Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- …
- 2228
- chevron_right
zinams viens opis kas valmiera taisno pa 5chuku disku
daudzi brauc pie vina-par kvalitati nesudzoties
daudzi brauc pie vina-par kvalitati nesudzoties
jap... Esmu sava laika ari tur valcejis... Bija tiesam ok... :p
Dzeki, lai pislēgtu subi, maģim ir vajadzīga linērā izeja?
Protamsoscar rakstīja:Dzeki, lai pislēgtu subi, maģim ir vajadzīga linērā izeja?
Un veel ir vajadziigs pastiprinaataajs
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
var arii kabinaat speicaalo pastipriantaaju, kursh var panjemt ieju no pakaljas tumbaam, bet kvalitaate taada nebuus :)oscar rakstīja:Dzeki, lai pislēgtu subi, maģim ir vajadzīga linērā izeja?
Eu,biķerniekos savu šmigu var ienest?
Var kāds uz nedēļu samainīties ar mani prieksejiem lukturiem?
SKate jāiet 15.jūnijā!
SKate jāiet 15.jūnijā!
ko nozīmē sakarīgu?
vari iebraukt Statoil
vai arī iebrauc pie zzipa.
vari iebraukt Statoil
vai arī iebrauc pie zzipa.
Nu 2 galapunktā, tu noteikti zini kur tas ir, vecenes izsūca man pasātu pa 5Ls, kad iekāpu salona- likās, ka tikko no jūras esmu atbraucis
tad noteikti brauc pie zzipa un miers.
man lieka ka bija 3,50,-LVL
man lieka ka bija 3,50,-LVL
Vaitad maajaas nav putekljusuuceeja?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Ir, bet nav tik garš vads, lai varētu no 8 stāva to nolaistOrkaans rakstīja:Vaitad maajaas nav putekljusuuceeja?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Taa mantinja saimnieciibaa noder biezhi Un nav nemaz tik briesmiigi daarga
Orkaan, tā mantiņa uzreiz nosvils, vai fuses izdegs....ja arī izdosies nedaudz pasūkt, tad pēc tam auto būs nepielaižams.(nu tas man tā, ātrais galvas uzdevums pie nosacījuma ar oem akku un 1000w putekļu ēdāju).Orkaans rakstīja:Taa mantinja saimnieciibaa noder biezhi Un nav nemaz tik briesmiigi daarga
internetpārdotuvēs ir manīti 12v auto putekļu ēdāji.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- …
- 2228