Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 993
- 994
- 995
- 996
- 997
- …
- 2228
- chevron_right
Plastmasas skaidas netraucēs dzinēja darbībai
Pa īstam, nev jēga prasīt patēriņu, jo ir krietni lētāk kā liet benzīnu, variācijas tām iekārtām ir daudz, domāju ka pat pa 650 Eur kāds uzliks, bet vēlāk to nožēlosi...kādi 900 Eur būs OK, ja liksi pie normāla meistara nevis pie feģas
Pa īstam, nev jēga prasīt patēriņu, jo ir krietni lētāk kā liet benzīnu, variācijas tām iekārtām ir daudz, domāju ka pat pa 650 Eur kāds uzliks, bet vēlāk to nožēlosi...kādi 900 Eur būs OK, ja liksi pie normāla meistara nevis pie feģas
4cyl pa 530eur saldū! Kvalitāte
6cyl kkur 7xx eur bija
6cyl kkur 7xx eur bija
Ar savu ex 2.8 dzinēju un gāzi varēju izspiest uz štrāses 9-10L, pilsētā ap 13L. Vidēji sanāca ar 42L gāzes nobraukt 380km. Liku pie Valčas, viss kedā. Arī, kad noņēmu kolektoru, nekādu problēmu, kā arī reduktors bija mazliet ar rezervi, kas netraucēja vēlāk salikt citas sadalenes u.t.t. Bet ar patēriņu ir kā ir.. atkarīgs no paša dzinēja, kājas smaguma u.t.t. Ja tā pasmagāk brauc (ziemā uz ezera labu laiku biju pavizinājies), ar bāku biju nobraucis ap 320km (stunda pa ezeru).
es sev uz 2.5 m50 uzstadiju par 750, dzineis ar vanosu :3
bet eed uz kadu 0,5 litru vairaak, nekas gandriiz nemainijas :)
bet tur uzstadija labako 4 paudzes :)
bet eed uz kadu 0,5 litru vairaak, nekas gandriiz nemainijas :)
bet tur uzstadija labako 4 paudzes :)
Varbūt šeit kāds draudzējas ar VAGCOM?
Vajadzētu rīt pa dienu Jelgavā vai vakarpusē Rīgā, Spices rajonā atslēgt šofera puses drošības jostas sensoru, ik pa laikam pīkst, domā, ka braucu bez jostas (Audi C6)
Vajadzētu rīt pa dienu Jelgavā vai vakarpusē Rīgā, Spices rajonā atslēgt šofera puses drošības jostas sensoru, ik pa laikam pīkst, domā, ka braucu bez jostas (Audi C6)
Sniedziņš sniga, putināja
Bembis mani lutināja,
Līkums, sajūgs, otrais ātrums,
Šis ir tikai ziemas sākums.
Bembis mani lutināja,
Līkums, sajūgs, otrais ātrums,
Šis ir tikai ziemas sākums.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Tikko mazliet paslidinājos ar savu tarkšķi
Beidzot sanāca kontrolēta slīdēšana, parasti kad mēģināju izslīdēt nesapratu kas ar stūri jādara
No mint condition pāriešu uz ziemas drapaku modi
Beidzot sanāca kontrolēta slīdēšana, parasti kad mēģināju izslīdēt nesapratu kas ar stūri jādara
No mint condition pāriešu uz ziemas drapaku modi
- ikey07
Man garso dzert
Man sanak ar gazi nobraukt ap 400km lidz ko beidzas ar 2.8 motoru un balona katru reizi iepildu 50-51 litru gazes gazes iekarta ielikta taa lai neredz vinu uzstadita latvijas auto gaze
edzis rakstīja:Varbūt kāds var padalīties ar info, cik ēd 2.8 ar gāzi? Un cik maksā gāzes uzstādīšana (ne vaņas kantoros)
TA jau šodien nekur nevar iziet,ne?
TA jau 6dienās var iet.
Jo zinu, ka pārakstīt nevar vai citus lietas kārtot, kas saistītas ar auto, bet tehnoskI vareja iet 6dien, jo tur kkas atšķīrās, ja neko nejaucu.
Sveiki foruma izpalīdzīgie biedri, pagaidām nezinu , kur vērsties ar savu problēmu, bet prātā iešāvas uzrakstīt te, varbūt kāds pateiks, kā pareizi rīkoties vai ko iesākt. Mana problēma ir tāda, strādāju es Igaunijā, uz turieni braucu ar savu foršo mašīnīti , atgadijās negadijums ar viņu, pie kā es nebiju vainīgs, Mājā es dzīvoju ar citiem cilvēkiem, jo firma īrē strādniekiem māju, vienu dienu mājās visi svinējās un es biju atstājis mašīnu turpat pie mājas līdz viens izlecējs , sadzēries drosmi , nolēma iekāpt manā bembukā, pagriezt saules tur pat pie mājas un reāli nesavākt mašīnu un beigās izlīmēties pret sētas stabu ar aizmuguri, sasitot to. Protams šoks par kaut ko tādu, bet cilvēks lūdzās, lai es neko neziņoju, ka visu apmaksās, cilvēki no mājas ar redzēja, pēdas pat palikušas pie tā ķirpiču staba no manas mašīnas.
Tagad tas izlecējs neatbild, viņš ir atbraucis uz Latviju 2 nedēļas atpūsties un doties atpakaļ, kaut viņš man zvērēja un visiem mājās zvērēja, ka samaksās visu, bet naudu saņēmis, nobloķējis facebookā un neceļot klausuli, cenšas tā risināt savas dzeršanas problēmas..
Kā man būtu pareizi rīkoties šādā situācijā, turpināt viņam kaut ko kaukt kā mazai meitenei vai vērsties valsts iestādēs ar tādu problēmu piemērām kā policijā un apskaidrot šo situāciju vai arī kadam ir kāds ieteikums?
Vienkārši aiz tā, ka man laba sirds, mēdzu ''iegrābties'' dēļ cilvēkiem. Bildē nodarītā skāde.
Tagad tas izlecējs neatbild, viņš ir atbraucis uz Latviju 2 nedēļas atpūsties un doties atpakaļ, kaut viņš man zvērēja un visiem mājās zvērēja, ka samaksās visu, bet naudu saņēmis, nobloķējis facebookā un neceļot klausuli, cenšas tā risināt savas dzeršanas problēmas..
Kā man būtu pareizi rīkoties šādā situācijā, turpināt viņam kaut ko kaukt kā mazai meitenei vai vērsties valsts iestādēs ar tādu problēmu piemērām kā policijā un apskaidrot šo situāciju vai arī kadam ir kāds ieteikums?
Vienkārši aiz tā, ka man laba sirds, mēdzu ''iegrābties'' dēļ cilvēkiem. Bildē nodarītā skāde.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Laa la laaaa
Vai pēc zondes maiņas man vajadzēja behu aizvest uz diagnostiku un nonemt kļudas? es to neizdarīju ,vai tas var kaitēt kkam?
Vai pēc zondes maiņas man vajadzēja behu aizvest uz diagnostiku un nonemt kļudas? es to neizdarīju ,vai tas var kaitēt kkam?
Viņš tev ir radinieks? Vai labākais čoms? Ja nē, tad kāpēc uzreiz nesauci mentus, ja jau mašīnu ņēma, pisa un beigās sasita bez tavas piekrišanas? Pie viena izpuļķētu par braukšanu pālī un visi būtu laimīgi.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Vienkārši cilvēks pa žizņi likās normāls dzīvojot kopā vienā mājā, nosākuma es biju šokā, ka kaut kas tāds ir izdarīt, kā nekā citā valstī vēl atrodos, kas tā par nemodi līst dzērušam mašīnā , beigās viņu sasist? Vienkārši lūdzās pilnīgi , lai neziņoju, ka visu nokārtos un tā, bet tagad izskatās, ka viņš ir ''uzmetis'' . Tapēc prasu šeit, kā rīkoties un vai vispār vēl kaut ko lietas labā var darīt, ja jau liecinieki ar ir.ch. rakstīja:Viņš tev ir radinieks? Vai labākais čoms? Ja nē, tad kāpēc uzreiz nesauci mentus, ja jau mašīnu ņēma, pisa un beigās sasita bez tavas piekrišanas? Pie viena izpuļķētu par braukšanu pālī un visi būtu laimīgi.
Ko lai saka, pats vainīgs. Nedomāju, ka legāli tur kko izdabūsi no viņa.
Nesaprotu - tu pats viņam devi to auto lai pagāž ?Kopcis rakstīja:Vienkārši cilvēks pa žizņi likās normāls dzīvojot kopā vienā mājā, nosākuma es biju šokā, ka kaut kas tāds ir izdarīt, kā nekā citā valstī vēl atrodos, kas tā par nemodi līst dzērušam mašīnā , beigās viņu sasist? Vienkārši lūdzās pilnīgi , lai neziņoju, ka visu nokārtos un tā, bet tagad izskatās, ka viņš ir ''uzmetis'' . Tapēc prasu šeit, kā rīkoties un vai vispār vēl kaut ko lietas labā var darīt, ja jau liecinieki ar ir.ch. rakstīja:Viņš tev ir radinieks? Vai labākais čoms? Ja nē, tad kāpēc uzreiz nesauci mentus, ja jau mašīnu ņēma, pisa un beigās sasita bez tavas piekrišanas? Pie viena izpuļķētu par braukšanu pālī un visi būtu laimīgi.
Iedrošināja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 993
- 994
- 995
- 996
- 997
- …