Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1017
- 1018
- 1019
- 1020
- 1021
- …
- 2228
- chevron_right
Kā vispār šifrējas, piem., m52b28?Janex328 rakstīja:Pastāstiet nezinātājam, kā pacelt jaudu m52b28? Ir kāda iespēja nočipot, kautkādas sadalenes uzlikt, ko darīt? Liekas ka pilnīgs sprāgonis-ar trešo nepietiek jauda lai "normāli" slīpētu pa daudz maz sausu.. Kādi ieteikumi? Dārgie, lētie varianti-der da jebkāda info!
m52 motora tips, bet b28 - tilpums?
bingo..
Cik esmu palasījies, Tu Elksni, cik rādās esi cilvēks ar veselu bunnduli virs pleciem! Ko iesaki, kā izdabūt vēl kādus lopu radījumus no stock 2.8? (par m50b25 intake es zinu, bet tas pa lielam arī viss un jēgā, tik cik man vajag, tur maza)elksnis rakstīja:bingo..
Bet "b" vietā reizēm nav arī kāds cits burts? Ko tas burts konkrēti nozīmē?elksnis rakstīja:bingo..
Atmosfērai cīnities par jaudu un zirgiem... cīņa ar vējdzirnavām... dārgi...
Pareiza ieplūde ar palielinātu droseli, pareizs gaisa filtrs ar auksto gaisa kasti, portēta galva, zirneklis utt.
Bet neredzu tam jēgu...
Iesaku tikai vienu - saved kārtībā kā no rūpnīcas - lai ir visi zirgi...
un otrais vai nu iegādājies lielāku dzinēju vai ///Mku
Jebkurš no Jūsu BMW ir ātrs līdz brīdim kad nostājas uz strīpas pret benzīna turbo motoru...
B - neesmu manijis ka mainās..krish_99 rakstīja:Bet "b" vietā reizēm nav arī kāds cits burts? Ko tas burts konkrēti nozīmē?elksnis rakstīja:bingo..
Šeit ir visi dzinēji minēti ">
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_BMW_engines
Es tikko pārkāpu no RWD 1,8 turbo, tāpēc arī tāds izmisums un laikam uz sezonu būs jākāpj vien apakaļ grabošajā, cietajā, nekofortablajā, bet jaudīgajā 1.8, jo cik noprotu, ar BMW nav neko lētāk braukt, ja gribi kā pienākās slīpēt..elksnis rakstīja:Nosarku....
Atmosfērai cīnities par jaudu un zirgiem... cīņa ar vējdzirnavām... dārgi...
Pareiza ieplūde ar palielinātu droseli, pareizs gaisa filtrs ar auksto gaisa kasti, portēta galva, zirneklis utt.
Bet neredzu tam jēgu...
Iesaku tikai vienu - saved kārtībā kā no rūpnīcas - lai ir visi zirgi...
un otrais vai nu iegādājies lielāku dzinēju vai ///Mku
Jebkurš no Jūsu BMW ir ātrs līdz brīdim kad nostājas uz strīpas pret benzīna turbo motoru...
Ātrs, grabošs, rwd un 1.8? Nissans? 
Danke :)elksnis rakstīja:B - neesmu manijis ka mainās..krish_99 rakstīja:Bet "b" vietā reizēm nav arī kāds cits burts? Ko tas burts konkrēti nozīmē?elksnis rakstīja:bingo..
Šeit ir visi dzinēji minēti ">
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_BMW_engines
Iespējams..elksnis rakstīja:Ātrs, grabošs, rwd un 1.8? Nissans?
Janex328 rakstīja:Iespējams..elksnis rakstīja:Ātrs, grabošs, rwd un 1.8? Nissans?![]()
+vispārīgi.. Cik naudās sastājās 4l v8 pilns swaps un tā sakrāmēšana līdz slīpēšanai! Es te paskrējos vienreiz ar 4l v8 E30.. Cepuri nost-1.8 pilnam stage2 ar 1bar boostu turēja līdz, līdz 160km/h.. Pie sētas tas ātrums, bet za to v8 grieze ir krietni pieklājīgāka! Moš tas ir variants, vienīgais ar to svaru laikam ir kā ir?
Sver ~ tik pat cik čuguna m50/s50 tik izsvarojums labāks ar v8, jo īsāks dzinējs
Janex328 rakstīja:Janex328 rakstīja:Iespējams..elksnis rakstīja:Ātrs, grabošs, rwd un 1.8? Nissans?![]()
+vispārīgi.. Cik naudās sastājās 4l v8 pilns swaps un tā sakrāmēšana līdz slīpēšanai! Es te paskrējos vienreiz ar 4l v8 E30.. Cepuri nost-1.8 pilnam stage2 ar 1bar boostu turēja līdz, līdz 160km/h.. Pie sētas tas ātrums, bet za to v8 grieze ir krietni pieklājīgāka! Moš tas ir variants, vienīgais ar to svaru laikam ir kā ir?
Komplekts sākot no 500 eiro...
+ spararats
+ karteris
+ dzineja stiprinajumi
+sekss ar CSDD
drifta darbnica - pieregistreja legali to variantu - un piedava to kā pakalpojumu....
Tuvākajās dienās nomainīšu savam reduktoru un visticamāk aizripošu līdz jūsu kantorim papļāpāt!
Droši, uzzvani tik iepriekš numurs parakstā... 
B25 - benzins ar tilpumu 2.5krish_99 rakstīja:Bet "b" vietā reizēm nav arī kāds cits burts? Ko tas burts konkrēti nozīmē?elksnis rakstīja:bingo..
D25 - dizelis ar tilpumu 2.5
Tumši zaļu Touringu?Janex328 rakstīja:Es te paskrējos vienreiz ar 4l v8 E30..
Kāda jēga braukt ar dīzeli? Neiet runa, tur 1.8 vai 6.5 litru motoriem.kkk_24 rakstīja:esi kādreiz arī izbraucis ar normālu 3.0d?
Ir opcija dabūt nestes degvielu 1 eiro litrā. Ja ir interese zvanīt 20590579 vai 28446616
Nestē ar rimi un nestes karti sanak 1eiro litrs.... 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1017
- 1018
- 1019
- 1020
- 1021
- …
- 2228