Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1010
- 1011
- 1012
- 1013
- 1014
- …
- 2228
- chevron_right
Čaus visiem forumiešiem, esmu atpakaļām no UK
Jums te ble afigenā ziema
- ikey07
es ar tā skatosikey07 rakstīja:Čaus visiem forumiešiem, esmu atpakaļām no UK
ari gribas uz Latviju
Bez tā "ble" jau nu galīgi nevarēja iztikt, vai ne?ikey07 rakstīja:Čaus visiem forumiešiem, esmu atpakaļām no UK
Te ir reālā mājaslapa, tā kā nevajag jā? Kā īmīžišu izputējā tā oizsols gols, fig iedarbinasi. Nebus kura tgazēm tikt ārāmarux rakstīja:Bez tā "ble" jau nu galīgi nevarēja iztikt, vai ne?ikey07 rakstīja:Čaus visiem forumiešiem, esmu atpakaļām no UK
Jums te ble afigenā ziema [/quote]
Bez tā "ble" jau nu galīgi nevarēja iztikt, vai ne?[/quote]
Te ir reālā mājaslapa, tā kā nevajag jā? Kā īmīžišu izputējā tā oizsols gols, fig iedarbinasi. Nebus kura tgazēm tikt ārā [/quote]
nu moins, nagribīs jau jauktīs jūsu bozarā, bet skatīs ka tos gols napīsaļ pī tā glušiteļa! nāksīs siļdīt matoru lai nedasaļ vēļ trokāk!
Bez tā "ble" jau nu galīgi nevarēja iztikt, vai ne?[/quote]
Te ir reālā mājaslapa, tā kā nevajag jā? Kā īmīžišu izputējā tā oizsols gols, fig iedarbinasi. Nebus kura tgazēm tikt ārā [/quote]
nu moins, nagribīs jau jauktīs jūsu bozarā, bet skatīs ka tos gols napīsaļ pī tā glušiteļa! nāksīs siļdīt matoru lai nedasaļ vēļ trokāk!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
tici man, ka ja normāla kompaška tad ir ok, drīzak tepat no rīgas var uz majam neaizbraukt, nevis no latgales, lagalē tauta pat teiksu civilizetaka!raudzha rakstīja:Esmu dzirdējis ka uz Latgali labāk tusēt nebraukt , varot mājās arī neatbraukt
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Ja tu dziļos laukos kādam vienkārši neiepatiksies, tad vari arī neatbrauktega rakstīja:tici man, ka ja normāla kompaška tad ir ok, drīzak tepat no rīgas var uz majam neaizbraukt, nevis no latgales, lagalē tauta pat teiksu civilizetaka!raudzha rakstīja:Esmu dzirdējis ka uz Latgali labāk tusēt nebraukt , varot mājās arī neatbraukt
+1. Ātrāk tieši tā arī irKurlis rakstīja:Ja tu dziļos laukos kādam vienkārši neiepatiksies, tad vari arī neatbrauktega rakstīja:tici man, ka ja normāla kompaška tad ir ok, drīzak tepat no rīgas var uz majam neaizbraukt, nevis no latgales, lagalē tauta pat teiksu civilizetaka!raudzha rakstīja:Esmu dzirdējis ka uz Latgali labāk tusēt nebraukt , varot mājās arī neatbraukt
P.S. Tas vairak bija merkēts nav ko cilāt nost lauku meičas no vietejiem, nebrinies ka dabūsi pa mizu kartīgi
brrr naktī -15 bija nu vairs nav 18 grādi iekšā. Knapi 16.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Araa putenis, ko tas noziimee? Cerams liidz naktij nenotiiris!
zuzitei vaverite salst, butu savu pritonu kurinajis visu nakti labak neka neta sedejiszuze91 rakstīja:brrr naktī -15 bija nu vairs nav 18 grādi iekšā. Knapi 16.
Idioti, idioti everywhere. Nepiecieshams likums kas legaali atljautu visus tos dzhekijus chanus shaut nost.
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
kas par rasismu???LitrsALus rakstīja:Idioti, idioti everywhere. Nepiecieshams likums kas legaali atljautu visus tos dzhekijus chanus shaut nost.
Hondas u.c. fwd uz ielām?LitrsALus rakstīja:Idioti, idioti everywhere. Nepiecieshams likums kas legaali atljautu visus tos dzhekijus chanus shaut nost.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Gan jau. Jo ir traki redzēt 90 gada passat uneversalus, kas met ar rokeni uz 90 km/h pilsetā!Kikaps rakstīja:Hondas u.c. fwd uz ielām?LitrsALus rakstīja:Idioti, idioti everywhere. Nepiecieshams likums kas legaali atljautu visus tos dzhekijus chanus shaut nost.
Da labi, ja 90 gada e36 iet plakaniski likuma tad vis kartiba??? Visiem ziema vienada, visiem gribas slipetHazard rakstīja:Gan jau. Jo ir traki redzēt 90 gada passat uneversalus, kas met ar rokeni uz 90 km/h pilsetā!Kikaps rakstīja:Hondas u.c. fwd uz ielām?LitrsALus rakstīja:Idioti, idioti everywhere. Nepiecieshams likums kas legaali atljautu visus tos dzhekijus chanus shaut nost.
NU lai veicas atrast 90 gada žurku Es domaju kad ikvienam ir tiesibas kau nedaudz paskeret, galu gala cilvēks iemācas vadiit auto ari uz slidena un mainiiga seguma, velak braucējam bus pieredze, taka nevajag te nevienu fwd braucēju nolikt. Ja jau vinam patik ka tas purns spole, tad lai spole.
Just because we are dumbasses does not mean you have to be one too Mācīties vajag kad neviena cita nav. Ja jau lādējas kāds, tad kādam traucēji!
ne uz ceļiem, man šitā viens mersis gandrīz jaunu spārnu, disku, plauktu utt izmaksāja vakar braucot augšā uz zemitānu tilta, palika kāds cm, varbūt divi.
ne uz ceļiem, man šitā viens mersis gandrīz jaunu spārnu, disku, plauktu utt izmaksāja vakar braucot augšā uz zemitānu tilta, palika kāds cm, varbūt divi.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
Nu laikam man veicasLācis rakstīja:NU lai veicas atrast 90 gada žurku Es domaju kad ikvienam ir tiesibas kau nedaudz paskeret, galu gala cilvēks iemācas vadiit auto ari uz slidena un mainiiga seguma, velak braucējam bus pieredze, taka nevajag te nevienu fwd braucēju nolikt. Ja jau vinam patik ka tas purns spole, tad lai spole.
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... cinxl.html
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1010
- 1011
- 1012
- 1013
- 1014
- …