Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 964
- 965
- 966
- 967
- 968
- …
- 2228
- chevron_right
cipruss18 rakstīja:mrkashell rakstīja:vienas dienas atlauju pedejo reizi formeju caur csdd.lv un nekaads marshruts nebija jaaizpilda.. bija pirms gadiem 2viem, nez kaa tagad..
esmu 1x to darijis,bet varbut kko jaucu
nu jekura gadijuma,panjemt vari,bus nedaudz droshak
taa vienas dienas atljauja darbojaa, kaa skate tev buutu uz vienu dienu, brauc kaut uz abu dabi
Citēju no csdd lapas
Atļauja dod tiesības pārvietoties ar tajā norādīto transportlīdzekli no tā remonta vai atrašanās vietas tikai līdz tuvākajai transportlīdzekļa kategorijai atbilstošajai tehniskās apskates stacijai.
Tikai uz tuvāko csdd!mrkashell rakstīja:cipruss18 rakstīja:mrkashell rakstīja:vienas dienas atlauju pedejo reizi formeju caur csdd.lv un nekaads marshruts nebija jaaizpilda.. bija pirms gadiem 2viem, nez kaa tagad..
esmu 1x to darijis,bet varbut kko jaucu
nu jekura gadijuma,panjemt vari,bus nedaudz droshak
taa vienas dienas atljauja darbojaa, kaa skate tev buutu uz vienu dienu, brauc kaut uz abu dabi
nevajag irst muļķibas!
ja tev ir nokaartota 1nas dienas atljauja, tad tevi tajaa dienaa nevar noshtraafeet! p.s. par abu dabi_- paarnestaa noziimee!
Var mierīgi noštrāfēt, viņa arī nav uz visu dienu, viņai ir noteikts laiks, domāju mēs te esam labi jau izrunājušies.
Te var palasīt sīkāk http://www.csdd.lv/lat/par_csdd/vienas_ ... s_atlauja/
Te var palasīt sīkāk http://www.csdd.lv/lat/par_csdd/vienas_ ... s_atlauja/
Ja tu brauc uz pretējo pusi no tuvākā csdd vai esi tālāk no norādītā izbraukšanas punkta tad var!mrkashell rakstīja:ja tev ir nokaartota 1nas dienas atljauja, tad tevi tajaa dienaa nevar noshtraafeet! p.s. par abu dabi_- paarnestaa noziimee!
Kā tur īsti ir ? Nodokli jau var maksāt arī kad iet apskate ne ?
Jo man martā beidzas apskate,tad arī varu samaksāt ? vai ir jasamaksā no 1janv,par gadu ?
Ceru ka sapratīsiet manu domu
Jo man martā beidzas apskate,tad arī varu samaksāt ? vai ir jasamaksā no 1janv,par gadu ?
pie apsktes droshi vari maksaat, jo ejot apskati ieprieksh, tb shogad, esi samaksaajis nodokli par 2013.g, naakam gad pie skates samaksaasi nodokli par naakosho- no 1.jan. liidz 31.dec.LASTKING rakstīja:Kā tur īsti ir ? Nodokli jau var maksāt arī kad iet apskate ne ?
Kāds zina, cik litri eļļas nāk 1.8i dzinējā? Steidzami.
ja ir m43b18 tad 4.0 Ldriftaelks rakstīja:Kāds zina, cik litri eļļas nāk 1.8i dzinējā? Steidzami.
ka ari m40b18 tie pashi 4Lmrkashell rakstīja:ja ir m43b18 tad 4.0 Ldriftaelks rakstīja:Kāds zina, cik litri eļļas nāk 1.8i dzinējā? Steidzami.
p.s. info no auto data
Paldies!
Tā nu gan nebūs... Tur ir tie punkti sarakstīti, ko nedrīkst pārkāpt., piemēram, auto drīkst atrasties tikai vadītājs.mrkashell rakstīja:taa vienas dienas atljauja darbojaa, kaa skate tev buutu uz vienu dienu, brauc kaut uz abu dabi
nu jau vienkārši pats ierēcu un ironizēju šodien kā reiz smiedamies teicu vienam, ka ja ieķertu e61, tad pirmais kas jāizdara ir jānokrāso oranži diski un jāsalīmē uzlīmes
nu katraa zinjaa shim orandzi laikam labaak ietu klaatRidlihs rakstīja:nu jau vienkārši pats ierēcu un ironizēju šodien kā reiz smiedamies teicu vienam, ka ja ieķertu e61, tad pirmais kas jāizdara ir jānokrāso oranži diski un jāsalīmē uzlīmes
nu jā, melns ar koši oranžu ir bet visu var sajāt viens divi , ja paņem sūdīgu oranžo toni ar kuru beigās ir kolorado vaboles muguras efekts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 964
- 965
- 966
- 967
- 968
- …
- 2228