pārvadājumi pa Eiropas valtstīm pa patīkamām cenām. Sīkāka infromācija-PM vai 20010711
Tak visos normālos benzīntankos apmaksāt degvielu var 24h laikā 
Kur tad, Alises brinumzemē???
Nu es nerunāju par dziļiem laukiem, kur darbinieks velk ārā bisi un sāk šaut pa logiem, ja auto dodās prom nesamaksājis, bet gan par normāliem benzīntankiem.
2x jau gadījies Statoilā aizmirst samaksāt un abas reizes pēc neilga laika zvana no turienes un laipni paziņo, ka nav samaksāts. Un Statoils policijai ziņo tikai tad, ja 24h laikā nav veikta samaksa.
Bet par Alises brīnumzemi tev drošvien labāk zināt
edit: Okei, jā, varbūt tomēr tiks veiktas kādas sankcijas, ja tu ikdienā pārvietojies Adidas setā un ar zeķi galvā
2x jau gadījies Statoilā aizmirst samaksāt un abas reizes pēc neilga laika zvana no turienes un laipni paziņo, ka nav samaksāts. Un Statoils policijai ziņo tikai tad, ja 24h laikā nav veikta samaksa.
Bet par Alises brīnumzemi tev drošvien labāk zināt
edit: Okei, jā, varbūt tomēr tiks veiktas kādas sankcijas, ja tu ikdienā pārvietojies Adidas setā un ar zeķi galvā
Kāpēc ar to jāsāk, ja runa ir par nesamaksāšanu, nevis aizmiršanu? :)
Bet, speciāli tev, ciprus !
Pildīties sanāk diezgan bieži un paralēli jāaizpilda veidlapas, kā arī nereti jārunā pa telefonu - izdari vienu, domā otru, līdz steigā jau aizbrauc prom.
Pildīties sanāk diezgan bieži un paralēli jāaizpilda veidlapas, kā arī nereti jārunā pa telefonu - izdari vienu, domā otru, līdz steigā jau aizbrauc prom.
Tapat ka var aizmirst pistoli no bakas izvilkt
Tapēc Neste, kmr nesmaksāsi, ieliet nesanāks. 
pa cik iet viduskonsole ar glāžu turētājiem?
Auto pārvadājumi pa Eiropas valtstīm pa patīkamām cenām. Sīkāka infromācija-PM vai 20010711
Biezpiens jāēd lai prātiņš strādātuKurlis rakstīja:Kāpēc ar to jāsāk, ja runa ir par nesamaksāšanu, nevis aizmiršanu? :)
muhahaha, man jauns nick 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 939
- 940
- 941
- 942
- 943
- …