Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 987
- 988
- 989
- 990
- 991
- …
- 2228
- chevron_right
Tiko noskatijos filmu nacionalāķeza, kur angļi iekuļas nepatikšanās Lietuvā. Sen tik labu filmu nebiju redzējis.
Kādi ir pareizie parametri? nenormāli liels plaukts?Ridlihs rakstīja:ja tie brock b1 ir ar "pareizajiem" parametriem, tad style 24 vnk atpūšas (lai arī style 24 ir man vieni no mīļākajiem žurkas ļitakiem)
tu esi danzel litaks
es taču ieliku pēdiņās vārdu - pareizajiem - lai nesākas panika atkal. vienam māte, vienam meita , vienam kleita vai sunskars rakstīja:Kādi ir pareizie parametri? nenormāli liels plaukts?Ridlihs rakstīja:ja tie brock b1 ir ar "pareizajiem" parametriem, tad style 24 vnk atpūšas (lai arī style 24 ir man vieni no mīļākajiem žurkas ļitakiem)
Čau visiem, lieta sekojoša -VAI IR kāds kurš prot/saprot vainu centrālajai atslēgai? Kā viņu dabūt ejošu un kur ir vaina HUĻ* viņa nestrādā?(dažkārt ar atslēgu atslēdz uz nedēļu labākajā gadījumā divām, tad atkal iekrīt visas pogas iekšā un kad pacel lai itkā atvērtos viņa iekrīt atpakaļ(attiecas uz visām durvīm).
+ vai ir kāds kuram ir pietiekami nervu lai saliktu kapotam trosi? Izleca tas metāla puļķi(cilidrīts) kurš turās tajā tizlajā kapota atvērēja plastmasā..... +Verot ar plaķenēm vaļā norāvu to štelli nost, ja ir kādam varianti vai grib pieteikties palīgos PM.
+ vai ir kāds kuram ir pietiekami nervu lai saliktu kapotam trosi? Izleca tas metāla puļķi(cilidrīts) kurš turās tajā tizlajā kapota atvērēja plastmasā..... +Verot ar plaķenēm vaļā norāvu to štelli nost, ja ir kādam varianti vai grib pieteikties palīgos PM.
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
esmu taa noilgojies pec kupenam lidz kulei, ka pilnigi siekjis tek. zb jau entos ziemassvetkus pavadit lietuu
beidzot sanjemos un pasperu sniedzinjam soli preti. atliek vien tads sikums kaa piesnigt pilnai latvijai
beidzot sanjemos un pasperu sniedzinjam soli preti. atliek vien tads sikums kaa piesnigt pilnai latvijai
...
Skatos un brīnos kur ļitakiem tādas cenas ?
Spaisu taču aizliedza cik sen.....
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
zuze91 rakstīja:Skatos un brīnos kur ļitakiem tādas cenas ?
Tās kosmosa cenas pārrēķini atpakaļ uz latiem un bus ok...
Ziemīšos uz LV? Bet mums te sniegu sola tikai uz pavasariArmando rakstīja:esmu taa noilgojies pec kupenam lidz kulei, ka pilnigi siekjis tek. zb jau entos ziemassvetkus pavadit lietuu
Var kāds atmest Aduka nr uz privāto?
Nē diemžēl tie ir tie diski kas foto, kā jau minēju ja būtu bijis kaut neliels plaukts tad pat nedomātu un ņemtu viņus nevis style 24kars rakstīja:Kādi ir pareizie parametri? nenormāli liels plaukts?Ridlihs rakstīja:ja tie brock b1 ir ar "pareizajiem" parametriem, tad style 24 vnk atpūšas (lai arī style 24 ir man vieni no mīļākajiem žurkas ļitakiem)
kāpēc tieši no tiem diviem variantiem obligāti jāizvēlas?
Tāpēc ka tie divi varianti ir tuvāk no vietas kur es atrodos un gribu drīzumā pirkt, bet drīzāk vien jāņem style 24 oem staggered
Stock prieksheejaa bampera balka der uz ///M bampera?
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Sveiki, tada situacija pec jautra vakara no rita iekapjot masina piestartejot masinu nesapratu kas par joku, kad ekrans nomirgo, domaju kas par desam, saku atvert acis kad ekrana ir sturi izspiesti pikseli, biju sokets,
atverot bagaznieku secinaju kad jaukala kreisaja puse vairs nav pilniba nekaa, pat kronsteini, ta nu luuk mans visa navigacijas sistema ir izgaisusi pateicoties jaukajai galvaspilsetai
un tagad esmu meklejumos lai sev ziemassvetkos uzdavinatu visu komplektu , ceriba kad ekrans kaut stradas ar to izspiesto sturiti,
varbutam kadam ir kadi pazistamie vai draugi kuriem tas butu prieks e39 2001g
atverot bagaznieku secinaju kad jaukala kreisaja puse vairs nav pilniba nekaa, pat kronsteini, ta nu luuk mans visa navigacijas sistema ir izgaisusi pateicoties jaukajai galvaspilsetai
un tagad esmu meklejumos lai sev ziemassvetkos uzdavinatu visu komplektu , ceriba kad ekrans kaut stradas ar to izspiesto sturiti,
varbutam kadam ir kadi pazistamie vai draugi kuriem tas butu prieks e39 2001g
privati vestules ludzu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 987
- 988
- 989
- 990
- 991