Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 965
- 966
- 967
- 968
- 969
- …
- 2228
- chevron_right
tiessi taads nee bet man maggis saaka wnx kuupeet,pilns auto dumiem attiet diskokkeka!
Loud N' Proud
Kas ko šodien? Es pirmo reiz taaaaaa puelejos Rīgā Alā piedāvāto vietējo sameni ka es šokā
koHazard rakstīja:Kas ko šodien? Es pirmo reiz taaaaaa puelejos Rīgā Alā piedāvāto vietējo sameni ka es šokā
Varbūt kāds zinoš cilvēks var man apskaidrot, kapēc netiek sūkta degviela no bākas šofera pusē? Otra puse tukša, bet tur vēl diezgan padaudz iekšā
Skatos te daudz laucinieku arī ir. Foklklubā alā tiem kas nav Rīdzinieki un nezin, var paņemt mega vietejo sameni kas tur gatavota Tā nonesa mnai no kātiem, kā es šoka
gruzs rakstīja:Varbūt kāds zinoš cilvēks var man apskaidrot, kapēc netiek sūkta degviela no bākas šofera pusē? Otra puse tukša, bet tur vēl diezgan padaudz iekšā
ežektors beiKts
neapseļat Hzaraadu viņam esot lielas zināšanas unn zinot aiz kura gala lodāamuru jātur .
Kas ir ežektors?Rons rakstīja:gruzs rakstīja:Varbūt kāds zinoš cilvēks var man apskaidrot, kapēc netiek sūkta degviela no bākas šofera pusē? Otra puse tukša, bet tur vēl diezgan padaudz iekšā
ežektors beiKts
neapseļat Hzaraadu viņam esot lielas zināšanas unn zinot aiz kura gala lodāamuru jātur .
Šofera pusē bākā ir tāds jocīgs darinājums, tobiš sūknis, kurš darbojas pateicoties blakus nodalījumā esošajam ja elektriskais noklājas, tad arī jamais ne visai labi grib funkcionēt.
Nu sūknis pats par sevi iet, jo to pusi bija iztukšojis. Kas tam otram tāds var notikt? Tur tik ir divas trubas un pludiņš :hvz:
cik liela ražība ir elektriskajam ?gruzs rakstīja:Nu sūknis pats par sevi iet, jo to pusi bija iztukšojis. Kas tam otram tāds var notikt? Tur tik ir divas trubas un pludiņš :hvz:
Kā to var nomērīt?Rons rakstīja:cik liela ražība ir elektriskajam ?gruzs rakstīja:Nu sūknis pats par sevi iet, jo to pusi bija iztukšojis. Kas tam otram tāds var notikt? Tur tik ir divas trubas un pludiņš :hvz:
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Kādam ir kas zināms par šo autoplaci? normāls vai gaļaks?
https://www.ss.lv/lv/search-result/phot ... cVElITEFQ=
https://www.ss.lv/lv/search-result/phot ... cVElITEFQ=
Te Ronam prasi viņs mums spec, par velti palīdz visiemevaness2 rakstīja:Pat nezinu, tāds jau bija, kad nopirku. Viss it kā darbojas, vienīgi logu apsilde ne.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 965
- 966
- 967
- 968
- 969
- …
- 2228