Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 991
- 992
- 993
- 994
- 995
- …
- 2228
- chevron_right
max dārgi, max kosmoss. labāk saudzē maku..driftaelks rakstīja:Varbūt kāds ir pircis un zina, cik veikalā maksā e34 kārbas dačiks, kas atbild par atpakaļ gaitas lampam? Man piedāvā lietotu pa 6eiro, nezinu tas ir lēti vai max dārgi?
cipruss18 rakstīja:Kurli katrs brauc ar ko grib
man ari liekas smiekligi braukt ar vecu volvo,bet es tak neapdirshu tevi par to
chalim pohuj,ka tik ielikt plakaniski,tak tevi tas neskar
Tu te spamo itka tev viss utu meega,bet busim reaali,salons tev mashinai izskatas pec alas un es nemaz nesakshu runat par sturi un abiem priekshejiem kresliem
Forwox rakstīja:Kurlis rakstīja:Es gan sevī nesaskatu nevienu vizuālu vai raksturisku īpašību, dēļ kuras man internetā varētu būt kompleksicipruss18 rakstīja:nejau verosanu ar aprekshanu
Vairāk gan gribās, lai cilvēks saprot, pēc kā viņa auto izskatās no malas. Vairumam te galvā iestrādāts teksts "galvenais, ka man pašam patīk", kas manuprāt ir diezgan bēdīgi :/Kā sievietes par nagulakām aizsvilāties. Kārlis visu skaidri un gaiši pateica, vienkārši trollošana i-net vidē tāds izpaušanās stils. Nereti vajadzīgs, citreiz lieks un aplams, bet nu ko vajag, to vajag. Ir tāds ļoti labs teiciens - Kāds cilvēks, tāds auto. (personīgais) Manuprāt tas ļoti daudz ko izsaka. Un vispār. Ir tādi kam ir dots, tādi kam nav, un ir kam varbūt tas aizies līdz, un kam neaizies nekad. (neuzskaitīšu piemērus)cipruss18 rakstīja:Kurli katrs brauc ar ko grib
man ari liekas smiekligi braukt ar vecu volvo,bet es tak neapdirshu tevi par to
chalim pohuj,ka tik ielikt plakaniski,tak tevi tas neskar
Tu te spamo itka tev viss utu meega,bet busim reaali,salons tev mashinai izskatas pec alas un es nemaz nesakshu runat par sturi un abiem priekshejiem kresliem
Neskati vīru pēc cepures. Manā gaumē ir šādi auto. tapēc visu lēnām un mierīgi. Mašīnas nāk un iet.
Kāpēc nevari vienkārši nopirkt E12 muciņu?
Vot dilēma, braukt ar e36 vai pirkt ko jaunāku un ekonomisku? E36 ir savs raksturs, mashīna piesaista un ir skaista, bet kā jau tāda gada mašīnai ruslans sāk parādīties, degvielā daudz aiziet, jo m52 dzinējs. Un kā jau 93. gada mašīnai detaļas biežāk kkas nojūk. Draugiem lielākajai daļai dīzeļi jaunie, patēriņš ap 5l uz simta un mazāk lūzt. Dēļ šī visa radās šaubas, pāriet uz ko jaunāku un ekonomiskāku, bet aiziet prom no e36 negribas. :(
Kas tad konkrēti no markām/modeļiem mazāk lūzt?! Ja nerunājam par variantiem, kas iazvakar izbraukuši no salona (tiem visdrīzāk viss vēl priekšā), bet ir noripojuši vismaz 100k...?
d[-_-]b
Tieši tas pats kas man, savu 325i pārdevu, un tagad jau kādu pus gadu nevaru izlemt starp e36 kūti vai e46.
e39 universāļi un dīzeļi ir vienkārši dirsā, tie vien dara ka lūzt...Dj Plosky rakstīja:Kas tad konkrēti no markām/modeļiem mazāk lūzt?! Ja nerunājam par variantiem, kas iazvakar izbraukuši no salona (tiem visdrīzāk viss vēl priekšā), bet ir noripojuši vismaz 100k...?
Jasataisa vienreiz par kādu 1-2k eur, un nelūzīs vēl kādus 150k km (nerunājot par izejmateriaāliem, kas maināmi pirms katras otrās tehniskās)... :)
d[-_-]b
daļēja taisnībaDj Plosky rakstīja:Jasataisa vienreiz par kādu 1-2k eur, un nelūzīs vēl kādus 150k km (nerunājot par izejmateriaāliem, kas maināmi pirms katras otrās tehniskās)... :)
Problēma tāda ke tie "jaunākie par e36" būs tikai tādas pašas ja ne vel trakākas problēmas jo elektronika
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Kur problēma elektronikai ?zuze91 rakstīja:Problēma tāda ke tie "jaunākie par e36" būs tikai tādas pašas ja ne vel trakākas problēmas jo elektronika
Tev laikam nekad nav bijis opels
No 2016. gada par braukšanu pa Vācijas ātrgaitas autostrādēm būs jāmaksā ne tikai kravas automašīnu, bet arī visiem vieglo automobiļu vadītājiem.
No 2016. gada par braukšanu pa Vācijas ātrgaitas autostrādēm būs jāmaksā ne tikai kravas automašīnu, bet arī visiem vieglo automobiļu vadītājiem.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Vienam draugam volvo v70 kantainais un otram golf 4 . Abi divi nesūdzas par remontiem un fakts tāds, ka 90 % bmw paši par sevi ir jāti, drifts, vajag izrādīties un tā tālāk... Domāju, ka pārējās markas kaut nedaudz, bet ir vairāk saudzētas.
Tev laikam nekad nav bijusas SMADZENESzuze91 rakstīja:Tev laikam nekad nav bijis opels
Ta tuksi dirst var tikai cilveki kam nekas vairak par sudu kerru nav bijis, tie ir lielakie eksperti
Man ir bijuši 4x e36 2x hondas un 1x toyota, sorry opels vēl nav ticis manās rokāszuze91 rakstīja:Tev laikam nekad nav bijis opels
Arī es apsfēru ideju par Golf4 jo viens draugs jau braukā 3 gadus ar 2001. gada 1.9tdi un vispār nesūdzās. Iet arī diezgan ok!
Un man galvenais kāpēc vajag kūti ir - suns, man ir boxera kuce un zaibal ka salons ar spalvām!
Un Golf4 man patīk tikai tāpēc ka suns ietilpst bagāžniekā ja izņem plauktu, un uzturēšanā lēts.
Par golf4 tieši vairāk sveros. Ekonomiks, dizains ok un iet pieklājīgi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 991
- 992
- 993
- 994
- 995
- …
- 2228