Twītotājs
yanks rakstīja:cik tie sekotāji ir aktīvi?
ierakstat gūglē e36 un automātiksi pirmais piemetas galā e36.lv. Kādu reklāmu jūs vēl gribat
+1, to pašu gribēju rakstīt, ka google iedod foruma adresi un tad seko wikipēdijas un citi brīnumi.
P.S. Twiteri nelietoju, nedomāju ka man jāzin ka kāds ir veiksmīgi ticis līdz WC vai prot kafiju apliet.
Bet kāda yanks Tev daļa, kur tiek veidoti e36.lv konti un kur netiek. Tev neviens nespiež kkur kko darīt tajā sakarā. Ja neinteresē, sēdi un klusē.
atkal sākās. A vot kāda tev pašam dāļa? Nepatīk mans viedoklis-varbūt pats sēdi un klusē?!?
es šeit nonācu intereses vadīts. tiem kam intereses nav, tie arī šeit nenāks piespiedu kārtā.
Tas nu atkarīgs no konta uzturētāja. Nedomāju, ka e36 rakstīs, ka ies uz poda un tā tālāk.Rapakivi rakstīja:yanks rakstīja:cik tie sekotāji ir aktīvi?
ierakstat gūglē e36 un automātiksi pirmais piemetas galā e36.lv. Kādu reklāmu jūs vēl gribat
+1, to pašu gribēju rakstīt, ka google iedod foruma adresi un tad seko wikipēdijas un citi brīnumi.
P.S. Twiteri nelietoju, nedomāju ka man jāzin ka kāds ir veiksmīgi ticis līdz WC vai prot kafiju apliet.
Mhh, varbūt beidzam? :) Twittera konts ar laiku tiks "atjaunots", t.i., parūpēsimies, lai būtu aktīvāks, piesaistot cilvēkus, kuri "apkalpos" to kontu
Ja ir vēlēšanās piedalīties, t.i., twītot no e36.lv twittera konta, sūtiet man PM Izskatīsim, iedosim pieejas un parūpēsimies, lai e36.lv aktīvi čivinātu
Ja ir vēlēšanās piedalīties, t.i., twītot no e36.lv twittera konta, sūtiet man PM Izskatīsim, iedosim pieejas un parūpēsimies, lai e36.lv aktīvi čivinātu
Tātad, e36.lv twitter konts atkal palicis nedaudz aktīvāks, tā kā cilvēki, kuri lieto twitter ir iespēja piesekot arī tur.
https://twitter.com/e36lv
https://twitter.com/e36lv
paaraak daudz visaadus sīkumus gan nevajag retwiitot. bet nekas, ar laiku iformācijas kvalitāte kāpes. esmu tikai par tādu kontu.
Izskatās, ka twitteris ir gaalīgi pamiris. Varbūt ir vērts atdzīvināt?
Varētu tur ievietot informāciju par sabraucieniem, kad džeki gāž uz 333, dienas bildes varētu likt, tās pašās foruma pērles. Kopumā domāju, ka šim pasākumam būtu diezgan liela atsaucība, jo mūsdienās visi izmanto šitos visus brīnumus.
Varētu tur ievietot informāciju par sabraucieniem, kad džeki gāž uz 333, dienas bildes varētu likt, tās pašās foruma pērles. Kopumā domāju, ka šim pasākumam būtu diezgan liela atsaucība, jo mūsdienās visi izmanto šitos visus brīnumus.
nesaki gan ka visi ne es ne daudz man zināmu cilvēku neimanto šito brīnumu!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Es neizmantoju un neizmantošu...
Laikam mazliet piemirsu, ka liela daļa e36.lv user base varētu būt dinozauri
/no offence
/no offence
nav jau jābūt dinozauram, lai neizmantotu twateru
Es twitteri nekad neesmu izmantojis, un arī turpināšu neizmantot.
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Katra brīva izvēle :)
Man gan patīk pabakstīt twitteri brīžos, kad galīgi nav ko darīt
Man gan patīk pabakstīt twitteri brīžos, kad galīgi nav ko darīt
Kāda vaina?gruzs rakstīja:nuuu, ja visi nākamie twīti arī būs šādi, tad nekas labs tur nebūs