Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 967
- 968
- 969
- 970
- 971
- …
- 2228
- chevron_right
aarchijs rakstīja:Maksas celi ir tikai polija un izmaksa kopa uz kadiem ja pareizi atceros 86 zlotiem un tad tikai pramis vai tunelis, ja laicigi panem prami(dazas dienas ieprieks) tad izmaksa kur uz £25-£30 pramis un tad tikai rekini cik +- tev izies degviela, protams francija un vacijas sakuma(no UK puses braucot) degvielas cena bija €1.65-€1.75(varbut pat vairak, taka man vajadzeja tikai vienreiz vacija uzplildities tad pats vacija €1.72 par litru maksaju, polija isti nezinu cik litra bija, bet tapat letak par €1.70blondaaa rakstīja:Man te tāds jautājums, kāds zin cik izmaksātu pārlikt stūri UK mašīnai uz pareizo pusi?
Un vai kādam ir pieredze ar auto atdzīšanu no UK uz Latviju?? Kā tur ar tiem maksas ceļiem utt.??
Ā, un vēl... cik izmaksā piereğistrēšana?
Paldies par info
dzeki, nu kur ripo sita pasaule ????
Raksta te mans viens juseris un draud iesedinat mani cietuma ar maniem draugiem, par to, ka mes kipa noskruvejam vinam diskus. Vins vispar adekvats ir?
Par vina nelaimi neko nessmu dzirdejis, kamer vins pats nesaka man piepi**ies, goda vards, apnika jau, ko lai jadara? Ka paskaidrot cilvekam, ka es neesmu pie vainas
Raksta te mans viens juseris un draud iesedinat mani cietuma ar maniem draugiem, par to, ka mes kipa noskruvejam vinam diskus. Vins vispar adekvats ir?
Par vina nelaimi neko nessmu dzirdejis, kamer vins pats nesaka man piepi**ies, goda vards, apnika jau, ko lai jadara? Ka paskaidrot cilvekam, ka es neesmu pie vainas
Juseri studijāLomax rakstīja:dzeki, nu kur ripo sita pasaule ????
Ja tiešām neesi pie vainas, tad met vien iekšā. Tautai jāzina savi varoņi
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Busu majas, iemetisu, tagad sezu skola te vajs wifirvars rakstīja:Ja tiešām neesi pie vainas, tad met vien iekšā. Tautai jāzina savi varoņi
Vajag sniegu, bet pirms tam termostatu nomainīt
deleted
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Lomax - 02 Dec 2014, 13:36, kopā labots 1 reizi.
Kad iedevi tel.nr, Tev kāds piezvanīja?
Vispār, izskatās, ka būs interesanti
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Jau uzliku popkornu sildīties. Kungi, lūdzu bez PM, tālāko izklāsto visu rakstat šeit
Viņš kaut ko interesantu pīpē laikam
Runā mīklās un nekonkrēti,bet raksta par 18 gadiņiem,pienāk klāt,bet dzīvē nav dūšas runāt par tēmu...pilnīgi
Runā mīklās un nekonkrēti,bet raksta par 18 gadiņiem,pienāk klāt,bet dzīvē nav dūšas runāt par tēmu...pilnīgi
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
Tas Čuhis normāls pipars... Puisim nedaudz čuras galvā saskrējušas laikam.
Tak ja neesi vainīgs, nav ko raustīties. Vienīgais, ko vari izdarīt, ieraksti viņam viņa prasītos Sabīnes Berezinas un DJ Dween diskus.
Nav spaisa, nav tēmas
Pēdējais labojis Chuxis - 02 Dec 2014, 13:39, kopā labots 1 reizi.
manuprāt, nekas tur nav interpretēts pa savam
tad kāds ir veridikts?
p.s.
nē, nēesmu nozadzis tavus diskus
tad kāds ir veridikts?
p.s.
nē, nēesmu nozadzis tavus diskus
deleted
Pēdējais labojis Lomax - 02 Dec 2014, 13:37, kopā labots 4 reizes.
Kas par nahuj
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 967
- 968
- 969
- 970
- 971
- …