Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 2228
- chevron_right
Nu e34 kuutinjaa noteikti ir daudz vairaak vietas, bet man personiigi e34 nesimpatizee
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
nu man e36 a labāk patīk,bet ko padarīs,ka vajag vagonu,neņemt tak man rAudi A6 C4 ar 2.5 tdi motoru!
coupe 2.8
Tad tev jaapeerk X5
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
negribu pamosties un konstatēt ka nav spoguļu,disku,likturu un vēl viskkā! Tad jāguļ iksiniekā ar bisi rokās!
coupe 2.8
Kasko un nebuus jaasatraucaas
Nu reāli var ielikt vairāk kā izskātas un sevišķi ja ir reliņi un šķerstieņi. Ko tik neēsmu vedis. :) Veļasmašīnu vairākus maisus drēbju lielo televīzoru laika vel dators bija iekšā un vel visādi plaukti vienā reizē Lieākais bija 6 vietīgais stūra dīvāns iemetīšū bildi.. 2. dīvāna daļa knapis iegāja salonā Ko tik nevar saligt, praktisks, skaists, ērts un ekanomisks auto..Martinez rakstīja:nu es a tā sāku skatīties! ka jāņem būs laba kūtiņa!
Jautājums kūtiņu īpašniekiem,kā ir ar vietām? jūtams,ka lielā pakaļa,var iekrāmēt kko iekšā? vai tas tik tā nosaukums!
Man e34 asociējas tikai ar paneli, kurā iesprauzt RUSSIAN karogu!Orkaans rakstīja:Nu e34 kuutinjaa noteikti ir daudz vairaak vietas, bet man personiigi e34 nesimpatizee
bļ*** vot šitais ir labais,tā garīgo uzlaboja un vēl vairāk pārliecināja par kūtiņu!jurcis rakstīja:Nu reāli var ielikt vairāk kā izskātas un sevišķi ja ir reliņi un šķerstieņi. Ko tik neēsmu vedis. :) Veļasmašīnu vairākus maisus drēbju lielo televīzoru laika vel dators bija iekšā un vel visādi plaukti vienā reizē Lieākais bija 6 vietīgais stūra dīvāns iemetīšū bildi.. 2. dīvāna daļa knapis iegāja salonā Ko tik nevar saligt, praktisks, skaists, ērts un ekanomisks auto..Martinez rakstīja:nu es a tā sāku skatīties! ka jāņem būs laba kūtiņa!
Jautājums kūtiņu īpašniekiem,kā ir ar vietām? jūtams,ka lielā pakaļa,var iekrāmēt kko iekšā? vai tas tik tā nosaukums!
coupe 2.8
e34 panelis iesūkā
es biju viens no galvenajiem palīgiem draugiem pārvākšanās laikā :) visu ko var aizves un atves kā vajag, plus daisel power ~6l/100 km ( kā jau rakstiju savā topikā, vienmēr e36 kūtiņa patikusi vel e46 facelift)Martinez rakstīja:bļ*** vot šitais ir labais,tā garīgo uzlaboja un vēl vairāk pārliecināja par kūtiņu!jurcis rakstīja:Nu reāli var ielikt vairāk kā izskātas un sevišķi ja ir reliņi un šķerstieņi. Ko tik neēsmu vedis. :) Veļasmašīnu vairākus maisus drēbju lielo televīzoru laika vel dators bija iekšā un vel visādi plaukti vienā reizē Lieākais bija 6 vietīgais stūra dīvāns iemetīšū bildi.. 2. dīvāna daļa knapis iegāja salonāMartinez rakstīja:nu es a tā sāku skatīties! ka jāņem būs laba kūtiņa!
Ko tik nevar saligt, praktisks, skaists, ērts un ekanomisks auto..
rews rakstīja:HoodieBro- ļoti līdzigs aparāts tavējam katru dienu stāv pie mārupes vidusskolas. nebūtu tev e36.lv uzlīmes, lūpas- butu 1:1, cik pēc bildēm esmu redzējis tavu un to dzīvē
lūpa jau sen man mētājas kkur rajonā
varbūt kādam no rīta pieceļoties un ienākot šeit uzlabosies garīgais ieraugot šo lielisko angļu valodas līmeni
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... gclxo.html
Kā tā var, labāk neko nebūtu rakstījis..
Šāds teksts nav tikai vienā sludinājumā Es arī sev liktu, ja pārdotu savējo Labs ponts :)
Iespējams, nu savs piedūriens ir.
Jā, būs jāskatās kkur lietota lūpa, jo tās ir no gumijas un locās zem auto, no problem.HoodieBro rakstīja:lūpa jau sen man mētājas kkur rajonā
Someone who knows fuck all about he's BMW.
jeb***** nu vnk ta norēcos! līdz asaram! laikam tagad amerikāņi un angļi rindā stavēs! nabaga afrikaniem nedabut šo labo audi! :D:DElement rakstīja:varbūt kādam no rīta pieceļoties un ienākot šeit uzlabosies garīgais ieraugot šo lielisko angļu valodas līmeni
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
varbūt ir kāds papētījis.
kam varētu būt ātrāks mobilais internets. bitei vai zeltazivtinjai?
kam varētu būt ātrāks mobilais internets. bitei vai zeltazivtinjai?
LMT ir ātrs, un turklāt atkarīgs no mobilā telefona, pierādījies praksē!
lmt nepiedāvā sakarīgus tarifus, jau 9-10 gadi lietoju, bet saprotu ka citi tomēr ir lētāki.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 2228