Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 985
- 986
- 987
- 988
- 989
- …
- 2228
- chevron_right
kurā vietā?
+1 šogad ir vērts paņemt, krietni labāks kā iepriekšējos gadusHazard rakstīja:wow, kāds skaists šogad izdevies kluba kalendārs!
malači
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
yes sodien panemts compakts ar super komplektaciju , un reali pat loti iepatikas, un ir diez gan erts salidzinot ar parejiem e36
Hazard rakstīja:wow, kāds skaists šogad izdevies kluba kalendārs!
Forši, ka patīk!
Paldies, centāmies!
everts rakstīja:Kā tadAgnis rakstīja:Nesakristu, jo Everts ir V1betazuze91 rakstīja:Interesanti. Pēc everta apmeklējuma barons parādās... jau kuro dienu. Baigā sakritība.
Nezkādēļ mani nepārsteigtu ja IPs skaristu.
hahaha
Es ar labumiem reti kad metajos, tā kā ir ir labz
Nu nezinu, par kalendāru runājot personīgi man labāk patika pērnā gada kalendārs. Iespējams, tāpēc, ka šogad ar nelieliem izņēmumiem nebija par ko balsot, šķiet, ka pat tās 12 bildes nesalasījās, bet šeit protams pašu lietotāju slinkums.Par vāka bildi runājot, meitene skaista, auto un ideja super, bet kvalitāte? Varbūt pazudusi uzliekot efektu ar tumšo malu, bet ja vizuāli iedomājas to pašu meiteni pirmajā/otrajā foto, kur kvalitāte pa pirmo, bilde sanāktu vienkārši
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
nu kā tas nākas ka neviens nepar kādu raustīšanu un sievietēm nerunā, bet mazajam pervertam visi ir raustītāji
Bet izskatas ka tevi vienigo tas satrauc rāvējyanks rakstīja:nu kā tas nākas ka neviens nepar kādu raustīšanu un sievietēm nerunā, bet mazajam pervertam visi ir raustītāji
Tu pats laikam nesaproti cik nožēlojams esi
Kur var rīgā, negaidot nopirkt loga moldingu?
Būtu pieticis tikai ar vāka bildi...Hazard rakstīja:wow, kāds skaists šogad izdevies kluba kalendārs!
Tas kā kuram, man tieši tā bilde nepatīk. Pašu auto neredz :(marux rakstīja:Būtu pieticis tikai ar vāka bildi...Hazard rakstīja:wow, kāds skaists šogad izdevies kluba kalendārs!
Hazard rakstīja:Tas kā kuram, man tieši tā bilde nepatīk. Pašu auto neredz :(marux rakstīja:Būtu pieticis tikai ar vāka bildi...Hazard rakstīja:wow, kāds skaists šogad izdevies kluba kalendārs!
dzeki, var but kads zin ka ir arzemes braukt ar lv numuriem. runa tiesi iet par lielbritaniju.
Savu tekoso auto gribeju atstat draudzenei. Tatad pakert zurku ieks UK, nav problema, problema ir tada, ka par 2.8 man bus jamaksa ap 4-5 k gada. Tadu naudu teret negribetu. Kadi ir varianti, ja es brauktu ar savu auto uz turieni, kuram LV numuri?
Savu tekoso auto gribeju atstat draudzenei. Tatad pakert zurku ieks UK, nav problema, problema ir tada, ka par 2.8 man bus jamaksa ap 4-5 k gada. Tadu naudu teret negribetu. Kadi ir varianti, ja es brauktu ar savu auto uz turieni, kuram LV numuri?
Cik zinu, tad UK ar LV numuriem var braukt kādu noteiktu laiku, bet no pieredzes ja sūdus netaisi, tad vari mierīgi braukāt ar LV numuriem pa UK, daudzi latvieši tur tā dara. Vai arī kad paiet atļautais laiks izbrauc ar savu mašīnu brīvdienās uz Franciju un atbrauc atpakaļ un laiks sâkas no jauna skaitīties.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 985
- 986
- 987
- 988
- 989
- …
- 2228