Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 972
- 973
- 974
- 975
- 976
- …
- 2228
- chevron_right
'81 VW Golf mk1 1.6 -> 2.0 DOHC
'04 Ford Focus 1.8 zetec
'04 Ford Focus 1.8 zetec
ZzevsS rakstīja:Vai arī jāpērk citas restes. Vēl pastāv maiņas opcija.LASTKING rakstīja:Skaidrs :) tad japerk brille,nu neko, zināšu
Tāda jau bija mana doma
Ka gribu pfl brille ielikt FL restes,bet ja saka ka neder
Tikko Statoilā iepildīju benžu bet pilnībā aizmirsu pin kodu kartei pēdējās 6 dienas noslimoju tā pa kārtīgo, galva tukša. atļāva aizbraukt mājas pēc pin koda
- ikey07
Man ar reiz sieva statoila pieleja degvielu un aizdomajusies aizbrauca un no rita ka ar amuri pa pieri ka aizmirsusi smakast. Neko liek man zvani uz statoilu, neko pazvaniju izstastiju situaciju un sie saprotosi ja barauciet un samaksajiet kad varat neko nemu sokolazu kasti un braucu maksaat
Man bija līdzīgi kad tiko paņēmu jauno karti ar jauno kodu.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
tur bij kkāds noteikts laiks, kad staķikā viņi sāk pētīt, ja kāds nav samaksājis(noteikti vairāk par push, bet neatceros cik, bet diezgan).
un par statoil runājot- atceramies,-ja esi uzpildījies, un redzi, ka uz tevi gaida vēl cilvēki,-neesi lohs un pabrauc malā un tad ej maksāt
un par statoil runājot- atceramies,-ja esi uzpildījies, un redzi, ka uz tevi gaida vēl cilvēki,-neesi lohs un pabrauc malā un tad ej maksāt
Es staķikus F+cking ciest nevaru! Labāk neste!
Visu laiku aizmirstu kaa pareizi bija jāliek klemes aķim. Uzliekot pirmais bija + un tad - un noņemot pirmais bija jāņem nost - un tad +?
Paldies! Tad visu laiku liku pareizi.
Man gan tieši neste riebjas! Staoilā patīkama apkalpošana un normāli paēst var!markskise rakstīja:Es staķikus F+cking ciest nevaru! Labāk neste!
no elektronikas viedokļa ir pohuj kuru klemmi pirmo ņemt/likt, jo ķēde tāpat tiek pārtraukta.driftaelks rakstīja:Paldies! Tad visu laiku liku pareizi.
pareizā secība ir domāta lai tu, liekot virsū klemmes, neuzliec pirmo (-) un tad uzliekot (+) un velkot ar atslēdziņu klāt un pieskaroties ar to atslēdziņu pie kuzova neuzsit dzirksteles.
Tieši tas pats ņemot nost - ņemsi nost pirmo (+) a (-) būs vēl pie kuzova ar atslēdziņu pieskarsies pie (+) un pie kuzova un būs dzirksteles pa gaisu, bet ja (-) būs jau noņemts tad visu dienu var bakstītites tur.
Kāds nezina, varbūt kādam čoms vai pats, kāds izīrē garāžu iļģuciemā? Ļoti steidzami vajag, ĻOTI!
Blin , vakar vakarā maucu pa pilsētu lēnītēm uz 50km/h un uz tilta uzbraucot sameta mašīnu slīpi , jo melnais ledus un tieši margās gāja, bikses pilnas bij
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Rīt beidzot brīvdiena. 13 darba diena = 1 brīvdiena.
Sniga sniegi, putināja, bembis riepas kūpīnāja.
Salavecis baigā pālī iebrauc ar bembi dziļā grāvī.
Salavecis baigā pālī iebrauc ar bembi dziļā grāvī.
Varbūt kāds meklē sev jaunu laptopu ? Tirgoju hp 255 G2 link uz ss
https://www.ss.lv/msg/lv/electronics/co ... 6870933622
e36.lv cena protams labāka!
https://www.ss.lv/msg/lv/electronics/co ... 6870933622
e36.lv cena protams labāka!
The same. Un nākamnedēļ tas pats, jāatstrādā tāds divas darba dienas, kas iekrīt starp svētkiemRapakivi rakstīja:Rīt beidzot brīvdiena. 13 darba diena = 1 brīvdiena.
So pussy, var redzēt, ka ziemas maz esi braucis ar pareizo piedziņuraudzha rakstīja:Blin , vakar vakarā maucu pa pilsētu lēnītēm uz 50km/h un uz tilta uzbraucot sameta mašīnu slīpi , jo melnais ledus un tieši margās gāja, bikses pilnas bij
Daudz kur laikam jau sāli paspējuši uzbērt, īsti neslīdēja.
Man tiesības ir tik 10 mēnešus , un ar rwd pirmo reizi ziemā braucuevaness2 rakstīja:The same. Un nākamnedēļ tas pats, jāatstrādā tāds divas darba dienas, kas iekrīt starp svētkiemRapakivi rakstīja:Rīt beidzot brīvdiena. 13 darba diena = 1 brīvdiena.So pussy, var redzēt, ka ziemas maz esi braucis ar pareizo piedziņuraudzha rakstīja:Blin , vakar vakarā maucu pa pilsētu lēnītēm uz 50km/h un uz tilta uzbraucot sameta mašīnu slīpi , jo melnais ledus un tieši margās gāja, bikses pilnas bij
Daudz kur laikam jau sāli paspējuši uzbērt, īsti neslīdēja.
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 972
- 973
- 974
- 975
- 976
- …