Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- …
- 2228
- chevron_right
atrodi normalu darbu un tad nebus jasudzas par uzmaniibas truukumu un nebuus laika dzert un vismz kaut kadas bremzes buus
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Tas jau ar satrauc. Baidos ka turešu sevi ramjos un atkal saksies peleciga dzivite. =/ Brrrr pat iedomajoties paliek nevisai ap sirdi.
ja taa turpinaasi tad driiz pats peleeks kluusi un ap 30 gadiem sapratiisi ka neko dizi neesi sasniedzis un jauniiba ir nodzerta un tad saksies nakama depresija un dzersana un taa ik peec 10 gadiem un beigas vecuimdienas mega depresiija ka visu muzu esi nodzeeris
ja normals darbs tad nav laika domat par peleciigumu, ja normals darbs tad apgrozies starp normaliem un intresantiem cilvekiem kas padara dzivi krasainaku ( bez alkahola palidzibas )
ja normals darbs tad nav laika domat par peleciigumu, ja normals darbs tad apgrozies starp normaliem un intresantiem cilvekiem kas padara dzivi krasainaku ( bez alkahola palidzibas )
Labas cenas.
Labas cenas.
Oki, doki. Es beidzot nolidu no korka
pieļauju ka piektdien būs uz strīpas
vakars tikai ir saacies
Labas cenas.
Labas cenas.
P.S. KLAVIN Tev svētdien autiņš izklausījās it kā turbīne būtu uzstādīta.
Viņš tiešāām ir tāāds nāāānis kā Jūs visi te runājat?
Nez, es vnk esmu normals čalis ar jūtām
Ruu padarbojies? SMuki slideshow bildes mainās lapas augšdaļā!
Arī pamanīju, baigi forši tikai gribētos vrb vēl vairāk tās bildes :)
Nu uz doto brīdi viss! Jo labas bildes ir daudz, bet bildes kas labi iederās un iefokusējās pašā logo sanāk maz!
Hazards mani terorizē skypā
noblokee un miers
Labas cenas.
Labas cenas.
Nav jau smuki tā
Vo Klavin, rakstišu tev, man te problema ar bite, kaut kadel no sava numuru dažiem indevidiem uz LMT nevaru uzvanit, nakas karti pirkt vel vienu zvanit
hahahaha, LMT klientiem pastāv tāda iespēja kā nobloķēt atsevišķus numurus, tā ka tu laikam tiem dažiem esi izbesījis
Dažus ok, bet ir viens kurs nav it ka sledzis neko tadu. Tape nakas tam pikstinat no cita numuru un tas mana tzvana, jo savadak nesazvanities
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- …
- 2228