Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 963
- 964
- 965
- 966
- 967
- …
- 2228
- chevron_right
Neiet runa, ka gribu atbloķēt, bet gan, lai tas dievs iedot strādājošu skriptu, lai es neredzu tās reklāmas. Sākās vēlēšanas, šie skriptu uzlauza, nācās labot uz veco, un lūrēt politiskos sūdus.
Nav cauri, bet tas jau nemainīs faktu, ka braukšu no Rīgas uz Valmieru, bet jābrauc uz tuvāko CSDD. Vai tad ne tā?Ģirts rakstīja:Visas vienas dienas atļaujas jau paņemtas?gruzs rakstīja:Nene, es ar savu auto no muguras :no_ta: vajag uz Valmieras CSDD tikt
Ja mašīna atrodās rīgā, tad jābrauc uz rīgas kantori, vienas dienas atļauja šaj gadījumā nepalīdzēsgruzs rakstīja:Nav cauri, bet tas jau nemainīs faktu, ka braukšu no Rīgas uz Valmieru, bet jābrauc uz tuvāko CSDD. Vai tad ne tā?Ģirts rakstīja:Visas vienas dienas atļaujas jau paņemtas?gruzs rakstīja:Nene, es ar savu auto no muguras :no_ta: vajag uz Valmieras CSDD tikt
Tak brauc un viss.nejau vinji tagad zinas ka tiesi tev nav TA
ar kompatu pa brugji
Šodien menti diezgan aktīvi, vairākas ekipāžas redzētas un arī apturēja.
VILTUS TRAUKSME! Iesku vien paņemt to vienas dienas atļauj un sēdēt kādam astē, moš kaut kā atrunāsies! Vari meiģināt teikt, ka esi no valmieras, tādēļ tur arī brauc
Pēdējais labojis edzis - 29 Nov 2014, 12:38, kopā labots 1 reizi.
ja ir vienas dienas atljauja, tad nekaadaa aste nav jaaseeezh, njem un brauc! un astee seedeeshana arii neko nepaliidzees, ja buus menti, taa pat visdriizaak nometiis mieraaa, neatkariigi vai esi astee, vai nee...!
Nu jā, bet ar to atļauju jau jābrauc uz tuvāko CSDD. Bet nu kāda starpība, braukšu tāpat
Tak tāpat sods nemaz nav tik traks, bija sanācis maksāt 40ls vecajās naudās!
edzis rakstīja:Mentiem nekas nav jādara, jaunajām tačkām skenē visus nr un uzreiz uzrāda, ir vai nav TA un arī octa, ja tā nebūtu, tad viņi nekad mūžā braucošai mašīnai neredzētu to nakļejku! Iesku vien paņemt to vienas dienas atļauj un sēdēt kādam astē, moš kaut kā atrunāsies! Vari meiģināt teikt, ka esi no valmieras, tādēļ tur arī brauc
whaaa
tu pats saproti ko runaa?
vinji iesezhas astee un sit numuru caur kompi!
nekas ne skane ne brec vinjiem mashina
tad man kompakts butu vinekarshi bijis jau atnjemts
ar kompatu pa brugji
Un kā CP var zināt kurš priekš tevis ir tuvākais CSDD? Kad aptur, tad arī saki ka tiko izbrauci un brauc uz tuvako?gruzs rakstīja:Nu jā, bet ar to atļauju jau jābrauc uz tuvāko CSDD. Bet nu kāda starpība, braukšu tāpat
Nu nezinu, nezinu, paziņa, kuram sencis strādā CP man šādu fīču stāstija, vairak ticu viņam nekā ciprusamcipruss18 rakstīja:edzis rakstīja:Mentiem nekas nav jādara, jaunajām tačkām skenē visus nr un uzreiz uzrāda, ir vai nav TA un arī octa, ja tā nebūtu, tad viņi nekad mūžā braucošai mašīnai neredzētu to nakļejku! Iesku vien paņemt to vienas dienas atļauj un sēdēt kādam astē, moš kaut kā atrunāsies! Vari meiģināt teikt, ka esi no valmieras, tādēļ tur arī brauc
whaaa
tu pats saproti ko runaa?
vinji iesezhas astee un sit numuru caur kompi!
nekas ne skane ne brec vinjiem mashina
tad man kompakts butu vinekarshi bijis jau atnjemts
pat cilivizetajas valstis mentiem nebljauj mashina ka nav MOT vai apdroshinasanas vai celja nodoklis
u made my day
tad jau LV neviens nerisketu braukt bez ta vai bez octa
tad kapec tevi apturot vinji VIENMEEER aiziet apskatities uz tavu TA uzlimi?
u made my day
tad jau LV neviens nerisketu braukt bez ta vai bez octa
tad kapec tevi apturot vinji VIENMEEER aiziet apskatities uz tavu TA uzlimi?
ar kompatu pa brugji
vienas dienas atlauju pedejo reizi formeju caur csdd.lv un nekaads marshruts nebija jaaizpilda.. bija pirms gadiem 2viem, nez kaa tagad..
Nu ja esi tik pārliecināts, tad nezinu kādēļ viņs ko tādu man ir stāstijis, būs kādreiz jāpārjautā kādam citam mentam par šito
@mrkashell Es pagājušajā gadā taisiju 2 vienas dienas atļaujas un bija jānorāda tikai dati par to, kas sēdēs pie stūres
@mrkashell Es pagājušajā gadā taisiju 2 vienas dienas atļaujas un bija jānorāda tikai dati par to, kas sēdēs pie stūres
mrkashell rakstīja:vienas dienas atlauju pedejo reizi formeju caur csdd.lv un nekaads marshruts nebija jaaizpilda.. bija pirms gadiem 2viem, nez kaa tagad..
esmu 1x to darijis,bet varbut kko jaucu
nu jekura gadijuma,panjemt vari,bus nedaudz droshak
ar kompatu pa brugji
Cik maksa kvalitativi parsut mtech 3 sturiti?
Kā kurš kantoris to dara, orientējoši 40-60 eurasaarchijs rakstīja:Cik maksa kvalitativi parsut mtech 3 sturiti?
Ko ņematies, ir jārnorāda izbraukšanas punkts!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 963
- 964
- 965
- 966
- 967
- …
- 2228