Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 968
- 969
- 970
- 971
- 972
- …
- 2228
- chevron_right
vot es ari nesaprotu, vai nu smieties, vai raudatRolish rakstīja:Kas par nahuj
Nav spaisa, nav tēmas
Pēdējais labojis Chuxis - 02 Dec 2014, 13:39, kopā labots 1 reizi.
Vai nu tiešām (kaut gan neticās) Lomax kaut ko zin, ka čalis tā piepisās (atvainojos)
Vai Lomax, vienkārši aizmirsti, ka tāds cilvēks eksistē, tur uz Tvaika ielu jāved.
Vai Lomax, vienkārši aizmirsti, ka tāds cilvēks eksistē, tur uz Tvaika ielu jāved.
Tikai neaizmirstiet katrs savus čomus vai kolēģus paņemt līdziLomax rakstīja:Varbut tapec, ka man bija izslegta aizdedze? Un man bija japagriez atslegu lai pienaktu strava logiem
Ka tad vel saukt cilveku, kurs apruna ar tadam lietam, ko nekad neesmu darijis? No ka tu izravi ka es esmu piededzinajis cilveku? Tu galigs lunis laikam esi un vel jauta par ko es cepjos.
TIk pat labi varu tev pastastit, ka tu esi imantas pedofils. Tev tas patiks?
Ja ir velme, varam tikties so piektdien plaza 19.00 visiem acu prieksa un izrunasimies ))
Šis rīts sācies labi, paldies Jums ABIEM par to
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
Nav spaisa, nav tēmas
Pēdējais labojis Chuxis - 02 Dec 2014, 13:38, kopā labots 1 reizi.
Nav spaisa, nav tēmas
Chuxis klauns kkāds. Raksta caur puķēm, bet apvaino citus, ka lasīt nemāk.
Skuju tad tad vispār raksti un uz vietas visu nepateici? Viens gan ir skaidrs - Olainē spaiss ir topā
Skuju tad tad vispār raksti un uz vietas visu nepateici? Viens gan ir skaidrs - Olainē spaiss ir topā
domā ko raksti, piebrauks, prasīs spaisu un tad gaidi PM'u :csi:
Vecīt no offense, bet ja arī viņš kaut ko zinātu, tā tas lietas nekārto.Chuxis rakstīja:Ne man izlemt vai viņš zin kaut ko vai nē. Aizbraucu pie cilvēka uz kuru man norādija, paskatījos, pēc tam apjautājos.sandzhus rakstīja:Vai nu tiešām (kaut gan neticās) Lomax kaut ko zin, ka čalis tā piepisās (atvainojos)
viena lieta ko noskaidroju - čalis nemāk lasīt
otra lieta - baldriāņus ( tā laikam pareizi rakstījās) riktīgi čalim prasās
Trešā lieta - sāku saprast kapēc kāds viņam gribētu ieriebt - mute liela, stresains, pilnīgi iespējams ka jau visus vietējos sen ir izbesījis.
Ceļš kuru tu ej, ir garām, tādas lietas nekārto internetā
Nav spaisa, nav tēmas
Padomājis es par to, ja tu tagad nepatiesi cilvēku apvaino?
Nu tagad es sapratu ka man todien vajadzēja uzreiz krāmēt pa purnu (šī tēma viņam ir ļoti tuva acīmredzot), vilkt ārā no mašīnas un vest uz mežu. Tur spārdīt un teikt ka es visu tāpat zinu, man tikai vajag atzīšanos.
Tā vietā es izvēlējos nebaidīt čali un vēlāk uzrakstīt forumā, kur viņš nejustos apdraudēts un varbūt izveidotos normāla saruna. Pašā sākumā norādīju ka vienīgā lieta ko es vēlos ir atpakaļ savu īpašumu. Sišana draudēšana utt man nekādā veidā nepalīdzētu to atgūt.
Atvainojos par bardaku un atvainojos arī profila īpašniecei par šmuci
p.s. šo visu izvilkt publiski vēlējās viņš pats, acīmredzot lasītprasme lika saprast ka es viņu tuliņ braukšu apcietināt.
deleted
Pēdējais labojis Lomax - 02 Dec 2014, 13:35, kopā labots 2 reizes.
Nav spaisa, nav tēmas
Ņemot vērā apgalvojumus un ka 100% pārliecība par vainīgo, tad noteikti drošāk ir apskatīt viņu dzīvē un pēc tam forumā PM aizrakstīt. Kas tā par mīzēja taktiku?
Lomax - pats ar labāk būtu sazinājies ar čali, lai saprastu, kā var savilkt paralēles starp Olaini un zagtiem diskiem Purvciemā
Lomax - pats ar labāk būtu sazinājies ar čali, lai saprastu, kā var savilkt paralēles starp Olaini un zagtiem diskiem Purvciemā
Nav spaisa, nav tēmas
Chuxim galva strādā - pavisam vienkārši novilka Lomaku līdz tekstiem, kas viņu noliek vainīgā lomā
Bet nu vispār toč max dīvaini izklausās + nafig kaut ko caur puķēm rakstīt forumā, ja var tiešām ja ne dzīvē, tad vismaz pa telefonu uzjautāt.
Un tagad beidz atkal dirst ar gariem penteriem caur puķēm, ko viņš ir vai nav izdarījis.
Bet nu vispār toč max dīvaini izklausās + nafig kaut ko caur puķēm rakstīt forumā, ja var tiešām ja ne dzīvē, tad vismaz pa telefonu uzjautāt.
Un tagad beidz atkal dirst ar gariem penteriem caur puķēm, ko viņš ir vai nav izdarījis.
Nav spaisa, nav tēmas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 968
- 969
- 970
- 971
- 972
- …
- 2228