Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- …
- 2228
- chevron_right
Mees pie taada( nu bik nopietnaaka ) sleedzaam klaat pusautomaatu un pat vareejaam pametinaat
Viss atkariigs no taa ,cik jaudiigu tu vinju iegaadaasies!Un nemaz jau tik aatri vinjsh to akjiiti neiztuksho!
Viss atkariigs no taa ,cik jaudiigu tu vinju iegaadaasies!Un nemaz jau tik aatri vinjsh to akjiiti neiztuksho!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
man šādi pārveidotāji 2gb stāv busā izmēri apm 600x300. ļoti jaudīgi, jo es no viņiem baroju prožektorus un vēl šo to... izslēdzot dzinēju ātri vien pienāk kapi akumulatoriem un auto vairs nav piedarbināms. akku želejnieki, slodze 1kw. putekļusūcēja gadījumā >~ 1000w =1kw elementāra fizika 1000w dalam ar 12,8v= 78 ampēri plus jāliek klāt impulspārveidotāju lietderības koeficients, kas ir spēcigi zem 100. beigās sanāk kādi 80-90 A īsi brīdi turēs(5-10 min) .....
tiem kam elektrolietas ir tumša lieta varu pieminēt, ka tālie uguņi tērē ~ 8,5. komentāri lieki
tiem kam elektrolietas ir tumša lieta varu pieminēt, ka tālie uguņi tērē ~ 8,5. komentāri lieki
doma ir tag meklet durvju apbshifkas ar manualu logu atversanas rokturiem,jo gribu logus manuali atvert,bet kas man izsti vel ir vajadzigs lai varetu atvert logu ar roku,nevis eletroniski ar podzinju?
vnk nevaru atrast kur vaina kapec nevar atvert logus,tpc secinaju ka vnk jaizvelas vieglakais variants un jaliek apbshifkas un jatais uz manualo...
vnk nevaru atrast kur vaina kapec nevar atvert logus,tpc secinaju ka vnk jaizvelas vieglakais variants un jaliek apbshifkas un jatais uz manualo...
domāju ka tev tas nebūs vienkāršākais ceļs, jo tev vajag ručķas, mehānismu, u.t.t, vieglāk būs atrast vainu!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Help! Džeki vajag izručīt uz TA! Pēc 2 nedēļām kāds nevar samainīties priekšējie lukturiem? Parādā nepalikšu
domaju dogMa izlidzees... chaliits
oscar rakstīja:Help! Džeki vajag izručīt uz TA! Pēc 2 nedēļām kāds nevar samainīties priekšējie lukturiem? Parādā nepalikšu
Negribās uzbāzties cilvēkiem, kas gribēs un varēs izručit, gan jau paši uzrakstīs
paarsvaraa jau var aizdot tie kam nav reguleeti, vai piem nav ne bampera ne brilles :)
Ja uz to laiku vēl nebūs brille ar bamperi uzlikti, tad droši varu izlīdzēt!
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Nu ko, dogMa, pardeve so topiku par manejo,tusesu te
Bet nu uz Veneru japaskatas
Bet nu uz Veneru japaskatas
cik tu esi izdzeeris ? kad luuziisi nost ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Nevajag lieki izprovocēt! Ja dzer, lai dzer
intrese kad vinjam buus full tanken un vins vairak nedzerss
Labas cenas.
Labas cenas.
Mani atkal vairāk interesē, cik mīnusiņus Hazards savāks līdz gada beigām...
varetu taisiit totalizatoru
Labas cenas.
Labas cenas.
No cik mīnusiem bans pienākas?
doma savaakt aatri
bet izskatas ka dzeks ir noluuzis - sen nekas nav rakstiits
bet izskatas ka dzeks ir noluuzis - sen nekas nav rakstiits
Labas cenas.
Labas cenas.
Vinkārši cilvēkam ir uzmanības trūkumi, šādi viņš pievērš sev uzmanību un speciāli krāj mīnusus visus te "kaitinot". Es viņu vienkārši ignorēju, ja tā darītu visi, domāju ka pārstātu te muļķības rakstīt. Tas ir līdzīgi kā klaunam - viņam patīk ja par viņu smejas un viņš to visu laiku cenšas panākt, tādā garā Hazards panāk to ka viss forums par viņu runā un "priecājas".
Atzīšu ka dzīvē un skaidrā ir normāls cilvēks, līdz ar pudeli gan kaut kur pazūd..
Atzīšu ka dzīvē un skaidrā ir normāls cilvēks, līdz ar pudeli gan kaut kur pazūd..
Jā, par uzmanibas trukumu piekritu. Ir ir tā Bet nu ko lai citu dara
Nē, vel neatluzu, tik beidzot majas tiku.
Nē, vel neatluzu, tik beidzot majas tiku.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- …
- 2228