Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 978
- 979
- 980
- 981
- 982
- …
- 2228
- chevron_right
RIP Ciprusa topikam
Nomainiju ģeneratora siksnu , kura bija pārplīsusi jau , bet uz puņķa turējās tagad būšu drošs ka nebūs jāpaliek kaut kur meža vidū
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Bet principa Cipruss jau var marineet jaunu topiku augsaa, jauns auto => Jauns topiks...
Sapnus buvee, nevis noperk...
Da labi cipruss jau noteikti venas ir sagriezis
Kāda jēga marinēt ntos topikus! Labāk lai ir viens un tajā rakstīt par visiem autiņiem, kas nāk un iet!ipikis rakstīja:Bet principa Cipruss jau var marineet jaunu topiku augsaa, jauns auto => Jauns topiks...
Tumshais rakstīja:Beidzot sāk snigt
Nemīz, pēc autora lūguma satīrīs un atslēgs vaļā topiku.seeingman rakstīja:Huli vajadzeja slegt ciet? Ja iznides spamu izniks ari forums, esmu jau paris tadu forumu, kur admini uber pareizie, izmirsanu redzejis. Vajag uzturet atmosferu, lai tautai ir interesanti bet galigu huinu ari nevajag atlaut
Jup, admini paši neaiztika, pēc paša topika veidotaja patirija.dogMa rakstīja:Nemīz, pēc autora lūguma satīrīs un atslēgs vaļā topiku.seeingman rakstīja:Huli vajadzeja slegt ciet? Ja iznides spamu izniks ari forums, esmu jau paris tadu forumu, kur admini uber pareizie, izmirsanu redzejis. Vajag uzturet atmosferu, lai tautai ir interesanti bet galigu huinu ari nevajag atlaut
P.S. Bet kāpēc vajadzeja manu mega atsperu topiku dzest ārā
opā, kreisajā krastā jauda no debesīm krīt
jābrauc ielās, Imantā un Iļģuciemā jābūt labi sasnigušam jau
Nu davai, reports, kur un cik Rīgā ir sasnidzis
Pļavniekos arī snieg, vairāk nekā centrā, vismaz uz aci
StikluMeistars.lv
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Piekrītu, čiekurkalnā arī labi krīt no gaisa. Moška būs jāizbrauc ielās!agang rakstīja:opā, kreisajā krastā jauda no debesīm krīt
bļ, noguleju pēc pirmsesijas laika un nepamaniju ka jau snieg rajonaessential rakstīja:Nu davai, reports, kur un cik Rīgā ir sasnidzis
galvenais, lai alus nav iekšās, tad jau paspēsHazard rakstīja:bļ, noguleju pēc pirmsesijas laika un nepamaniju ka jau snieg rajonaessential rakstīja:Nu davai, reports, kur un cik Rīgā ir sasnidzis
StikluMeistars.lv
Tumshais rakstīja:Tas tu ar to dzelteno te pa Iļģuciemu vale?
nē, bet gandrīz katru rītu šis man pretim brauc
Jau otrais:Dorangeman rakstīja:Beidzot pirmais sniegs sagaidits
blin, pļavniekos vairs nesnieg
StikluMeistars.lv
Gaidam jaunus postus ar sadauzitiem diskiem un saliektam apaksejam kjegam aizm ratam
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 978
- 979
- 980
- 981
- 982
- …
- 2228