Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 969
- 970
- 971
- 972
- 973
- …
- 2228
- chevron_right
Nav spaisa, nav tēmas
Pēdējais labojis Chuxis - 02 Dec 2014, 13:37, kopā labots 1 reizi.
Nav spaisa, nav tēmas
Pēdējais labojis Chuxis - 02 Dec 2014, 13:36, kopā labots 1 reizi.
Tāda lasāmviela
tak nedeldējat pogas klavām un ekrānus saviem telefoniem ja ir pierādījumi - brauc pakaļ diskiem ja nē sēdi un vāries pats pie sevis. bet nu izlasīt šo visu es izlasiju... un sajūta , ka abi viens no otra raustās
chill n' grill
tak nedeldējat pogas klavām un ekrānus saviem telefoniem ja ir pierādījumi - brauc pakaļ diskiem ja nē sēdi un vāries pats pie sevis. bet nu izlasīt šo visu es izlasiju... un sajūta , ka abi viens no otra raustās
chill n' grill
Prieks, ka ir saprāts
Kādam ir bijusi saskare ar LMT atvērto līgumu? Pieņemsim, man tas telefons pēc 6mēneši apnīk un gribu citu ( lietotais telefons labā stāvoklī, nav bojājumu ). Vienkārši aizeju uz bodi, dodu veco un saku davai jauno? un turpinu maksāt jaunā ikmēneša maksu?
Vispār arī interesē
Manuprāt tā noteikti sanāk, bet ja samaini telefonu, tu pazaudē iepriekš maksāto naudu, tāda kā īrēšana sanāk, jo līgums tak nosaka pēc 2.gadu nomaksas parasti telefons nonāk tavā īpašūmā.
Bet ko tu dari ar to mob.kad pārnāk tavă īpašumā?? vērtība taču ir kritusies un tu ņem nākamo, man 2vi vecie lmt mob.jav mētājas pa māju reāli sanāk tas pats... bet nu tur tāpat noteikti ir kāds knifiņš ko uzkod tik pēc paraksta
Tā senak bija, LMT uz doto mikrli uz dargiem telefoniem tu tik īrē ar iespeju velāk par 50% no tās sakotnejas cenas izpirkt sava īpašumāsandzhus rakstīja:Manuprāt tā noteikti sanāk, bet ja samaini telefonu, tu pazaudē iepriekš maksāto naudu, tāda kā īrēšana sanāk, jo līgums tak nosaka pēc 2.gadu nomaksas parasti telefons nonāk tavā īpašūmā.
'' Jaunais LMT pakalpojums ATVĒRTAIS piedāvā jaunu viedtālruni lietot par tādu pašu mēneša maksu kāda telefonam bija noteikta iepriekš ar divu gadu līgumu. Minimālais viedtālruņa lietošanas termiņš ir 6 mēneši. Pēc tam klients var turpināt lietot to pašu telefonu, paņemt citu modeli vai vienkārši atdot tālruni atpakaļ LMT bez līgumsoda. Pēc 24 mēnešiem pakalpojuma ATVĒRTAIS ikmēneša maksai piemēros 100% atlaidi. ''
Principā izskatās, tu tikai īrē,īrē,īrē, ja tomēr telefons patīk, gaidi 2. gadus un ņem sev.
" 5.3. LMT ir tiesības vienpusēji izbeigt Līgumu Noteikumos paredzētajā kārtībā. LMT ir tiesības
vienpusēji izbeigt Līgumu nekavējoties, ja:
5.3.1. Klients kavē 2 (divus) LMT rēķinu apmaksas termiņus pēc kārtas; "
-minimālais 6.mēneši - ja nē līgumsods
-nevari apmaksāt 2 mēnešus ikmēneša rēķinu - līgumsods
Principā izskatās, tu tikai īrē,īrē,īrē, ja tomēr telefons patīk, gaidi 2. gadus un ņem sev.
" 5.3. LMT ir tiesības vienpusēji izbeigt Līgumu Noteikumos paredzētajā kārtībā. LMT ir tiesības
vienpusēji izbeigt Līgumu nekavējoties, ja:
5.3.1. Klients kavē 2 (divus) LMT rēķinu apmaksas termiņus pēc kārtas; "
-minimālais 6.mēneši - ja nē līgumsods
-nevari apmaksāt 2 mēnešus ikmēneša rēķinu - līgumsods
Jap. Tīra īrēšana. Arī pēc 2 gadiem telefons neskaitas Tavs, ir vnk 100% atlaide mēneša maksai. Kā arī atdodt nedrīkst būt bojāts, esot pieļauts dabīgaid nolietojums, bet ja sists, skrāpēts, slīcis sanāk smags ieberziens. Obligāti jāsaglabā arī viss kas bij kastītē.
Tas neder ja gribi kolekcionēt telefonus.
Pēc 4arpus mēnešiem pastāstīšu vairāk.
jup, kā ar teicuFinks rakstīja:Jap. Tīra īrēšana. Arī pēc 2 gadiem telefons neskaitas Tavs, ir vnk 100% atlaide mēneša maksai. Kā arī atdodt nedrīkst būt bojāts, esot pieļauts dabīgaid nolietojums, bet ja sists, skrāpēts, slīcis sanāk smags ieberziens. Obligāti jāsaglabā arī viss kas bij kastītē.
Parēķini, cik pārmaksā. Jebkurā gadījumā, kā iziesi pa židu kantora durvīm, būsi zaudētājos.Alutinsh rakstīja:Kādam ir bijusi saskare ar LMT atvērto līgumu? Pieņemsim, man tas telefons pēc 6mēneši apnīk un gribu citu ( lietotais telefons labā stāvoklī, nav bojājumu ). Vienkārši aizeju uz bodi, dodu veco un saku davai jauno? un turpinu maksāt jaunā ikmēneša maksu?
Šis pakalpojums domāts vairāk tādiem, kam truba kā imidža jautājums un peso pofig.
Pārmaksa tur ir ļoti minimāla un ņemot vērā cik ātri mūsdienās tie aparāti sāk pisties, es vismaz labāk reizi 6 mēnešos mainu pret jaunu, kaut vai tā paša modeļa, kas bija.
Kas kuram minimāla, svārstās no 20 - 70, vismaz divus, ko apskatījos.ZzevsS rakstīja:Pārmaksa tur ir ļoti minimāla un ņemot vērā cik ātri mūsdienās tie aparāti sāk pisties, es vismaz labāk reizi 6 mēnešos mainu pret jaunu, kaut vai tā paša modeļa, kas bija.
Tas, cik ātri sāk pisties aparāts, ir tieši proporcionāli ar lietotāja īpatnībām.
Maini reizi 6 mēnešos, un maksā mūžīgi, gluži kā īrēt dzīvokli, kas nekad nebūs tavs, bet san pedro iepiš peso.
Ņemot vērā ka es nekad mūžā neesmu lietojis telefonu ilgāk par 2. gadiem, tad man pajāt ir viņš, vai nav viņš mans pēc 2. gadiem. Tā jau ir tāda līguma īpatnība, praktiski jau ir viņš tavs. Tieši tā, kas kuram ir minimāls, es piemēram esmu gatavs pārmaksāt par preci, kuru es jebkurā brīdī varu atdot vai apmainīt pret citu, ja kkas sāk čakarēties vai apnīk!evaness2 rakstīja:Kas kuram minimāla, svārstās no 20 - 70, vismaz divus, ko apskatījos.ZzevsS rakstīja:Pārmaksa tur ir ļoti minimāla un ņemot vērā cik ātri mūsdienās tie aparāti sāk pisties, es vismaz labāk reizi 6 mēnešos mainu pret jaunu, kaut vai tā paša modeļa, kas bija.
Tas, cik ātri sāk pisties aparāts, ir tieši proporcionāli ar lietotāja īpatnībām.
Maini reizi 6 mēnešos, un maksā mūžīgi, gluži kā īrēt dzīvokli, kas nekad nebūs tavs, bet san pedro iepiš peso.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 969
- 970
- 971
- 972
- 973
- …
- 2228