Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 970
- 971
- 972
- 973
- 974
- …
- 2228
- chevron_right
Mhhh E36 stures reika der uz e46???
Man bija uz e36 kupejas e46 kompokta reika.papucis rakstīja:Mhhh E36 stures reika der uz e46???
Gekons rakstīja:Man bija uz e36 kupejas e46 kompokta reika.papucis rakstīja:Mhhh E36 stures reika der uz e46???
Aha WNk vajadzeetu e36 reiku uzlikt uz 320d 2003 gada taoringa, ir leetaak???
Man bremžu supports neatgrūž padus no bremžu diska pilnībā, ko ir jēdzigāk meklēt jaunu cilindru vai visu supportu ?
Un kādas viņiem cenas ir?
- ikey07
https://www.eparts.lv/catalog/#brand:16 ... 0807/tab:1ikey07 rakstīja:Man bremžu supports neatgrūž padus no bremžu diska pilnībā, ko ir jēdzigāk meklēt jaunu cilindru vai visu supportu ?
Labāk jau remontēt suportu, jo kas zin cik ilgi tavs nopirktais suports neķīlēs
Sent from my GT-S7580 using Tapatalk
Sent from my GT-S7580 using Tapatalk
Veicu mazu aptauju, kāda bija pirmā jūsu mašīna? Man personīgi vaz (kapeika) vizuali smuks, dzinejs labs un ar to arī pirmā pieredze driftā. Paveicās nopirkt no veca onkuļa pa 100ls, 5 gadus atpakaļ.
Vaz 21013 bija pirmā mašīna ar kuru es iemācijos braukt, arī pirmā sānslīde apkārt šķūnim tika izpildīta ar šo auto
Būtu nostaļgija ar kapeiku pabraukt, super neērtā stūre, 4 robu kārba, čoks, tipiskais dermantīna aromāts salonā, biezs gumijas cimds bardačokā ar ko pārbaudīt sveces pie darbojoša dzinēja pie ātruma 120km/h+ sajūtas ka brauc uz vismaz 200km/h
Pirmais auto - golf mk2 Gti 8v
Pirmais bmw - e36m3
Būtu nostaļgija ar kapeiku pabraukt, super neērtā stūre, 4 robu kārba, čoks, tipiskais dermantīna aromāts salonā, biezs gumijas cimds bardačokā ar ko pārbaudīt sveces pie darbojoša dzinēja pie ātruma 120km/h+ sajūtas ka brauc uz vismaz 200km/h
Pirmais auto - golf mk2 Gti 8v
Pirmais bmw - e36m3
Pēdējais labojis kars - 02 Dec 2014, 23:11, kopā labots 2 reizes.
Mācījos braukt ar VW transporter
Bet mana pirmā mašīna - 318 e36 , ar ko braukājos
Bet mana pirmā mašīna - 318 e36 , ar ko braukājos
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Braukt mācījos ar Volvo S80. Pirmā mašīna ar kuru patstāvīgi braucu pēc tiesību nolikšanas - Ford galaxy. Pirmā mašīna kuru pats nopirku - BMW e36 compact!
eu tauta vai tā ir iespējams ja plazmas teļukam pazaudē pulti ka to vairs nevar nekādīgi ieslēgt??? runa iet tieši par - samsung Ps-50q97hd
Paldies jau iepriekš.
Paldies jau iepriekš.
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Tu vari piekodēt jebkuru unversālo pulti viņam. youtubē jābūt daudziem video kā to izdarīt.
- ikey07
Iemācījos braukt ar Audi 80 veco kantaino, tad sekoja VW Golf MK2, tad motorollers un tad paša pirmais auto E36 ar M40 dzinēju.
Orģinālā pults ~25euro, universālā 15euro.Hiperaktīvais rakstīja:eu tauta vai tā ir iespējams ja plazmas teļukam pazaudē pulti ka to vairs nevar nekādīgi ieslēgt??? runa iet tieši par - samsung Ps-50q97hd
Paldies jau iepriekš.
Jonjis rakstīja:Orģinālā pults ~25euro, universālā 15euro.Hiperaktīvais rakstīja:eu tauta vai tā ir iespējams ja plazmas teļukam pazaudē pulti ka to vairs nevar nekādīgi ieslēgt??? runa iet tieši par - samsung Ps-50q97hd
Paldies jau iepriekš.
paldies, bet var arī ar telefonu ieslēgt tik tur cita šaize .... varbūt kādam ir spečuki TV remontā?
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Elektronika serviss, Tadaiķu ielā.
Un kādās cenās izmaksā atdzīvināt ekrānu pie viņiem? Nav sists pa smadzenēm
ok, paldies rītdien noteikti zvanīšu...Jonjis rakstīja:Pazvani,uzzini.
Pirmais auto man: VAZ 2107 1994. gadadriftaelks rakstīja:Veicu mazu aptauju, kāda bija pirmā jūsu mašīna? Man personīgi vaz (kapeika) vizuali smuks, dzinejs labs un ar to arī pirmā pieredze driftā. Paveicās nopirkt no veca onkuļa pa 100ls, 5 gadus atpakaļ.
Turpinot spamu
Pirmais auto kuru stūrēju opel record hvz kāds 1.8S
īpašumā bijuši pa nepilniem 2 gadiem 4 auto. žigulis, omega b, audi c4, tagad bmw
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 970
- 971
- 972
- 973
- 974
- …
- 2228