Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 982
- 983
- 984
- 985
- 986
- …
- 2228
- chevron_right
sveiki.Tehniska klat ,bet bembuks izdomaja niķi.e36,96g izmeta šadu kludu un sofera puse visas gaismas deg loti knapi,bet talas deg oky,otra puse viss oky ar visām!
drosinataji veseli,lampinas veselas ,pat mainiju vietam,strava ar pienak tik nesameriju cik speciga,xenoni nav,ledi nav
drosinataji veseli,lampinas veselas ,pat mainiju vietam,strava ar pienak tik nesameriju cik speciga,xenoni nav,ledi nav
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tāpēc bija jautājumā izcelts vārds "LABU" - vienalga vai jauns vai mazlietots.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Tādā lieta, ka visi šāda veida jautājumi ar laiku atsit jebkādu vēlmi kko nopietni atbildēt, jo jautājums pats pa sevi ir nekorekts/nenopietns - tāpēc atbildes atbilstošas! Domāju ne man vienam tā...ikey07 rakstīja:Forums jo dienas jo kļūst nelasāmāks.. pus gadu atpakaļ likās ka te visi tādi pieauguši prātā un garā, bet tagad sanāk ablomīties, ja te visi kkāds sūdus posto?
Džeks normāli paprasīja ka vajag vienu ami, tad tas kurš var piedāvāt lai piedāvā, viņš nekur neteica cik ilgi viņam viņu vajag. būs nauda sataisīs pa smuko.
Riebjas lasīt..
P.S. No Tevis teiktā autoram ar maz jēgas, jautājuma risināšanā, ja kas!
d[-_-]b
wtf, pa 7ls uzliku Lemforder un nobraukāju 3 gadus ar sēdinātu auto un zemprofilenēm bez problēmām.maartyd rakstīja:jā, pa 7eiro jau ieberzos ar sūdīgu buksi.
Ja tu uzliki JAUNU (nevis lietotu ) atbalstu un tev viņš izģērbās, tad skaties vai esi pareizi salicis lielās šaibas pie pašas bukses.
Uz ja problēma ir atbastā, tad kā tu plāno to atrisināt ar lietotu amortizatoru?
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Nesaprotu par ko te cepiens visiem. Kāda vaina lietotiem amjiem? Es no 4 mašīnām, kas man bijušas, tikai vienu reizi esmu pircis jaunus amjus, un ne jau nu tāpēc ka man nebūtu naudas!
Beidz ākstīties, amji ir jāmaina pa pāriem un viss.maartyd rakstīja:Tāpēc bija jautājumā izcelts vārds "LABU" - vienalga vai jauns vai mazlietots.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
nomainich. rakstīja:Beidz ākstīties, amji ir jāmaina pa pāriem un viss.maartyd rakstīja:Tāpēc bija jautājumā izcelts vārds "LABU" - vienalga vai jauns vai mazlietots.
a kāpēc tad?ZzevsS rakstīja:Nesaprotu par ko te cepiens visiem. Kāda vaina lietotiem amjiem? Es no 4 mašīnām, kas man bijušas, tikai vienu reizi esmu pircis jaunus amjus, un ne jau nu tāpēc ka man nebūtu naudas!
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Piekrītu, jāmaina pa pāriem. Cik tad tie amji maksā, 20 eiro? Piekrītu Dj Plosky, ja nevar atļauties uzturēt auto, nahuj viņš ir jāpērk?maartyd rakstīja:nomainich. rakstīja:Beidz ākstīties, amji ir jāmaina pa pāriem un viss.maartyd rakstīja:Tāpēc bija jautājumā izcelts vārds "LABU" - vienalga vai jauns vai mazlietots.
Visu šo situāciju komisku padara fakts, ka autors paralēli meklē paciņu un eņģelīšus..
Bet jā, amjus jau mazās un pacančiki neredz.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Tāpēc ka tad kad nopirku pa 300ls koilas un viņas man izjuka 6mēn. laikā sapratu ka uz LV ceļiem jaunos pirkt nav jēgas. Tagad piem. stāv virsū Billsteini, ko arī nopirku lietotus, jau 1,5 gads un zero problēmas.ch. rakstīja:a kāpēc tad?ZzevsS rakstīja:Nesaprotu par ko te cepiens visiem. Kāda vaina lietotiem amjiem? Es no 4 mašīnām, kas man bijušas, tikai vienu reizi esmu pircis jaunus amjus, un ne jau nu tāpēc ka man nebūtu naudas!
jā, tas bija līdz brīdim, kad izmuka amortiņš.ch. rakstīja:Visu šo situāciju komisku padara fakts, ka autors paralēli meklē paciņu un eņģelīšus..
nu bet tev saka,tad amitis nav vainiigs.vainiiga ir amortizatora atbalsta bukse
vijna jauna maksaa 6 euro un m3 9 euro!a varbut tev vienkarshi glaze ir izpuvusi un amitis nak ara ar visu atbalstu?
vijna jauna maksaa 6 euro un m3 9 euro!a varbut tev vienkarshi glaze ir izpuvusi un amitis nak ara ar visu atbalstu?
ar kompatu pa brugji
karoch jā, neāksties ar amjiem. Ja nāk salonā, nomaini atbalstu un pārliecinies, ka pareizi saliec šaibas, kā norādīts bildē zemāk. Ja pašam amim pipec, maini abus.maartyd rakstīja:jā, tas bija līdz brīdim, kad izmuka amortiņš.ch. rakstīja:Visu šo situāciju komisku padara fakts, ka autors paralēli meklē paciņu un eņģelīšus..
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
nē, nē. problēma ir tieši tāda, ka jau otro reizi attapos, kad sāk nenormāli sisties arkā kaut kas, kad iebrauc bedrē (šoreiz jau zināju uzreiz, kas par vainu), un ir skats, ka amītis ir ārā, ar visu gumiju. arkā viss ir kārtībā.cipruss18 rakstīja:nu bet tev saka,tad amitis nav vainiigs.vainiiga ir amortizatora atbalsta bukse
Tad problēma cita, cik redzu bildē. Tāda šeiba kā tāda tur nemaz nebija pērkot jaunu atbalstu.
Sveiki visiem!
Man tāds mazs jautājums: vai kupejām un kabrioletiem bagāžnieka vāki ir vienādi?
Man tāds mazs jautājums: vai kupejām un kabrioletiem bagāžnieka vāki ir vienādi?
Nu vot. Ja šaibas ir padirstas vai ieliktas nepareizi tas atbalsts ģērbsies ārā ātri vien.maartyd rakstīja:Tad problēma cita, cik redzu bildē. Tāda šeiba kā tāda tur nemaz nebija pērkot jaunu atbalstu.
Atrodi trūkstošo detaļu, nopērc jaunu atbalstu, saliec visu kā vajag un brauc laimīgs.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Šaibas tak nemaz jaunas nenāk līdzi atbalstiem, vismaz nekad nav redzēts.
jo tas izskatījās šādi, kad nebija izmucisch. rakstīja:Nu vot. Ja šaibas ir padirstas vai ieliktas nepareizi tas atbalsts ģērbsies ārā ātri vien.maartyd rakstīja:Tad problēma cita, cik redzu bildē. Tāda šeiba kā tāda tur nemaz nebija pērkot jaunu atbalstu.
Atrodi trūkstošo detaļu, nopērc jaunu atbalstu, saliec visu kā vajag un brauc laimīgs.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 982
- 983
- 984
- 985
- 986
- …
- 2228