Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 990
- 991
- 992
- 993
- 994
- …
- 2228
- chevron_right
Labi labi.
Es jau ar neesmu tas buksētājs ,tikai reizēm(ziema_sniegs_ledus/luksafors_pirmais/Saules/lietus_apļi_pārkingi)
Es jau ar neesmu tas buksētājs ,tikai reizēm(ziema_sniegs_ledus/luksafors_pirmais/Saules/lietus_apļi_pārkingi)
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
ar vasarenēm jā, bet 8mm protektors un 99% šipi > komerctransporta šoferis ar garu degunu pie zaļāzuze91 rakstīja:Labi labi.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Varbūt kāds ir pircis un zina, cik veikalā maksā e34 kārbas dačiks, kas atbild par atpakaļ gaitas lampam? Man piedāvā lietotu pa 6eiro, nezinu tas ir lēti vai max dārgi?
e34 nāk vismaz 5 dažādi motori.... šaubos ka viņiem visiem ir viena un tā pati kaŗba
525i dzinējs. :)
Zinu cilvēkus, kam e36 uz asfalta ar vienriteni nespēj normāli nospolētZzevsS rakstīja: Cik cilvēkus tu zini, kas brauc ar e36 un nespolē?
Es pis, izrādās kāds mani vēl bonusā vērocipruss18 rakstīja:driftaelks rakstīja:Intresants topiks, patīk pārmaiņas pēc palasīt, ko citu. Un kurli, tu uzvedies kā bērns, jēga kko filmēt, uzdirst par Facebook, ko tu gribi pierādīt? Tādi dirsēji kā tu ir pilna pasaule, kas neko jēdzīgu nevar izdarīt un vienīgais veids kā celt savu pašlepnumu ir nodirst kādu citu, nevis labāk atbalstot, ka labāk ņemties ar autiņu nevis kkur sēdēt krūmos un dzer garo un pīpēt spaisu.
TU esi redzejis dzive Kurli?? kad ieraudzisi,sapratisi visu,kapec cilveks aiz klaviaturas tads leciigs
Es gan sevī nesaskatu nevienu vizuālu vai raksturisku īpašību, dēļ kuras man internetā varētu būt kompleksicipruss18 rakstīja:nejau verosanu ar aprekshanu
Vairāk gan gribās, lai cilvēks saprot, pēc kā viņa auto izskatās no malas. Vairumam te galvā iestrādāts teksts "galvenais, ka man pašam patīk", kas manuprāt ir diezgan bēdīgi :/
Kurli katrs brauc ar ko grib
man ari liekas smiekligi braukt ar vecu volvo,bet es tak neapdirshu tevi par to
chalim pohuj,ka tik ielikt plakaniski,tak tevi tas neskar
Tu te spamo itka tev viss utu meega,bet busim reaali,salons tev mashinai izskatas pec alas un es nemaz nesakshu runat par sturi un abiem priekshejiem kresliem
Tu te spamo itka tev viss utu meega,bet busim reaali,salons tev mashinai izskatas pec alas un es nemaz nesakshu runat par sturi un abiem priekshejiem kresliem
ar kompatu pa brugji
Meiteni sev meklē, kas pašam patīk, nevis kura draugiem patīk vai tēvam. Tas pats ar mašīnam, galvenais, ka pašam patīk.
driftelks,kurlim ar to ir problemas,tapec vinjam nav meitenju
ar kompatu pa brugji
Kurli, ieliec to satjūnēto zaļās miskastes bildi, man ir apgreidsKurlis rakstīja:ok
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... exmpd.html
Ja jau tas ir"" 2.5"" kādēļ ir OEM 2.0 izpūtējs ?
Ja jau tas ir"" 2.5"" kādēļ ir OEM 2.0 izpūtējs ?
Gan jau tāpēc.zuze91 rakstīja: Ja jau tas ir"" 2.5"" kādēļ ir OEM 2.0 izpūtējs ?
802 1 Nelieli bojājumi atgāzu izplūdes sistēmā.
Kurlis rakstīja:Es gan sevī nesaskatu nevienu vizuālu vai raksturisku īpašību, dēļ kuras man internetā varētu būt kompleksicipruss18 rakstīja:nejau verosanu ar aprekshanu
Vairāk gan gribās, lai cilvēks saprot, pēc kā viņa auto izskatās no malas. Vairumam te galvā iestrādāts teksts "galvenais, ka man pašam patīk", kas manuprāt ir diezgan bēdīgi :/
Kā sievietes par nagulakām aizsvilāties. Kārlis visu skaidri un gaiši pateica, vienkārši trollošana i-net vidē tāds izpaušanās stils. Nereti vajadzīgs, citreiz lieks un aplams, bet nu ko vajag, to vajag. Ir tāds ļoti labs teiciens - Kāds cilvēks, tāds auto. (personīgais) Manuprāt tas ļoti daudz ko izsaka. Un vispār. Ir tādi kam ir dots, tādi kam nav, un ir kam varbūt tas aizies līdz, un kam neaizies nekad. (neuzskaitīšu piemērus)cipruss18 rakstīja:Kurli katrs brauc ar ko grib
Pēdējais labojis Forwox - 19 Dec 2014, 00:30, kopā labots 2 reizes.
BMW Motorsport International
Te tagad laikam visvairāk tauta apgrozās - kur rīgā bez pieraksta varētu rīt uztaisīt diagnostiku, pielikt pie kompja rAudi?
Kads var pateikt cik cm ir sedanam vejstikla augstums?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 990
- 991
- 992
- 993
- 994
- …
- 2228