Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 946
- 947
- 948
- 949
- 950
- …
- 2228
- chevron_right
ir vairumach. rakstīja:Pārdodiet kāds e30 lielā reduktora vāku...izmisums...
P.S vot ka musas uz s,,, uzreiz ka ieraksti
Pēdējais labojis AndzaK_LV - 13 Nov 2014, 19:56, kopā labots 1 reizi.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Pārkrāsots uz violetu

Es nevaru saprast kas man rauj jumtu vairāk - cenas pieaugums, davaidosvidaņija uzlīme vai šķirba starp haubi un spārnu, kas iepriekš tur nebija. 
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
viens mans exauto tirgojas ss.lv ar 4kārsu cenas pieagumu... 
kas ir ar to debilo uzlīmi logā? pirms dažām dienām maucu mājās, pirms Ķekavas apļa apstājusies vesala kolonna malā ar avareikām idektām un lielākai daļai bija šitas uzraksts. Nu vienīgais izskaidrojums, ka "atbrīvotaji" beidzot brauc uz savām īstajām mājām un tas tāds atvadu sveiciens visiemch. rakstīja:Es nevaru saprast kas man rauj jumtu vairāk - cenas pieaugums, davaidosvidaņija uzlīme vai šķirba starp haubi un spārnu, kas iepriekš tur nebija.
palielam pajāt, bet nu tīri tā interese pēc, jo te no foruma ari daži ar tādu zīmejās uz aimugurējā loga 
tas ķipa ir kat kādam klubam/forumam...
#davaiprivetvsem 
vai ari #pacanizazhigaem
Tur ir jabut uzrakstam #DAJADALBAJOB 
Kāpēc uzreiz jāapvaino cilvēki, nezinot viņus?everts rakstīja:Tur ir jabut uzrakstam #DAJADALBAJOB
ko piepisies, ari tads loga ir?
Pat ja ir, kas par to? Pie......s jau tu sāki! Kārtējo reizi dod iespēju pārliecināties par tavu inteleģences līmeni!everts rakstīja:ko piepisies, ari tads loga ir?
ziemaa silti ar tadu aprikojumu 
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
precizāk.elksnis rakstīja:viens mans exauto tirgojas ss.lv ar 4kārsu cenas pieagumu...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 946
- 947
- 948
- 949
- 950
- …
- 2228